Tulonen ja Holopainen komeasti tupla-tuplaan

21.3.2021 21:20 Helmi Tulonen ja Annika Holopainen saivat komeasti tupla-tuplat pelaamissaan otteluissa ja Awak Kuier pääsi juhlimaan kahta voittoa viikolla. Ruotsissa sen sijaan saatiin runkosarja päätökseen ja samalla Sandra Karstenin sekä Ville Tuomisen kaudet päättyivät.

Helmi Tulonen jatkoi hienoja otteitaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan Liga Femenina 2:n A-lohkossa Anniina Äijäsen Ferrol etenee voitosta voittoon, kun se murjoi Celta Vigon 78-52 (44-26). Aloitusviisikossa ollut Äijänen sai tilastoihinsa kuusi pistettä, viisi levypalloa ja kolme syöttöä. Ferrol jatkaa tappioitta voitettuaan kaikki 25 otteluaan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulonen ylsi jälleen tupla-tuplaan heittäessään 12 pistettä ja ottaessaan 10 levypalloa Ibaizabalin voittaessa Maristas Corunan 65-61 (33-23). Elina Koskimies pelasi myös hienosti 10 pisteen, viiden levypallon, neljän syötön ja riiston tilastoilla. Ibaizabal on A-lohkossa kuudentena.
Ottelutilastot

C-lohkossa jumbona oleva Sara Rokkasen Andratx ei mahtanut mitään tappioitta lohkoa johtavalle Barcalle, vaan hävisi 44-71 (15-45). Rokkanen oli joukkueensa parhaimmistoa kahdeksan pisteen, viiden levypallon ja yhden syötön tilastoilla. Andratx on lohkossaan viimeisenä.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Annika Holopaisen huippuesitykset toivat viikolla palkinnon, kun KR otti kauden toisen voittonsa kaadettuaan Keflavikin 81-75 (44-40). Holopainen tilastoi komean 23 pisteen ja 14 levypallon tupla-tuplan.
Ottelutilastot

Viikonloppuna KR joutui kuitenkin taipumaan Valurille 67-87 (31-47). Holopainen saavutti jälleen tupla-tuplan 21 pisteen, 11 levypallon ja syötön tilastorivillä. KR on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Italian liigassa Awak Kuier pääsi viikolla kahdesti tositoimiin ja samalla kahdesti voiton makuun. Ensin viikolla Kuier lähenteli tupla-tuplaa merkkauttaessaan yhdeksän pistettä, yhdeksän levypalloa, syötön ja torjunnan Ragusan kaataessa Broni 95:n 77-49 (40-28).
Ottelutilastot

Viikonloppuna Kuier tilastoi lähes identtisesti yhdeksän pistettä, yhdeksän levypalloa, syötön, riiston ja kaksi torjuntaa Ragusan voittaessa Masnagan 83-71 (34-45). Ragusa on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelanderin Herner otti selvän 73-44 (38-18)-voiton Angels Nördlingenistä. Pelander oli joukkueensa parhaimmistoa tilastoituaan 10 pistettä, viisi levypalloa, syötön ja riiston. Hernerillä on vielä yksi ottelu pelaamatta runkosarjassa. Voittamalla sen Herner voisi nousta runkosarjassa toiseksi.
Ottelutilastot

Sandra Karsten pelasi ensimmäisen kautensa ammattilaisena. (Kuva: Ville Vuorinen)

Sandra Karstenin Wetterbygden Sparksin kausi päättyi ikävästi, kun joukkueessa todettiin koronavirus vajaat 48 tuntia ennen A3 Basket Uumaja -ottelua ja se tuomittiin hävinneeksi 0-20. Samalla Sparksin kausi päättyi, kun se oli sarjassa 10. eikä selvinnyt pudotuspeleihin. Sparks voitti 22 ottelustaan kuusi. Karsten tilastoi ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan keskiarvoikseen 2,4 pistettä, 1,8 levypalloa ja 0,7 syöttöä noin 12,5 minuutin peliajalla. Forssan Alkuun kesken kauden siirtynyt Ninni Salmi pelasi 13 peliä lähes 14 minuutin keskimääräisellä peliajalla ja 2,9 pisteen, 5,3 levypallon ja 0,8 syötön tilastoilla.
Sandra Karstenin kauden tilastot
Ninni Salmen kauden tilastot

Ville Tuomisen valmentaman Helsingborgin kausi päättyi 62-72 (26-36)-tappioon IK Eos Lundia vastaan. Sarjanousijana kauteen lähtenyt Helsingborg teki kuitenkin kauden aikana seurahistoriaa voittamalla ensimmäisen ottelunsa pääsarjatasolla kaataessaan tammikuun 18. päivä Mark Basketin. Se jäikin joukkueen kauden ainoaksi voitoksi.
Ottelutilastot

 
18.5.2023 15:37 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Poundsilla vahva kausi Saksassa – ”Voi olla ihan tyytyväinen”

Anissa Pounds pelasi toisen kautensa Saksan Bundesliigan Angels Nördlingenissa ja oli tyytyväinen kauteen, vaikka joukkueen tavoite jäi saavuttamatta. Pounds oli jälleen joukkueensa ehdottomia avainpelaajia.

26.4.2023 09:42 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannasta Saksan mestari – Awak Kuierin kausi myös päätökseen

Linda-Lotta Lehtoranta pääsi juhlimaan Saksan mestaruutta, kun Keltern pyyhkäisi finaalisarjan suoraan kolmessa pelissä. Awak Kuierin Reyer Venezian kausi Italiassa päättyi välieriin.

23.4.2023 10:58 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern kiinni mestaruudessa - Awak Kuierin Venezia tasoitti välieräsarjan

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern on enää voiton päässä Saksan mestaruudesta. Awak Kuierin Reyer Venezia piti puolestaan finaalihaaveensa elossa Italiassa.

20.4.2023 09:08 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannan Kelternille ensimmäinen kiinnitys Saksan mestaruuteen

Saksan Bundesliigassa alkoivat finaalit ja Linda-Lotta Lehtorannan Keltern nappasi avausvoiton. Awak Kuierilla puolestaan alkoivat välierät Italiassa.

16.4.2023 21:52 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtoranta taistelee Saksan mestaruudesta – Keltern finaaliin

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern eteni Saksan Bundesliigan finaaliin. Sofia Pelanderin Norrköping puolestaan jäi voiton päähän finaalista Ruotsissa.

12.4.2023 09:38 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia välieriin - Sofia Pelanderin Norrköping kiinni finaalipaikassa

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni suoraan kahdella voitolla Italian Serie A1:n välieriin. Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on voiton päässä Ruotsin SBL Damin finaalipaikasta.

10.4.2023 10:35 Suomalaiset ulkomailla

Kuier kiusasi entistä seuraansa – Lehtorannan joukkueelle kiinnitys finaalipaikkaan

Italiassa pudotuspelit alkoivat Awak Kuierin Reyer Venezian osalta voittoisasti ja Linda-Lotta Lehtorannan Keltern otti otteen finaalipaikasta Saksassa. Marianne Kalinin kausi Espanjassa päättyi nousujuhliin.

2.4.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezialle tappio Italian cupin finaalissa

Awak Kuierin Reyer Venezia ei pystynyt haastamaan Italian cupin finaalissa Schiota ja kanaalikaupungin joukkueen oli tyydyttävä cup-hopeaan.

1.4.2023 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier säväytti donkillaan ja taistelee Italian cupin voitosta

Awak Kuier iski donkin, kun Italiassa vietetään cup-viikonloppua. Kuierin Reyer Venezia raivasi tiensä myös cup-finaaliin. Saksassa Linda-Lotta Lehtorannan Keltern eteni jatkoon pudotuspeleissä ja Anissa Pounds pamautti peräti 30 pistettä, mutta Angels Nördlingenin kausi tuli päätökseen.

27.3.2023 09:46 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin pääsi juhlimaan nousua - Sofia Pelander Ruotsissa välieriin

Marianne Kalinin Ferrol varmisti Espanjan LF Challengen voiton ja sitä kautta suoran nousun Liga Femeninaan. Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins eteni välieriin ja Saksassa starttasivat pudotuspelit.

24.3.2023 07:00 Suomalaiset ulkomailla

Reyer Venezian kiri ei riittänyt – Awak Kuierin EuroCup-taival päättyi

Awak Kuierin Reyer Venezian urakka EuroCupissa päättyi välierävaiheeseen, kun se taipui yhteistuloksella 118-134 Galatasaraylle. Ruotsissa pudotuspelien suomalaiskohtaamisessa Sofia Pelander pääsi juhlimaan avausvoittoa.

23.3.2023 10:20 Suomalaiset ulkomailla

Ruotsin SBL Damissa pudotuspelit käynnistyvät suomalaiskohtaamisella

Ruotsin liigan puolivälierissä nähdään suomalaisittain mielenkiintoinen ottelupari, kun Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins kohtaa Lotta Vesiluoman Alvikin.

20.3.2023 11:06 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannalle cup-pronssia

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern saalisti viikonloppuna Saksan cupin pronssia. Marianne Kalinin Ferrol on enää voiton päässä suorasta noususta Espanjan liigaan.

18.3.2023 08:36 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtoranta jahtaa kahta pokaalia – ”Hyvillä mielin kohti kevään ratkaisupelejä”

Saksassa alkavat kauden ratkaisuhetket, kun viikonloppuna pelataan cupin lopputurnaus ja ensi viikolla alkavat pudotuspelit. Linda-Lotta Lehtorannan Keltern kuuluu kummassakin voittajasuosikkeihin.

16.3.2023 22:20 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezialle tappio EuroCupin välierän avausosassa

EuroCupin välierät käynnistyivät Awak Kuierin edustaman Reyer Venezian osalta torstaina turkkilaista Galatasarayta vastaan. Venezia joutuu lähtemään toiseen osaotteluun 25 pisteen takamatkalta.

13.3.2023 12:41 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Helmi Tulonen hurjastelivat Italiassa – Saksassa runkosarja päätökseen

Awak Kuier ja Helmi Tulonen loistivat Italian Serie A1:n viikon otteluissa molempien rikkoessa 20 pisteen rajan. Saksassa saatiin runkosarja pakettiin ja mestaruustaistelua jatkaa neljä suomalaispelaajaa.

2.3.2023 22:56 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni EuroCupin välieriin

Awak Kuier heitti 12 pistettä, kun hän oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin. Reyer Venezia kaatoi Elitzur Ramlan kahden osaottelun yhteispistein 134-128.

19.2.2023 23:47 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier palasi kentille vahvasti

Awak Kuier palasi pienen tauon jälkeen vahvasti pelikentille, kun Italian Serie A1:ssä nähtiin suomalaiskohtaaminen.

5.2.2023 16:57 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Pounds käsi kuumana maaotteluihin

Anissa Pounds lähtee hyvässä heittovireessä tuleviin EM-karsintoihin, kun hän heitti viikonloppuna 27 pistettä Saksan Bundesliigassa. Linda-Lotta Lehtoranta teki viikonloppuna ensiesiintymisensä Kelternin riveissä.

2.2.2023 09:59 Susiladies

Linda-Lotta Lehtoranta palaa Saksan Bundesliigassa pelaavaan Kelterniin

Peli-Karhuissa aiemmin tällä kaudella pelannut Susiladies-konkari Linda-Lotta Lehtoranta, 31, siirtyy Saksan Bundesliigan toisella sijalla olevaan Rutnorik Stars Kelterniin. Lehtoranta pelasi Kelternissä myös kaudella 2015-16.

Näytä lisää vastaavia