Jarmo Laitinen

192 cm / kg
Syntynyt 1954


Uutisia henkilöstä Jarmo Laitinen

3.4.2020 08:11 Korisliiga

Antero Lehto: Minun valmentajani

Antero Lehto, 35, on Tampereen Pyrinnön ja Korisliigan ikoninen konkari, joka on ehtinyt pelata Suomen pääsarjatasolla jo huimat kaksikymmentä kautta. Pitkän uransa merkityksellisimmiksi valmentajikseen Lehto nostaa Kimmo Salosen, Kimmo Kujansivun, Ilkka Mattilan, Jarmo Laitisen, Ismo Niemen, Pieti Poikolan ja Sami Toiviaisen.

11.10.2017 Maaottelu

EM-kilpailut 1977 ja tie sinne Suomen karsintojen kautta

Kymmenen vuotta vuoden 1967 EM-kisojen jälkeen pelattiin taas Helsingissä. Toukokuussa Helsingin messukeskuksessa oteltiin kiivas karsintaturnaus, jossa Suomi voitti kahdeksasta pelistä viisi ja varmisti kisapaikkansa EM-lopputurnaukseen, joka pelattiin syyskuussa Belgiassa. Kaikkiaan mestaruudesta kamppaili tuolloin 12 joukkuetta.

5.9.2017 Maaottelu

Historiakatsaus: Jatkopelit varmistivat Suomelle historiallisen sijoituksen

Suomi sijoittui 1967 kotikisojen alkulohkossaan kolmanneksi ja matkasi jatkopeleihin Tampereelle. Siellä ratkottiin pelit sijoista 5-8.

15.6.2017 Seura tiedottaa

Raholan Pyrkivän miesten 1B-divarissa muutama paikka auki

Miesten I divisioona B:ssä jatkava Raholan Pyrkivä on sopinut jatkosta avainpelaajiensa kanssa. Raholan Pyrkivän miesten joukkueen runko on muodostumassa – muutamaa pelaajaa etsitään vielä.

11.3.2016 Pääjuttu

Yle Puheen Urheiluillassa puidaan yliopistokoripalloa, Hanno Möttölä Jouko Vuolteen vieraana

Yhdysvaltojen yliopistokoripalloliiga NCAA:n vuotuinen huipennus, ”March Madness” on alkanut. Jouko Vuolteen vieraaksi Yle Puheen perjantain Urheiluiltaan saapuu kaikkien aikojen suomalainen koripalloilija Hanno Möttölä, joka ennen NBA- ja Euroliiga-uraansa on pelannut NCAA:n lopputurnauksen, ”Final Fourin”, finaaliottelussa Utah Utesin paidassa.

16.7.2014 Pääjuttu

Ilpo Rantanen Pyrinnön naisten päävalmentajaksi

Naisten Korisliigaan kaudeksi 2014/2015 noussut Tampereen Pyrintö on tehnyt päävalmentajasopimuksen Ilpo Rantasen kanssa. Rantanen toimi Pyrinnön naisten edustusjoukkueen valmentaja myös viime kaudella, kun joukkue sijoittui neljänneksi naisten I divisioonassa.

8.3.2013 Pääjuttu

URHOtv-ennakko: LrNMKY jahtaa yleisöennätystä Korihaita vastaan

Lappeenrannan NMKY:n taistelutahdon ei pitäisi URHOtv:n perjantai-illan ottelussa kiikastaa ainakaan kotikannustuksesta. LrNMKY:n ottelu UU-Korihaita vastaan on perinteinen yleisöjahti-ottelu, jossa yleisölle tarjotaan monipuolisen ohjelman lisäksi myös vapaa sisäänpääsy.

Peräti 26 korisvaikuttajaa sai ministeritason tunnustusta

Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki on myöntänyt yhteensä 143 ansioristiä ja -mitalia liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Joukossa oli komea koripalloedustus, sillä palkituista peräti 26 oli koripallovaikuttajia.

9.1.2013 Pääjuttu

T.J. Robinson täyttää Korihaiden ulkomaalaistrion

Uudenkaupungin Korihaiden kolmannen ulkomaalaispaikan tulee täyttämään 23-vuotias, 203-senttinen T.J. Robinsonin. Ensimmäistä kertaa ammattilaiseksi Eurooppaan saapuva Robinson pelasi Long Beach Staten yliopistossa NCAA-liigaa ja valmistui opinahjostaan viime keväänä.

4.1.2013 Pääjuttu

Demond Watt Korihaihin

Korisliigassa täpärästi pudotuspelipaikan alapuolella viihtyvä Uudenkaupungin Korihait on värvännyt liigamiehistöönsä uuden amerikkalaispelaajan. Kaksimetrinen, 105-kiloinen ja 23-vuotias Demond Watt tekee Korihait-debyyttinsä 9. tammikuuta Pyrintöä vastaan.

30.12.2012 Pääjuttu

Vähäväkinen Korihait yllätti: mestari-Bisons nurin

Uudenkaupungin Korihait järjesti Korisliigan vuoden 2012 viimeisellä kierroksella jymypaukun voittamalla kotonaan vain kuudella pelaajalla liigaa johtavan Nilan Bisonsin pistein 87–84 (44–43). Voitoilla uudenvuodenviettoon lähtivät myös FoKoPo, Lapua, KTP, Pyrintö sekä Kataja.

27.11.2012 Pääjuttu

Horton ei jatka Korihaissa, Alain Laroche tilalle

Uudenkaupungin Korisliiga-joukkue Korihait on hankkinut korvaajan loukkaantuneelle takamiehelleen Daniel Hortonille. Pelikaudella 2008-09 Korihaita vahvistanut Alain Laroche palaa Suomeen ja haiparveen.

24.11.2012 Pääjuttu

Kataja pätkäisi Bisonsin voittoputken juhlaottelussaan

Joensuun Katajalla oli lauantaina aihetta juhlaan, kun joukkue saavutti seurahistoriansa 400. pääsarjatason voiton katkaisemalla hallitsevan mestarin Nilan Bisonsin voittoputken lukemin 101–94 (43–37). Voitoista pääsivät nauttimaan myös Uudenkaupungin Korihait, Tampereen Pyrintö sekä Kauhajoen Karhu.

7.11.2012 Pääjuttu

Korihait katkaisi tappioputkensa näytöstyyliin

Uudenkaupungin Korihaiden yli kuukauden ja kahdeksan pelin mittainen tappioputki Korisliigassa katkesi keskiviikkona, kun Korihait runnoi kotipelissään Namika Lahden selvällä erolla 88-58 (35-32).

4.10.2012 Pääjuttu

KTP-luotsi Toiviaiselle liigauran sadas voitto

Kotkalaisen KTP-Basketin päävalmentaja Sami Toiviainen, 38, saavutti Korisliiga-kauden 2012/13 avauskierroksella keskiviikkona sadannen voittonsa pääsarjavalmentajana. Vuodesta 2007 alkaen liigaa valmentanut Toiviainen luotsaa nyt KTP:ta toista kauttaan.

1.10.2012 11:33 Pääjuttu

LrNMKY ja Vilpas mielivät paluuta pudotuspeleihin, Korihait kauteen uusin asein

Lappeenrannan NMKY ja Salon Vilpas ylsivät keväällä 2012 Korisliigan pudotuspeleihin uusien päävalmentajiensa Lassi Tuovin ja Mikko Tupamäen komennossa, Uudenkaupungin Korihait jäi puolestaan niukasti rannalle. LrNMKY ja Vilpas pyrkivät paluuseen pudotuspeleihin ensi kevääksi, ja Korihait hakee nousua uuden päävalmentajansa Jarmo Laitisen johdolla.

10.9.2012 EM-karsinnat

Helsinki on todistanut EM-karsintojen ratkaisuhetkiä vuosikymmenien mittaan

Suomen koripallomaajoukkue petasi tiensä EM-kisoihin helsinkiläisyleisön edessä viime vuoden elokuussa kaatamalla EM-karsintojen ratkaisupeleissä Portugalin ja Unkarin. Helsingissä pelatut maaottelut ovat siivittäneet ”Susijengin” arvokisoihin myös vuosina 1977 ja 1993-94. Helsinkiin Suomi päättää karsintansa myös tiistaina ottelulla Sveitsiä vastaan varma kisapaikka hallussaan.

8.8.2012 EM-karsinnat

18-vuotiailla pojilla ”uudet PM-kisat” EM-alkulohkossa

Ray Ailuksen valmentama Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue pääsee B-divisioonan EM-kisojen alkulohkossa tuttuun seuraan, kun Ruotsi, Norja ja Islanti hakevat revanssia toukokuussa PM-kultaa juhlineesta Suomesta. Suomen muut alkulohkovastustajat 9.-19. elokuuta pelattavissa kisoissa ovat Montenegro ja Sveitsi.

3.8.2012 Pääjuttu

NBA-järkäle Chris Taft Korihaiden korin alle

NBA:n Golden State Warriorsissa kaudella 2005/06 pelannut 206-senttinen, 118-kiloinen voimapelaaja Chris Taft päivystää tulevalla kaudella Uudenkaupungin Korihaiden korin alla. Pittsburghin yliopistossa huikean NCAA-uran pelannut Taft hakee uutta nostetta uralleen lukuisten loukkaantumisten jälkeen.

17.12.2011 Pääjuttu

Pyrintö pelasi 1400. pääsarjaottelunsa

Miesten hallitseva Suomen mestari Tampereen Pyrintö nousi uusille sataluvuille perjantain kotiottelussaan Lappeenrannan NMKY:a vastaan. Pyrinnölle ottelu oli seuran historian 1400. pääsarjatasolla.

Näytä lisää vastaavia