193 cm / 79 kg
Syntynyt 1991

Uutisia henkilöstä Tobin Carberry

25.1.2020 22:05 Suomen Cup

Suomen Cupin finaali tarjosi huiman jatkoaikatrillerin, Seagullsille seurahistorian ensimmäinen mestaruus

Helsinki Seagulls ja Vilpas Vikings taistelivat Suomen Cupin mestaruudesta pitkän kaavan mukaan Töölön Kisahallissa. Kotijoukkue vei trillerin nimiinsä jatkoajan jälkeen 94-93 huiman koripalloillan pääteeksi.

16.1.2020 16:21 Korisliiga

Tobin Carberry tekee paluun Vilppaan paitaan

Teemu Rannikon loukkaantumisesta toipuva Salon Vilpas saa takakentälleen tutun vahvistuksen, kun Tobin Carberry palaa Venäjältä takaisin Korisliigaan.

19.12.2018 09:47 FIBA Europe Cup

Voittamaton Bakken Bears saapuu keskiviikkona Joensuuhun – "Vielä ei ole löytynyt pysäyttäjää"

Katajalla on edessään tärkeä kotiavaus FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

16.5.2018 22:05 Korisliiga

Javontae Hawkins venytti finaalisarjan ratkaisua

Pantteri ei vielä keskiviikkona löytänyt uutta kotia itselleen, Salon Vilppaan venyttäessä finaalisarjan ratkaisun ainakin kuudenteen otteluun Kauhajoelle. Kolme jaksoa kotiyleisöä jännityksessä pitänyt Vilpas oli päätösjaksolla vierailijoita etevämpi, venyen lopulta 86-79 (36-36) -kotivoittoon.

9.5.2018 21:14 Korisliiga

Karhu Basket möyhi finaalisarjan tasoihin

Kauhajoen Karhu Basket vastasi Salon Vilppaan finaalisarjan avausvoittoon väkevällä puolustussuorituksella Kauhajoen lämpimässä illassa keskiviikon toisessa finaaliottelussa. Salolaisten heittokädet jääkylmäksi puolustanut Karhu Basket nykäisi tiensä johtoasemaan kolmannella jaksolla, karaten lopulta 85-79 (34-30) -kotivoittoon.