Vilpas haki vieraspisteet Lahdesta

24.1.2024 21:36 Salon Vilpas paranteli asemiaan sarjataulukossa, kun joukkue kävi hakemassa vieraspisteet Lahdesta. Ottelu päättyi vierasjoukkueen hyväksi 103-80.

Tavon King oli pelipäällä. Kuva: Ville Vuorinen

Vierasjoukkueena pelannut Vilpas otti ensimmäisellä puoliajalla ottelun hallintaansa. Vieraat upottivat pelitilanneheittonsa tarkemmin ja pääsivät puoliajalle johdossa 41-33.

Komannella jaksolla molemmat joukkueet onnistuivat hyvin hyökkäyspäässä, mutta vieraiden johto kasvoi kaksinumeroiseksi.

Kun Vilpas jatkoi päätösjaksolla siitä mihin kolmannella jäi ja sai samaan aikaan Lahden hyökkäystä hidastettua, matkasivat sarjapisteet Saloon.

- Pidettiin pallosta tänään hyvin huolta ja taisteltiin hyvin myös hyökkäysribareista. Isoin juttu oli kuitenkin meidän pakkipää. Hyvä viisikkopuolustus ja se millä Lahti sai homman rullaamaan oli kovat yksilösuoritukset kolmoskaaren takaa. Tiedettiin että jos ne sillä voittavat, niin sitten voittavat. Viisikkopuolustuksessa onnistui vastustajan actioneiden poisottaminen ja auttaminen. Meidän pelaajamme ovat kehittyneet kauden mittaan ja on löydetty jokaiselle oma hommansa. Sitä on ollut kiva nähdä, Vilppaan päävalmentaja Jussi Savolainen sanoi. 

Ottelun pistekuninkaaksi kohosi Tavon King 30 pisteellä.Hänelle kirjattiin myös viisi levypalloa ja neljä koriin johtanutta syöttöä. Jamison Overton sai kasaan 26 pistettä. Kotijoukkueesta Erik Sajantila ylsi 23 pisteeseen.

Ottelutilasto

 
13.4.2024 21:01 Korisliiga

Kauhajoen ja Vilppaan kamppailu äityi jännäriksi, mutta Eero Innamaa johti joukkueensa välieriin

Miesten Korisliigan puolivälierissä ratkesi jälleen yksi sarja, kun Kauhajoki selätti Salon Vilppaan kolmannen kerran.

12.4.2024 20:43 Korisliiga

Nokia eteni välieriin – Kataja pisteellä niskan päälle

BC Nokia selvisi kevään toisena joukkueen puolivälieristä jatkoon. Kataja Basket otti edun haltuun omassa sarjassaan.

11.4.2024 22:14 Korisliiga

Vilpas laittoi kapulan Kauhajoen rattaisiin – Seagulls eteni välieriin puhtaalla pelillä

Miesten Korisliigassa yksi neljästä puolivälieräsarjasta saapui päätökseensä.

9.4.2024 21:08 Korisliiga

Kataja tasasi tilit Korihaita vastaan – Nokialle toinen voitto Kouvoista

Miesten Korisliigassa jatkettiin puolivälieriä. Katajan Thomas Tumba juhli sekä tärkeää otteluvoittoa että uransa isointa pistesaldoa.

8.4.2024 20:41 Korisliiga

Kobrat taisteli kovaa, mutta Seagulls oli jälleen liian kova pala – Kauhajoki laittoi Vilppaan selkä seinää vasten

Miesten Korisliigassa kaksi puolivälieräsarjaa saavutti kiperän 2–0-tilanteen. Toista sarjoista johtaa kotietujoukkue, toista taas haastaja.

6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

Näytä lisää vastaavia