Syntynyt 2000

Uutisia henkilöstä Alvar Michelsen

11.4.2024 21:34 Miesten I divisioona A

Jyväskylä Basketball Academy ja Tapiolan Honka ovat miesten I divisioonan loppuottelupari

Miesten I divisioona A:n finaalipari on selvillä, kun Jyväskylä Basketball Academy voitti tänään Torpan Pojat ja Tapiolan Honka taas Kipinä Basketin. Molemmat joukkueet etenivät finaaleihin otteluvoitoin 3-0.

8.4.2024 21:02 Miesten I divisioona A

Lindbomin haamuheitto vei Hongan jatkoajan kautta voittoon – myös JBA voitokas miesten I divisioonan välierissä

Miesten I divisioona A:n välierien toisissa otteluissa Tapiolan Honka nousi Carl Lindbomin puolenkentän takaa lähteneellä kolmosella jatkoajan kautta voittoon Kipinä Basketia vastaan. Maanantai-illan toisessa ottelussa Jyväskylä Basketball Academy voitti niukasti Torpan Pojat.

5.4.2024 22:02 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A:n välieräavauksissa hurjat yleisömäärät – kotijoukkueet JBA ja Honka voitokkaita

Miesten I divisioona A:n välieräottelut käynnistyivät yleisöryntäyksillä, kun 1051 katsojaa oli pakkautunut todistamaan Jyväskylä Basketball Academyn kotivoittoa Torpan Pojista. Tapiolan Honka taas voitti Kipinä Basketin 716 katsojan edessä.

7.4.2022 22:38 Miesten I divisioona A

Torpan Pojat vei Divisioona A:n välieräsarjan katkolle Munkkiniemessä

Miesten I divisoona A:ssa Torpan Pojat päihitti Kristika Turun 87-80 (53-38). ToPo on täten voiton päässä finaalipaikasta, kun helsinkiläiset johtavat välieräsarjaa 2-1.

13.4.2021 21:10 Miesten I divisioona A

ToPo marssi Divisioona A:n finaaleihin Bisonsin kaveriksi

Miesten Divisioona A:n välierissä Torpan Pojat selätti Kristika Turun 80-91 (30-47). Voiton myötä ToPo voitti välierät otteluvoitoin 3-1 ja eteni loppuotteluihin, joissa helsinkiläiset saavat vastaansa LoKoKo Bisonsin.

6.4.2021 21:16 Miesten I divisioona A

Torpan Pojilla vahva päätösneljännes välieräavauksessa Kristikaa vastaan

Miesten Divisioona A:n toinen välieräpari pyörähti käyntiin tänään, kun Torpan Pojat esitti vahvoja otteita päätösneljänneksellä ja voitti Kristika Turun 95-79 (46-39). Ottelusarja on nyt ToPolle 1-0.

26.3.2021 21:07 Miesten I divisioona A

Divisioona A:ssa viimeinenkin puolivälierä käyntiin, Korikouvot päihitti trillerissä ToPon

Miesten Divisioona A:n viimeinen puolivälieräpari käynnistyi Munkkiniemen Yhteiskoululla, kun Korikouvot voitti jännittävien vaiheiden jälkeen Torpan Pojat 88-92 (44-44). Korikouvoilta vauhdissa oli kaksikko Vili Nyman ja Severi Kaukiainen.

6.6.2019 20:27 Korisliiga

Palmi Korisliigan arvokkain pelaaja, Jones finaalien MVP

Kataja Basketiin viime kaudeksi siirtynyt ja Susijengissä ihastuttanut Topias Palmi on nimetty Korisliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi. Finaalien MVP-pysti matkasi Karhu Basketin Suomen mestaruuteen johdattaneelle Cameron Jonesille.

6.6.2019 20:26 Naisten Korisliiga

HBA:n Sara Bejedi palkittiin arvokkaimpana pelaajana, Peli-Karhut rohmusi palkintoja

Naisten Korisliiga-seurojen valmentajat ja kapteenit valitsivat 18-vuotiaan huippulupauksen, Sara Bejedin, sarjan parhaimmaksi pelaajaksi. Suomen mestari Peli-Karhujen pelaajia palkittiin kolmessa kategoriassa.

7.4.2019 21:21 Nuorten SM-sarjat

MuKille jälleen Suomen mestaruus 19-vuotiaissa pojissa

Munkkiniemen Kisapojat juhli jälleen kerran Suomen mestaruutta, kun 19-vuotiaiden poikien SM-sarjan loppuotteluissa MuKi selätti Helsinki ROCKSin otteluvoitoin 2-0.

6.4.2019 20:06 Nuorten SM-sarjat

MuKi ja Capitals voiton päähän Suomen mestaruudesta, Honka ja Ringside pronssille

19-vuotiaiden poikien SM-sarjassa Munkkiniemen Kisapojat ja tytöissä Helmi Capitals voittivat loppuotteluiden ensimmäiset pelit. Pojissa Tapiolan Honka voitti pronssia, kun taas tytöissä pronssiset mitalit menivät Ringsidelle.

3.1.2018 Maaottelu

Baltic Sea Cup käyntiin, Latvialle kolme voittoa neljästä

Suomen nuorten koripallomaajoukkueet aloittivat maajoukkuevuotensa Tallinnassa vuotuisessa Baltic Sea Basketball Cupissa. Avauspäivänä Sudenpennuista vain 16-vuotiaat tytöt korjasivat nimiinsä voiton, kun jo äidinmaidosta kovuuden saavat latvialaiset olivat etevämpiä kolme kertaa neljästä.

ToPon edustusjoukkueilla riittää nousuhaluja

Torpan Poikien edustusjoukkueet lähtevät kauteen valtakunnan toiseksi korkeimmalle tasolle korkein tavoittein. Joukkueet pyrkivät voittamaan sarjansa ja nousemaan ensi kaudeksi pääsarjoihin.