Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

21.11.2019 07:42 Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

Alexander Madsenin vahva peli ei kantanut voittoon saakka. (Kuva: Ville Vuorinen)

Teneriffa oli toisessa Mestarien liigan pelissä peräkkäin hätää kärsimässä ja Riika näytti menevän voittoon Madsenin johdolla, mutta espanjalaisjoukkue nousi 18 pisteen takaa-ajomatkalta 68-64 (32-40)-voittoon. Teneriffa vei viimeisen neljänneksen peräti 26-9 ja sankariksi nousi tällä kertaa tanskalainen Gabriel Lundberg, joka upotti voittokorin sisään viimeisillä sekunneilla.

Lähes 35 minuuttia urakoinut Madsen oli joukkueensa selkeä ykköshahmo 14 pisteen, 10 levypallon, kolmen syötön, riiston ja torjunnan tilastoilla. Lisäksi Madsen säväytti parilla komealla donkilla.

- Hyvä peli meiltä ylipäätään. Pystyimme hallitsemaan peliä molemmissa päissä. Tuntuu, että annoimme pelin pois. Toki Teneriffa pelasi hyvin varsinkin viimeisen jakson. Itseltäni hyvä esitys, mutta pelin lopussa varsinkin pitää pystyä pelaamaan paremmin. Lopussa pari aika räikeää mokaa, joita ei pitäisi tulla, Madsen mietti ottelun jälkeen.

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Salinille osui tällä kertaa vaikeampi heittopäivä hänen kerätessään kolme pistettä, yhden levypallon ja kaksi syöttöä.

- Kova voitto, vaikkemme kyllä edes ehkä ansainneet voittaa. Pelasimme aika flegmaattisesti ja jotenkin haluttomasti, mutta onneksi kuitenkin voitimme. ”Mädi” pelasi hyvin, mitä oli kiva katsoa, Salin puolestaan pohdiskeli.

Teneriffa jatkaa Mestarien liigan C-lohkossa tappioitta ja Riialla on yksi voitto kuudesta ottelusta.
Ottelutilastot

Mestarien liigan A-lohkossa Lassi Tuovi joutui pettymään, kun hänen apuvalmentamansa Strasbourg hävisi kotikentällään liettualaiselle Lietkabelisille 63-66 (28-42). Strasbourgilla on kuuden kierroksen jälkeen kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton kaadettuaan Olympiakosin kotonaan 85-82 (43-44). Koposen tilastoihin merkittiin tällä kertaa kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Bayernilla on nyt neljä voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm hävisi EuroCupissa kreikkalaisen Promitheasin vieraana 77-82 (40-42). Samalla Ulmin jatkohaaveet kariutuivat, sillä se on voittanut kahdeksasta ottelustaan vain yhden.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

22.11.2018 09:44 Susijengi

Sasu Salin kuumassa heittovireessä - Gerald Lee Junior hurjasteli tupla-tuplan

Sasu Salinin käsi kävi kuumana, kun hän nakutti 17 pistettä johdattaessaan Malagan voittoon EuroCupin ottelussa. Gerald Lee Junior oli huippuvireessä tilastoiden 17 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Ironi Ness Zionan varmistaessaan jatkopaikan FIBA Europe Cupissa.

Näytä lisää vastaavia