Tomas Murphy palasi parketeille, Nkamhouan ja Tennesseen voittoputkelle jatkoa

29.12.2020 08:08 Yhdysvaltojen yliopistosarjassa viimeisen viikon aikana loukkaantumisesta toipunut Tomas Murphy palasi yli vuoden tauon jälkeen pelikentille. Olivier Nkamhoua taas säkitti yhdeksän pistettä, kun Tennessee venytti voittoputkensa kuuteen.

Olivier Nkamhoua pelasi erinomaiset minuutit Tennesseen paidassa. Kuva: Tennessee.

Tomas Murphy pelasi ensimmäiset ottelunsa Vermontin riveissä, kun Vermont voitti sunnuntaina ja hävisi maanantaina NJIT:lle. Ensimmäisen ottelun Vermont vei 78-92 (33-52), kun Murphy palasi kentille yli vuoden tauon jälkeen tilastoiden seitsemän pistettä ja kaksi levypalloa seitsemässä peliminuutissa.

> Ottelutilastot

Toinen ottelu äityi jännitysnäytelmäksi, jossa NJIT selviytyi voittajaksi kahden jatkoajan jälkeen 81-80 (31-37, 64-64, 72-72). Murphy pelasi kahdeksan minuuttia, joiden aikaan hän upotti viisi pistettä.

> Ottelutilastot

Juuri ennen jouluaattoa Olivier Nkamhoua ja Tennessee venyttivät voittoputkensa kuuteen, kun Tennesseen käsittelyssä kaatui tällä kertaa USC Upstate 60-80 (26-33). Nkamhoua sai peliaikaa 13 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa yhdeksän pistettä, yhden levypallon, syötön, riiston ja torjunnan.

> Ottelutilastot

Tahvanaisen Bradley hävisi viimeisillä sekunneilla

Ville Tahvanainen ja Bradley taistelivat kovatasoista Missourin yliopistoa vastaan uljaasti, mutta lopulta Missouri nappasi 53-54 (19-21) -voiton viimeisten sekuntien korilla. Tahvanainen oli tuttuun tapaan aloitusviisikossa keräten nimiinsä viisi pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä, kaksi riistoa ja yhden torjunnan.

> Ottelutilastot

Andre Gustavson ja Richmond kärsivät 76-71 (36-33) -tappion Hofstralle, joka karkasi ohitse myöhään viimeisellä neljänneksellä. Gustavson heitti kolme pistettä, haki yhden levypallon ja jakoi yhden syötön pelaten 12 minuuttia.

> Ottelutilastot

Teemu Suokas ja Ball State ovat voittaneet nyt molemmat konferenssiottelunsa MAC:ssä, kun Ball State voitti Western Michiganin 76-68 (36-43). Suokas heitti kaksi pistettä kahdeksassa minuutissa.

> Ottelutilastot

Hannes Pöllä ja UT Martin hävisivät Ole Missille selkeästi 43-90 (19-47). Pöllä tilastoi neljä pistettä, yhden levypallon ja riiston kymmenessä minuutissa.

> Ottelutilastot

Asiat

 
18.4.2024 10:23 Susijengi

Federiko Federiko Texas Techin riveihin

Viimeiset kaksi kautta mainioita otteita Pittsburghin riveissä esittänyt Rekolan Urheilijoiden kasvatti Federiko Federiko, 22, vaihtaa joukkuetta Yhdysvaltain NCAA-liigassa. Susijengin vahvuuteen kuuluvan 211-senttisen Federikon uusi joukkue on Big 12 -konferenssissa pelaava Texas Tech.

4.4.2024 09:25 NCAA

Saga Ukkonen siirtyy Fresno Staten yliopistoon

Wartti Basket -kasvatti Saga Ukkonen, 22, siirtyy tulevaksi kaudeksi Fresno Staten yliopistoon. Neljästi aikuisten maajoukkueessa esiintynyt Ukkonen pelasi edelliset kolme kautta Texas Techin yliopistossa.

26.3.2024 10:41 NCAA

Henna Sandvik ja Indiana etenivät Sweet Sixteen -vaiheeseen

Henna Sandvikin edustama Indianan yliopisto voitti NCAA:n lopputurnauksessa Oklahoman ja eteni täten 16 parhaan joukkoon eli Sweet Sixteeniin.

25.3.2024 11:27 NCAA

Henna Sandvik ja Indiana vielä mukana March Madnessissä

Yhdysvaltojen naisten NCAA:n lopputurnauksessa Henna Sandvik ja Indiana säilyivät viikonlopun jäljiltä mukana leikissä. Sara Bejedi (Florida State), Anna Kahelin (Maine) ja Annukka Willstedt (Texas A&M-Corpus Christi) taas putosivat ensimmäisissä otteluissaan.

25.3.2024 11:15 NCAA

Suomalaisten miespelaajien yliopistojoukkueet ulos March Madnessissä

Yhdysvaltojen miesten NCAA:n valtakunnallisessa lopputurnauksessa suomalaispelaajat lensivät leikistä ulos viikonlopun aikana. Miro Little ja Baylor selvisivät toiseen peliin asti, mutta Mustapha Amzil (New Mexico), Eemeli Yalaho (Texas Tech) sekä Jesper Granlund ja Leo Nordberg (Longwood) putosivat jo ensimmäisessä pelissä.

19.3.2024 11:47 NCAA

Annukka Willstedt ja Anna Kahelin juhlivat konferenssimestaruuksia

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa Annukka Willstedt (Texas A&M-Corpus Christi) ja Anna Kahelin (Maine) juhlivat konferenssimestaruuksia ja täten automaattista paikkaa NCAA:n valtakunnalliseen lopputurnaukseen. Suomalaisista lopputurnauksessa nähdään myös Sara Bejedi (Florida State) ja Henna Sandvik (Indiana).

18.3.2024 12:00 NCAA

Mustapha Amzil konferenssin vuoden kuudes mies ja New Mexico konferenssimestaruuteen

Yhdysvaltojen miesten NCAA:ssa konferenssin vuoden kuudenneksi mieheksi valittu Mustapha Amzil juhli konferenssimestaruutta ja suoraa paikkaa NCAA:n lopputurnaukseen. Amzilin lisäksi lopputurnauspaikan saivat Eemeli Yalaho (Texas Tech), Miro Little (Baylor), Morris Ugusuk (South Carolina) ja jo aiemmin Longwood, jossa pelaa Jesper Granlund ja Leo Nordberg.

11.3.2024 12:20 NCAA

Sara Bejedin ja Florida Staten tie ACC:n lopputurnauksessa päättyi välieriin

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa on käynnissä lopputurnaukset. Sara Bejedi ja Florida State etenivät kivenkovassa ACC:ssa välieriin asti, mutta joukkue kaatui NC Statelle.

11.3.2024 11:22 NCAA

Granlund ja Nordberg konferenssimestaruuteen ja NCAA:n lopputurnaukseen

Yhdysvaltojen miesten yliopistosarja NCAA:ssa on lopputurnauksien, March Madnessin, aika. Suomalaisjoukkueista varaslähdön konferenssien lopputurnauksiin otti kourallinen, joista Jesper Granlundin ja Leo Nordbergin edustama Longwood juhli mestaruutta ja sai täten tikettinsä valtakunnalliseen lopputurnaukseen.

4.3.2024 10:14 NCAA

Teresa Seppälä 23 pistettä ja 16 levypalloa – Siena kolmen ottelun voittoputkessa

Yhdysvaltojen naisten yliopistosarja NCAA:ssa konferenssipelit lähenevät loppuaan. Teresa Seppälä repi hurjan 23 pisteen ja 16 levypallon tupla-tuplan, kun Siena nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa.

Näytä lisää vastaavia