Topias Palmi johdattamassa Limburgia cupin välieriin

23.1.2022 21:19 Topias Palmi upotti tärkeät pisteet Hubo Limburgin selviytyessä Belgian cupissa neljän parhaan joukkoon. Alex Murphy oli johdattamassa Fukushima Firebondsia viikonlopun toiseen voittoon.

Topias Palmi auttoi Hubo Limburgin Belgian cupin välieriin. (Kuva: Ville Vuorinen)

Belgian cupissa Topias Palmin Hubo Limburg eteni neljän parhaan joukkoon voittamalla Leuven Bearsin yhteistuloksella 147-139. Limburg pystyi pitämään ensimmäisessä osaottelussa hankkimansa 19 pisteen etumatkan, mutta tilanne meni tiukaksi, sillä Bears voitti toisen osaottelun 72-61 (46-25). Palmi oli isossa roolissa heittämällä kaksi tärkeää kolmen pisteen heittoa päätösneljänneksen loppuhetkillä keräten kuusi pistettä ja pitämällä Limburgin yhteistuloksissa edellä. Hän nappasi myös kaksi levypalloa ja riisti kertaalleen. Limburg saa välierässä vastaansa Okapi Aalstin.
Ottelutilastot

Mikael Jantusen Oostende otti tiukan otteen jatkopaikasta voittamalla ensimmäisessä osaottelussa Mons-Hainautin selvästi 96-58 (43-31). Jantunen oli tehokkaana tilastoiden 20 minuutissa 11 pistettä, kuusi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Fukushima Firebonds esitti huiman loppukirin nousemalla 81-73 (71-71, 32-30)-jatkoaikavoittoon Koshigaya Alphasia vastaan. Firebonds oli vielä varsinaisella peliajalla seitsemällä pisteellä tappiolla vajaat pari minuuttia ennen loppua, mutta nousi tasapeliin pakottaen ottelun jatkoajalle. Jatkoajan Firebonds kuittasi nimiinsä 10-2 ja pääsi juhlimaan viikonlopun toista voittoa Alphasista. Alex Murphy oli vireessä heittämällä 21 pistettä ja ottamalla seitsemän levypalloa, antamalla syötön ja torjumalla peräti kolmasti. Erik Murphy sai tilastorivilleen kuusi pistettä, neljä levypallon, syötön ja torjunnan. Firebonds on lohkossaan toisena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Baskets Bonn palasi voittojen tielle voitettuaan Bambergin 95-81 (52-39). Bonn on sarjassa toisena.

Bundesliiga järjesti myös sosiaalisessa mediassa äänestyksen kauden ensimmäisen puolikkaan parhaasta valmentajasta. Fanit äänestivät Iisalon alkukauden parhaaksi valmentajaksi selkeällä äänierolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Espanjan liigassa Teneriffa koki kirvelevän 86-88 (37-42)-tappion Murcian vieraana. Salin heitti hyvällä prosentilla 13 pistettä ja nappasi lisäksi kolme levypalloa. Teneriffa putosi sarjassa yhdeksänneksi.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Pitesti otti selvän 95-73 (53-28)-voiton Timisoarasta. Ilari Seppälä kasasi seitsemän pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Pitesti on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

 
15.4.2024 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin takamiehet tehokkaina

Susijengin takamiehet osoittivat heittotaitojaan viikonlopun otteluissa. Sasu Salin kiitti vastuusta tehokkaasti auttaessaan Teneriffan voittoon Espanjassa, Ilari Seppälä paukutti 21 pistettä Ranskassa ja Ville Tahvanainen saman määrän Islannissa. Myös Aatu Kivimäki ylsi kaksinumeroisiin.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

6.4.2024 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen – Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Islannissa paketoitiin runkosarja ja Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä. Antti Kanervon osalta kausi tuli päätökseen.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

Näytä lisää vastaavia