Darjus Lavrinovic

212 cm / kg
Syntynyt 1979


Uutisia henkilöstä Darjus Lavrinovic

Salinin ja Huffin joukkueet jatkoon Eurocupissa

Eurocupin runkosarja sai päätöksensä keskiviikkona, kun Sasu Salin ja Shawn Huff varmistivat paikkansa Eurocupin 32 parhaan joukkoon. Salin kuului joukkueensa tehokkaimpiin, kun Gran Canaria voitti Pallacanestro Reggianan napaten piikkipaikan B-lohkossa. Huffin Ludwigsburg taas murskasi Le Mans Sarthen ja nousi samassa lohkossa kakkoseksi.

Salin heitossa Eurocupissa, Murphylle tupla-tupla

Suomalaispelaajat erottuivat edukseen Eurocupin kahdeksannella kierroksella. Sasu Salin oli tulessa pussittamalla 21 pistettä, kun Gran Canaria voitti Eurocupissa Enel Basket Brindisin 71-88 (33-46), Erik Murphy repi komean tupla-tuplan 14 pistettä ja 12 levypalloa ja Gerald Lee junior oli kentän pistehai rynnimällä 19 pistettä.

3.8.2014 Pääjuttu

Susijengi valmis juhlaotteluun Liettuaa vastaan

Helsingin perinteikäs Nordenskiöldinkadun Jäähalli kerää maanantaina sisuksiinsa monituhatpäisen koripallon ystävien katraan, kun Susijengi kohtaa hallitsevan EM-hopeamitalisti Liettuan Suomen Koripalloliiton 75-vuotisjuhlaottelussa. Luvassa on Susijengille maailmanluokan haaste – ja kotiyleisölle ainutlaatuinen tapahtuma.

1.8.2014 Pääjuttu

Liettua saapuu voittoputkessa Helsinkiin

Suomen Koripalloliiton ja Susijengin 75-vuotisjuhlaotteluun kunniavieraaksi saapuva Liettua on aloittanut MM-kisoihin valmistavan kesänsä vakuuttavasti. Hallitseva EM-hopeamitalisti on jyrännyt kolmesta ottelusta yhtä monta voittoa.

Huono levypallopeli maksoi voiton Koposen Bolognalle

Viidestä edeltävästä ottelustaan neljä voittanut Petteri Koposen Virtus Bologna joutui antautumaan kotikentällään Pepsi Casertalle Italian Serie A:n lauantai-illan kierroksella 72-84 (32-34). Koponen heitti ottelussa seitsemän pistettä. Ohessa myös muita suomalaissähkeitä Euroopan koripallokentiltä.

Rannikko uurasti toipilaana täydet minuutit

Voimia vieneestä vatsataudista toipunut Teemu Rannikko pelasi täydet 40 minuuttia, kun hänen slovenialaisjoukkueensa Union Olimpija Ljubljana kärsi Euroliigan avausottelussa kirvelevän 78–75 (34–42) -tappion liettualaiselle Zalgiris Kaunasille.