Syntynyt 2000

Uutisia henkilöstä Carolina Kert

4.8.2020 08:57 Susiladies

Carolina Kert: Kuinka paljon voi tapahtua kahden kesän välissä?

Vähän yli vuosi sitten Carolina Kert, 19, ei ollut pelannut yhtään maaottelua missään ikäluokassa. Edelliskesä täyttyi haastajamaajoukkueen ja 20-vuotiaiden naisten otteluilla, vuodenvaihde siirrolla Tallinna Ülikooliin ja nyt loppukesästä hänellä on mahdollisuudet debytoida Susiladiesissa.

30.7.2020 08:32 Susiladies

Urheilullinen, liikkuva ja aktiivinen Susiladies kerääntyy Kisakallioon 14 pelaajan voimin

Susiladies kerääntyy perjantaina Kisakallion Susi Training Centeriin 14 pelaajan kokoonpanolla tähtäimessään viikon päästä pelattavat Latvia-maaottelut. Päävalmentaja Pekka Salmisen mukaan leirikokoonpano on liikunnallinen, aktiivinen ja urheilullinen.

29.3.2020 15:34 Suomalaiset ulkomailla

Pirttisellä ja Kertillä positiiviset kaudet

Veera Pirttinen, 22, pelasi menneen kauden Islannissa Snæfell joukkueessa lukeutuen joukkueen kantaviin voimiin. Carolina Kert, 19, sen sijaan otti alkuvuodesta ensimmäisen hyppäyksensä ulkomaille vaihdettuaan HBA Märskyn Tallinna Ülikoolin joukkueeseen.

15.3.2020 13:22 Suomalaiset ulkomailla

Pirttinen ja Kert olivat vielä tositoimissa ennen sarjojen sulkeutumista

Veera Pirttinen ja Carolina Kert ehtivät vielä alkuviikosta pelata omissa sarjoissaan, mutta nyt naisten koripallosarjat ovat joko tauolla tai kaudet päätetty.

1.3.2020 20:32 Suomalaiset ulkomailla

Koskimies ja Tulonen tulikuumina Espanjassa

Elina Koskimies ja Helmi Tulonen olivat liekeissä Espanjan Liga Femenina 2:n otteluissa. Koskimies nakutti 27 pistettä ja Tuloselle merkittiin komeasti 20 pinnaa. Kaisa Kuisma oli jälleen vakuuttavassa iskussa, kun hän pääsi juhlimaan isoa voittoa Portugalissa.

10.2.2020 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Vilma Kesänen debytoi Saksassa – Susiladies-pelureille voittoja Espanjassa

Vilma Kesänen sai tulikasteensa Saksan Bundesliigassa, kun hän debytoi uuden joukkueensa Wasserburgin riveissä viikonloppuna. Espanjan Liga Femenina 2:ssa suomalaispelaajilla oli vahva viikonloppu.

7.1.2020 14:20 Suomalaiset ulkomailla

Carolina Kert siirtyy Tallinna Ülikoolin joukkueeseen

HBA-Märskyn Carolina Kert, 19, siirtyy Baltian liigassa pelaavan Tallinna Ülikoolin riveihin.

6.4.2019 20:06 Nuorten SM-sarjat

MuKi ja Capitals voiton päähän Suomen mestaruudesta, Honka ja Ringside pronssille

19-vuotiaiden poikien SM-sarjassa Munkkiniemen Kisapojat ja tytöissä Helmi Capitals voittivat loppuotteluiden ensimmäiset pelit. Pojissa Tapiolan Honka voitti pronssia, kun taas tytöissä pronssiset mitalit menivät Ringsidelle.

31.3.2019 21:35 Nuorten SM-sarjat

ROCKS, MuKi ja Capitals 19-vuotiaiden SM-finaaleihin

Helsinki ROCKS ja Munkkiniemen Kisapojat varmistivat voitoillaan paikan 19-vuotiaiden poikien SM-finaalissa. Tyttöjen sarjassa Helmi Capitals eteni finaaliin Ringsiden venyttäessä ratkaisun kolmanteen kohtaamiseen.

30.3.2019 18:47 Nuorten SM-sarjat

ROCKS, MuKi sekä Capitals, Honka veivät 19-vuotiaiden välieräavaukset

19-vuotiaiden poikien SM-sarjan välierien ensimmäiset ottelut veivät nimiinsä Helsinki ROCKS sekä Munkkiniemen Kisapojat. 19-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjan välierien ensimmäiset ottelut taas nappasivat tililleen Tapiolan Honka sekä Helmi Capitals.