Syntynyt 1978

Uutisia henkilöstä Eric Williams

29.3.2012 Pääjuttu

FoKoPo tarrasi liigapaikkaan

Miesten I divisioonan voitto ja nousu Korisliigaan on lauantaina katkolla Forssan Koripojille. FoKoPo otti toisen loppuotteluvoittonsa torstaina lyömällä Lapuan Korikobrat kotonaan pistein 107–78 (66–39). Taistelu voitosta latistui jo taukoon mennessä.

27.3.2012 Pääjuttu

Korikobrat kesti paineet, tasoitti finaalisarjan

Lapuan Korikobrat kesti paineet miesten I divisioonan finaalien toisessa osaottelussa ja tasoitti finaalisarjan otteluvoitot 87-81 (46-43)-voittonsa myötä tilanteeseen 1-1. FoKoPo kuroi Lapuan 11 pisteen johdon umpeen päätösjaksolla, mutta Korikobrat onnistui paremmin ottelun lopun kiihkeässä hermopelissä.

25.3.2012 Pääjuttu

FoKoPo nujersi Baxleyn ja Lapuan

Miesten I divisioonan loppuottelut alkoivat sunnuntaina Forssan Koripoikien näytöksellä. FoKoPo kukisti kotisalissaan Feeniks-hallissa 498 katsojan edessä Lapuan Korikobrat pistein 97–78 (43–34).

23.3.2012 Pääjuttu

Forssa tai Lapua nousee liigakartalle

Sunnuntaina alkavissa miesten I divisioonan loppuotteluissa on panoksena nousu Korisliigaan ensi kaudeksi, joka heltiää kolmella finaalivoitolla. Liigakarttaan laitetaan nuppineula joko Forssan tai Lapuan kohdalle.

22.3.2012 Pääjuttu

FoKoPo kesti suosikin paineet, Lapua yllättäjänä finaaleihin

Miesten I divisioonan runkosarjan voittanut Forssan Koripojat kesti välierissä suosikin paineet kukistamalla BC Nokian viidennen kohtaamisen myötä voitoin 3-2. Samoin lukemin loppuotteluihin rynni Lapuan Korikobrat, joka päätti ottelusarjan Tapiolan Honkaa vastaan kolmeen peräkkäiseen voittoon.

18.3.2012 Pääjuttu

Finaalipaikka katkolla FoKoPolle, Lapua venytti ratkaisua

Runkosarjavoittaja Forssan Koripojat on voiton päässä paikasta miesten I divisioonan finaaleissa. FoKoPo kukisti kolmannessa välieräottelussa BC Nokian kotonaan 79–50 (38–24). Lapuan Korikobrat puolestaan venytti välieräsarjansa Tapiolan Honkaa vastaan neljänteen otteluun hakemalla Espoosta 63–80 (32–43)-voiton.

16.3.2012 Pääjuttu

Hongan paikka divarifinaaleissa katkolla sunnuntaina

Tapiolan Honka on enää voiton päässä miesten I divisioonan loppuotteluista. Honka kukisti Lapuan Korikobrat toisessa välieräottelussa Espoossa 73–57 (34–30). FoKoPo puolestaan hyvitti avaustappionsa BC Nokialle hakemalla vieraskentältä murskaavan päätösjaksonsa turvin 74–96 (44–45)-voiton.

5.10.2011 Pääjuttu

FoKoPo ja Tarmo divarikauteen ennakkosuosikkeina

Viime viikonloppuna alkaneeseen miesten I divisioonakauteen lähtevät ennakkosuosikkeina viime keväänä divarin välieriin edennyt Forssan Koripojat sekä Korisliigasta tippunut Porvoon Tarmo. Uutena joukkueena divarikahinoissa nähdään Tampereen Pyrinnön kehitysjoukkue sekä muutaman vuoden tauon jälkeen divarikartalle palannut Oulun NMKY.

Koposen Bologna katkaisi tappioputkensa

Petteri Koposen Virtus Bologna katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa hakemalla Italian Serie A:n sunnuntain kierrokselta 66-75 (37-31)-vierasvoiton Sassarista. Teemu Rannikon Cimberio Varese puolestaan kaatui vieraskentällä Casertalle 80-92 (42-55).

28.10.2006 Korisliiga

Williams ei jatka Pyrinnössä

Seitsemän ottelun tappioputkessa oleva ja Korisliigan sarjataulukon hännille valahtanut Tampereen Pyrintö on lähettänyt Eric Williamsin kotimatkalle. 202-senttisen Williamsin odotettiin tuovan apua levypallopeliin, mutta odotukset eivät täyttyneet.

20.10.2006 Korisliiga

KTP pyöritti Namika Lahtea

KTP antoi Korisliigan kotipelissään kyytiä Namika Lahdelle, joka joutui jättämään sarjapisteet Kotkaan 105-92 (58-35) -tuloksella. KTP hallitsi peliä alusta loppuun, kun se karkasi kolmessa minuutissa jo 13-0 -johtoon.