200 cm / 95 kg
Syntynyt 2000

Uutisia henkilöstä Daniel Lindner

6.4.2019 20:06 Nuorten SM-sarjat

MuKi ja Capitals voiton päähän Suomen mestaruudesta, Honka ja Ringside pronssille

19-vuotiaiden poikien SM-sarjassa Munkkiniemen Kisapojat ja tytöissä Helmi Capitals voittivat loppuotteluiden ensimmäiset pelit. Pojissa Tapiolan Honka voitti pronssia, kun taas tytöissä pronssiset mitalit menivät Ringsidelle.

30.3.2019 18:47 Nuorten SM-sarjat

ROCKS, MuKi sekä Capitals, Honka veivät 19-vuotiaiden välieräavaukset

19-vuotiaiden poikien SM-sarjan välierien ensimmäiset ottelut veivät nimiinsä Helsinki ROCKS sekä Munkkiniemen Kisapojat. 19-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjan välierien ensimmäiset ottelut taas nappasivat tililleen Tapiolan Honka sekä Helmi Capitals.

2.8.2018 17:31 Korisliiga