Vesa Hämäläinen

cm / kg
Syntynyt 1974


Uutisia henkilöstä Vesa Hämäläinen

15.5.2020 13:25 Seurat

Kiitos seurasta: YMCA Heinolan Vesa Hämäläinen on "elämäntapanamikalainen"

Vesa Hämäläinen aloitti Lahdessa NMKY:ssä junioripelaajana ja työskentelee nykyään toiminnanjohtajana Heinolan NMKY:ssä. Hänelle koko NMKY-instituutio on yhtä suurta perhettä.

13.11.2017 Pohjoinen alue

Koripalloliiton alueiden aluehallitukset valittu kaudelle 2018-2019

Suomen Koripalloliiton aluekokouksissa valittiin aluehallitukset seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Alueiden puheenjohtajina jatkavat tutut nimet, kun Tenho Ulmanen (etelä) Ira Pasi (kaakko), Outi Keski-Saari (keskinen), Anu Sivonen (läntinen) ja Markku Annanolli (pohjoinen) valittiin jatkokaudelle. Itäisellä alueella puheenjohtajaksi valittiin Jari Tuomainen.

28.10.2017 15:00 Liittoa koskeva tiedote

Antti Zitting jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton jäsenseurat valitsivat lauantaina Helsingissä järjestetyssä liittokokouksessa Antti Zittingin jatkokaudelle liiton puheenjohtajana. 61-vuotiaan Zittingin vastaehdokas puheenjohtajavaalissa oli Markku Molenius.

3.9.2016 Pääjuttu

Pirkka Street Basket liikutti koululaisia Heinolassa

Pirkka Street Basket –kiertueen ensimmäinen viikko päätettiin tänään lauantaina Heinolassa järjestettyyn katukoristapahtumaan. Liikunnan riemusta ja uskomattomasta taka-kesästä nautti noin satapäinen osallistujajoukko. Tapahtuman järjestivät Suomen Koripalloliitto, HeiNMKY ja K-kauppias Risto Veijanen.

2.5.2016 Pääjuttu

Pirkka Street Basket -kiertueelle vahva aloitus - Heinolassa liikunnan riemusta nautti 550 koululaista

Heinolan tori täyttyi väestä, kun Pirkka Street Basket -tapahtuma pysähtyi ensimmäiselle pysäkilleen liikuttamaan alakoululaisia. Aurinkoinen kevätsää suosi niin pelaajia kuin järjestäjiäkin.

2.11.2015 Kaakkoinen alue

Jengi Heinolasta -musiikkivideolla huippuartistit ja korisjunnut fiilistelevät koriksen parissa

Heinolan NMKY saa positiivista julkisuutta koris- ja musiikkikaupunki-imagolleen huippuartisteja vilisevän Jengi Heinolasta -videon ansiosta. Pääesiintyjä on lahtelainen rap-artisti Brädi.

31.10.2015 Pohjoinen alue

Antti Zitting jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton jäsenseurat valitsivat lauantaina Helsingissä järjestetyssä liittokokouksessa Antti Zittingin jatkokaudelle liiton puheenjohtajana. 59-vuotiaan Zittingin valinta oli yksimielinen. Liittokokous päätti myös suuntaviivat Koripalloliiton toiminnalle seuraavalle nelivuotiskaudelle.

2.10.2015 Pohjoinen alue

Aluehallitukset ja ehdokkaat liittovaltuuston vaaliin valittu

Suomen Koripalloliiton aluekokoukset on pidetty. Liiton kuudelle alueorganisaatiolle on valittu aluehallitukset seuraavalle kaksivuotiskaudelle, jonka lisäksi aluekokoukset valitsivat ehdokkaansa liittovaltuustoon, jonka valitsee lokakuun lopussa kokoontuva, kaikille jäsenseuroille avoin liittokokous.

Pirkka Street Basket –kiertue alakouluille käynnistyi Heinolan jättimenestyksellä

Suomen Koripalloliiton ja Ruokakeskon yhteinen Pirkka Street Basket -katukoriskiertue piipahtaa toukokuussa 16 paikkakunnalla liikuttamassa tuhansia alakoululaisia. Katukorisrekan ensimmäinen pysäkki oli Heinolassa, jossa lapset viettivät ”vuoden hauskimman koulupäivän”. Heinolan tapahtuma oli jättimenestys.

Heinolan, Hyvinkään ja Keravan menestystapahtumat käynnistivät Lidl Freeway Street Basket –kiertueen

Suomen Koripalloliiton Lidl Freeway Street Basket -katukoriskiertue piipahtaa toukokuussa kaikkiaan 17 paikkakunnalla ja liikuttaa tuhansia alakoululaisia. Katukorisrekan ensimmäiset pysäkit olivat Heinolassa, Hyvinkäällä ja Keravalla, joissa lapset viettivät ”vuoden hauskimman koulupäivän”.

Tohtori Pentti Arajärvi valittiin Koripalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi

Helsingissä lauantaina 22.10. kokoontunut Suomen Koripalloliiton liittokokous on valinnut yksimielisesti liiton uudeksi puheenjohtajaksi tohtori Pentti Arajärven. Tehtävän Arajärvelle luovuttaa Koripalloliiton puheenjohtajana viime marraskuusta lähtien toiminut Rauno Segersvärd.

Pasi Riihelä ja Susanna Rinta vuoden pelaajat

Lappeenrannan NMKY:n Pasi Riihelästä oli kuluneella SM-kaudella tulla ensimmäinen suomalainen korikuningas yli 20 vuoteen. Korikuninkuus livahti ohi suun, mutta hän voitti IS-tähtikilpailun ja perjantaina Riihelä palkittiin SM-Koriksen vuoden pelaajana 2003-04. Naisten puolella vuoden pelaajan tittelin nappasi ensimmäistä kertaa urallaan Susanna Rinta, joka oli voittamassa helsinkiläisjoukkue Panttereille sen neljättä Suomen mestaruutta viiden vuoden sisällä.

25.10.2003 Pohjoinen alue

Antero Kekkonen jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Helsingissä lauantaina 25.10. kokoontunut Suomen Koripalloliiton liittokokous on valinnut yksimielisesti liiton puheenjohtajaksi Antero Kekkosen, 57. Kotkalainen kansanedustaja on toiminut Koripalloliiton johdossa vuodesta 1999 ja jatkaa näin tehtävässään myös seuraavan kaksivuotiskauden.

10.11.2001 Pohjoinen alue

Antero Kekkonen jatkaa liiton puheenjohtajana

Helsingissä lauantaina 10.11. kokoontunut Suomen Koripalloliiton liittokokous on valinnut yksimielisesti liiton puheenjohtajaksi Antero Kekkosen, 55. Näin kotkalainen kansanedustaja jatkaa tehtävässään myös seuraavan kaksivuotiskauden.