Syntynyt 1989

Uutisia henkilöstä Gintare Petronyte

27.11.2022 22:45 Susiladies

Liettua pisti Susiladiesin EM-unelman pakettiin odottamaan seuraavaa mahdollisuutta

Susiladiesin viikon toinenkin EM-karsintaottelu päättyi tappioon, kun Urhea-hallissa, Helsingissä, Liettua oli ovelampi osapuoli, pääsi aikaisin johtoon ja piti sen loppulukemiin 56-65 (21-34) asti. Tappion vuoksi on varmaa, ettei Susiladies päässyt vuoden 2023 EM-kisoihin.

11.11.2021 21:52 Susiladies

Susiladiesille tappio EM-karsinta-avauksessa – Liettua kymmenen pistettä parempi

Susiladiesin EM-karsintataival kohti vuoden 2023 EM-kisoja alkoi tappiolla, kun Liettua oli Suomea parempi Kėdainiaissa numeroin 69-59 (35-24). Susiladies pelaa seuraavan ottelunsa jo sunnuntaina, kotikentällään Urhea-hallissa Ukrainaa vastaan.

10.8.2017 Maaottelu

Liettua toistamiseen Naarassusia vahvempi Hyvinkäällä

Suomen naisten maajoukkue hävisi toisen kerran Liettualle Hyvinkään Martinhallissa pelatuissa tuplamaaotteluissa. Naarassudet pysyi liettualaisten mukana puoliaikaan asti syöttöpelillään ja tulikuumalla heittämisellään, mutta pitkän tauon jälkeen Liettua repäisi ratkaisevan eron ja marssi 74-91 (42-44) -voittoon.

2.6.2012 Maaottelu

Liettua löysi lääkkeet Suomen kaatoon

Perjantaina 20 pisteen selkäsaunan Suomelta saanut Liettuan naisten maajoukkue löysi lauantaiksi lääkkeet kotijoukkueen kaatoon. Huolellisella pallonkäsittelyllään jatkuvasti hyviä korintekopaikkoja saanut ja tehokkaalla viisikkopuolustuksellaan Suomen hyökkäyksen betonoinut Liettua haki vierasvoiton pistein 73–86 (35–42).

1.6.2012 Maaottelu

Korisnaiset juoksivat EM-seiskan Liettuan nurin

Suomen naisten koripallomaajoukkue eli naarassudet saalistivat maukkaan voiton kesän ensimmäisessä kotimaaottelussaan. Suomen aggressiivisen puolustuspelin ja nopeiden hyökkäysten edessä kaatui koripallon mahtimaa Liettua. Suomalaisvoitto viime kesän EM-kisojen seiskasta kirjattiin 85-65 (46-36).

3.8.2008 Maaottelu

Liettua tarjosi Suomen naisille oppia kolmannen kerran

Suomen naisten koripallomaajoukkue pystyi kiusaamaan EM-kisojen kuutosta Liettuaa myös joukkueiden kolmannessa kohtaamisessa Espoossa. Suomen puoliaikajohdon (32-31) jälkeen kokeneet liettualaiset rankaisivat kolmannella jaksolla vieden sen nimiinsä 25-6 ja ottelun lukemin 77-52.

2.8.2008 Maaottelu

Suomen naiset nöyrtyivät toistamiseen Liettualle

Suomen naisten maajoukkue lähti lauantain maaotteluun Liettuaa vastaan entistä vajaalukuisempana, kun joukkueen kokoonpanosta puuttui polvivamman takia kokenut Susanna Rinta ja vatsatautinen Piia Harkko. Näin ollen maajoukkueen espanjalaisluotsilla Domingo Diazilla oli käytettävissään ainoastaan seitsemän pelaajaa. Suomi taisteli ja teki kaiken minkä pystyi, mutta Liettuan laajempi materiaali ja tiheämpi pelaajarotaatio olivat yksinkertaisesti liikaa. Ottelun loppuluvut kirjattiin Liettualle 50-81 (29 -38).

1.8.2008 Maaottelu

Naisten maajoukkue piinasi siipirikkoisenakin Liettuaa

Pahasti vajaalukuinen Suomen naisten maajoukkue piti viime kesän EM-kisojen kuutosta Liettuaa tiukoilla kolmen neljänneksen ajan Tapiolassa pelatussa maaottelussa. Ilman kolmea avausviisikon pelaajaansa peliin lähtenyt, mutta hienosti taistellut Suomi kuitenkin väsähti ja hävisi lukemin 52-63 (30-35).