Syntynyt 1993

Uutisia henkilöstä Martin Kriz

18.8.2017 21:45 Maaottelu

Susijengi jäi Prahassa Tshekin satimeen kolmannella jaksolla

Susijengi onnistui nousemaan perjantai-iltana Prahassa kertaalleen tatamista neljälle tassulle Tshekin shokkialun jälkeen, mutta jäi lopullisesti rautoihin kotijoukkueen yltyessä pelaamaan kolmannella jaksolla kuin hurmiossa. Tshekki tyylitteli Susijengistä kotiyleisönsä suureksi riemuksi 83-62 (35-36) -voiton.

12.7.2012 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt kaatoivat Ukrainan kokemuksella, Tshekin järkäleet katkaisivat 20-vuotiaiden miesten kirin

Suomen 16-vuotiaat tytöt avasivat ikäluokkansa B-divisioonan EM-kisat Tallinnassa kaatamalla Ukrainan 67–52 (31–24), kun taas 20-vuotiaiden miesten maajoukkueen kisaurakka käynnistyi 59–74 (26–36)-tappiolla isoa ja fyysistä Tshekkiä vastaan. 16-vuotiaat pojat puolestaan nipistivät Tikkurilassa 81–67 (47–43)-voiton Hollannista.

29.7.2011 Maaottelu

Poikien maajoukkueille tappiot EM-kentiltä

Suomen alle 18-vuotiaiden ja alle 16-vuotiaiden poikien maajoukkueet joutuivat poistumaan tappio niskassaan EM-kisaparketeilta perjantaina. 18-vuotiaiden poikien päänahan vei Tshekki pistein 61-67 (27-36) ja 16-vuotiaat pojat taipuivat Hollannille 65-76 (31-38).

25.7.2011 Maaottelu

Tshekki jyräsi 18-vuotiaat pojat korin alta

Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue käynnisti maanantaina urakkansa A-divisioonan EM-kisojen alemmassa loppusarjassa. Isompi ja fyysisempi Tshekki otti kolmannella jaksolla korinalustat haltuun ja jyräsi 55–72 (33–32)-voittoon.