Andrew Johnston

cm / kg
Syntynyt 1965


Uutisia henkilöstä Andrew Johnston

28.9.2007 Pääjuttu

Miesten I divisioona käyntiin herkkupalalla

Miesten koripalloilun I divisioona käynnistyy tulevana viikonloppuna. Sarjasta on odotettavissa tasokkain ja mielenkiintoisin vuosikausiin, sillä suurin osa joukkueista on satsannut tulevaan kauteen vahvasti, ja nousuhaluja tuntuu olevan yhdellä jos toisella. Lauantaina herkkupalana nähdään Turkuhallissa viime kauden kakkosen (TuNMKY) ja kolmosen (FoKoPo) taisto. Forssa on jälleen kerran yksi sarjan suosikeista, ja nähtäväksi jää, nousevatko forssalaisvärit Korisliigaan kauden päätteeksi.

PuHu-sikermä valmis divarikauteen

Korisliigasta pudonnut Pussihukat Vantaalta on koonnut divisioonaan iskukykyisen ryhmän. Viime kauden runkopelaajista sekä Nanayaw Awuah-Addae että Eero Lehtinen jatkavat. Espoon Hongan riveissä SM-kultaa huuhtonut Philip Hickey palaa Vantaalle, jonka lisäksi joukkue esittelee kaksi uutta vahvistusta.

PuHun miehet vahvistuivat kolmella

Viime kauden päätteeksi Korisliigasta pudonnut vantaalaisjoukkue Pussihukat on vahvistanut rivejään kolmella uudella pelaajalla. Divisioonaa Panttereissa pelannut Ville Liimo sekä Tapiolan Honkaa viime kaudella edustaneet veljekset Kim ja Nico Sivén ovat allekirjoittaneet 1+1-vuotiset sopimukset seuran kanssa.