Syntynyt 1993

Uutisia henkilöstä Milla Kopra

7.4.2013 Pääjuttu

Helmi Capitals jyräsi naisten divarin mestaruuteen

Helsinkiläinen Helmi Capitals hyvitti kaksi perättäistä tappiotaan naisten I divisioonan finaaleissa ja teki ratkaisevassa, viidennessä ottelussa Puhuttarista selvää lukemin 81–67 (34–28). Capitals veti pesäeron vantaalaisiin kolmannella jaksolla, joka päättyi kotijoukkueen hyväksi 26–16.

28.3.2013 Pääjuttu

Capitals avausvoittoon divarin finaaleissa kahden jatkoajan jännärissä

Helmi Capitals ja vantaalainen Puhuttaret taistelivat naisten I divisioonan finaalien avausvoitosta kiirastorstaina kiihkeät 50 minuuttia. Capitals vei trilleristä lopulta kahden jatkoajan jälkeen 89–87-voiton Milla Kopran ja Emma Nikulan viime hetkien kunnostautumisilla.

18.4.2012 Pääjuttu

A- ja B-nuorten viimeiset finaalipaikat ratkesivat

A- ja B-nuorten SM-finaalien viimeiset finaalipaikat ratkesivat keskiviikkona pelatuissa kolmansissa välieräotteluissa. Finaaliin etenivät Honka Akatemia (A-pojat), Namika Lahti (B-pojat) sekä WB/Capitals I (A-tytöt).

11.3.2012 Pääjuttu

Naisten divarin välieräparit selvillä

BC Nokia kruunasi paikkansa naisten SM-sarjassa kaudella 2012/13 voittamalla I divisioonan päätöskierroksella EBT Akatemian kotonaan 89–39 (39–12). Toisesta SM-sarjapaikasta mittelevät ensi viikolla käynnistyvissä välierissä HyPo, Puhuttaret, TuRi ja Helmi Capitals.

26.6.2009 Pääjuttu

Tonu Lust Forssan Alun peräsimeen

Naisten SM-sarjan puolivälieriin viime kaudella selviytynyt perinteikäs Forssan Alku on värvännyt joukkueen päävalmentajaksi virolaisen Tonu Lustin, 49. Lust on valmentajauransa aikana luotsannut Tarto Rocksin kahteen Viron mestaruuteen.

30.4.2009 Pohjoinen alue

Hongan, JKS:n ja KaPo:n nuorten SM-kultaputkille jatkoa

Koripallon nuorten SM-kullat matkasivat tutuille seuroille. Mestaruudet voittaneista espoolainen Tapiolan Honka, Järvenpään Koripalloseura ja Karhun Pojat olivat kultamitalisteja myös vuosi sitten nuorten SM-sarjoissa.

15.4.2008 Nuorten SM-sarjat

Tapiolan Honka ja Karhun Pojat B-nuorten mestarit

Koripallon B-nuorten Suomen mestaruuksien ratkomiseen tarvittiin täydet kolmen ottelun sarjat. B-pojissa Tapiolan Honka varmisti mestaruutensa 67-60-vierasvoitolla helsinkiläisestä ToPosta. Karhun Pojat kaatoi puolestaan B-tyttöjen kolmannessa finaalissa Wartti Basketin ylivoimaisesti 82-58.