Santeri Savolainen PuHu Junioreiden valmennukseen

22.3.2022 12:03 PuHu Juniorit on palkannut Santeri Savolaisen vahvistamaan jo entuudestaan kovatasoista ammattivalmentajien joukkoa. Savolaisen tyotehtävät keskittyvät naisten edustusjoukkueen ja tyttöjoukkueiden valmentamiseen sekä laadukkaan harjoittelun ja kilpailukulttuurin nostamiseen uudelle tasolle erityisesti seuran tyttökoripallon puolella.

Miesten ja poikien valmennuksen puolella pilotoitu akatemiamalli on kerännyt paljon kiitosta ja koettu todella toimivaksi. Nyt, kun seura sai Savolaisen palkkauksen myötä tähän mahdollisuuden, haluaa seura siirtää hyväksi todetut käytänteet myös PuHu Junioreiden tyttöjen valmennukseen.

Savolainen tulee kaudesta 2022-2023 alkaen vastaamaan tyttökoripallon toiminnasta kokonaisuudessaan koordinoimalla joukkueita ja toimimalla mentor-valmentajana. Hänen työtehtäviensä ytimessä on laadukkaiden pelaajapolkujen rakentaminen. Tulevalla kaudella Sane tulee valmentamaan naisten edustusjoukkuetta sekä toimimaan aktiivisesti tyttöjunioreiden valmennuksessa.

Santeri kommentoi päätöstään lähteä mukaan PuHu Junioreiden valmennukseen:

“Koen, että vaikka PuHu Juniorit on iso seura, täällä välitetään aidosti kaikista toimijoista; niin pelaajista kuin meistä valmentajista. PuHussa on paljon potentiaalia nousta valtakunnallisesti tyttökoripalloilun kärkiseurojen joukkoon.”

Savolainen jatkaa heti perään ajatuksillaan siitä, miten haluaisi rakentaa tyttökoripalloilua PuHussa:

“Laatua päivittäiseen tekemiseen ja sitä kautta onnistumisten riemua kaikille.“

KUKA ON SANTERI SAVOLAINEN?

Santeri Savolainen aloitti koripallovalmentajan polkunsa jo nuorena. Hän on kouluttaututunut Suomen Koripalloliiton koulutusputken läpi suoritettuaan A-lisenssiin oikeuttavan huippukoripallovalmentajatutkinnon (HKVT 2019). Nykyään hän toimii lasten ja nuorten valmennukseen keskittyvässä liiton juniorivalmentajaverkostossa (JVV) toista vuotta.

“Juniorivalmentajaverkosto on antanut valtavan paljon käytännön valmennukseen uusia ideoita ja tietoa esimerkiksi oppimiseen liittyen.“

Aikaisempina vuosina Savolainen on kerryttänyt valmentajakokemusta Namika Lahdessa, SBG:ssä ja Lahti Basketballissa. Viime kaudet hän on vastannut Helmi Basketissa naisten edustusjoukkueen sekä junioreiden valmennuksesta.

“Parhaita muistoja ovat yhteiset hetket pelaajien kanssa sekä vuosien varrella kertyneet kokemukset pudotuspeleistä.”

Santeri toimii tällä hetkellä tyttöjen SUSI All Stars -valmentajana. All Stars -leiritysvaihe on ensimmäinen osa nuorten maajoukkuetoiminnan pelaajakartoitusta. Savolainen kertoo mitä maajoukkuetoiminnassa mukana oleminen on tarjonnut:

“Kokemus on antanut kattavan kuvan ikäluokkansa parhaiden 14-15 -vuotiaiden pelaajien suurimmista vahvuuksista ja kehityskohteista. Siitä pystyy ammentamaan paljon omaan valmennukseen.“

PUHU JUNIORIT TOIVOTTAA SAVOLAISEN LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI

PuHu Junioreiden urheilutoimenjohtaja, Mikko Larkas:

"Haluan henkilökohtaisesti kiittää Kari-Pekka Klingaa hänen työstään naisten joukkueen eteen kahden kauden aikana. Yhteistyö Peren kanssa päättyy kahden kauden jälkeen hyvässä yhteisymmärryksessä.

Olemme kartoittaneet tyttöpuolelle oikeaa vetäjää kohta kolmen kauden ajan. Pandemia sotki suunnitelmia ja nyt seurana koimme, että on oikea aika panostaa ja ottaa seuraava askel lisäämällä ammattivalmentajien määrää. Selkeää oli se, että seuramme tyttöpuoli kaipaa vahvistusta. Haluamme panostaa tyttöjen urheiluun ja luoda sinne täysin poikapuolta vastaavan polun. Ammattivalmennuksen avulla saamme suunnattua enemmän aikaa pelaajien henkilökohtaisen valmennussuunnitelman rakentamiseen ja toiminnan entistä parempaan suunnitteluun.

Keskustelut Sanen kanssa aloitettiin muutama kuukausi sitten. Etsimme tyttöpuolelle valmentajaa joka haluaa kehittää pelaajapolkuamme sekä koko tyttöpuolen urheilua kokonaisvaltaisesti. Tärkein kriteeri oli löytää meidän arvoihin sopiva henkilö joka ymmärtää mihin on tulossa. Töitä on tehtävänä paljon ja mittarit pitää asettaa muualle kuin pelkästään yksittäisen ottelun voittamiseen. Käymiemme keskustelujen jälkeen olen varma, että löysimme täysin oikean henkilön kehittämään tyttöpuoltamme kohti seuraavia askelmia.

Sain usealta taholta todella positiivista palautetta Sanen toiminnasta. Hän välittää pelaajistaan ja on valmis laittamaan haalarit jalkaan ja paiskimaan hommia paremman huomisen eteen. Se on juuri se mitä me PuHu Junioreissa arvostamme ja tarvitsemme yhteisöömme.“

 
7.8.2023 10:36 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY:n päävalmentajat kaudelle 2023-2024

Päävalmentajat vastaavat joukkueen valmentamisesta yhdessä valmennustiiminsä kanssa. Ylpeänä seura julkaisee kauden päävalmentajat, joista löytyy pitkän linjan valmennuskokemusta sekä osaavia, motivoituneita nuoria valmentajia hyvässä suhteessa!

19.7.2023 10:03 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Porvoon Tarmoon

Seura hakee päätoimista valmentajaa seuran eri ikäisille junioreille.

19.6.2023 19:12 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Sykkiin?

Seuramme nuorimpien joukkueissa on vielä muutama valmentajapaikka avoinna.

30.5.2023 14:17 Seura tiedottaa

ToPon valmentajat 23-24

ToPon tulevan kauden valmennustiimit alkavat muotoutumaan.

26.5.2023 11:48 Seura tiedottaa

ToPoLa hakee valmentajia

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa on vuonna 1978 perustettu koripalloseura Helsingin Lauttasaaressa. Haemme valmentajia vielä muutamaan ikäryhmäjoukkueeseen.

24.5.2023 15:35 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan päävalmentajat 2023-2024

Tapiolan Hongan tulevan pelikauden päävalmentajat on nimetty. Eri ikäluokkien päävalmentajien nimet ovat alla olevassa listassa. Hongan joukkueiden valmennuksesta vastaavat pääosin tutut nimet, mutta valmennusvastuissa on jonkun verran muutoksia edelliskauteen verrattuna.

19.5.2023 06:49 Seura tiedottaa

MaSu-Basketin valmentajat kaudelle 2023-24

Seuran tulevan kauden valmentajat on valittu. Jokaisen ikäluokan päävalmentajat ovat erittäin kokeneita valmennuksen ammattilaisia. Valmennustiimit koostuvat aikuisista koulutetuista valmentajista. Toiminta joka ikäluokassa pyörii koko kesän.

17.5.2023 08:13 Seura tiedottaa

LePyn päävalmentajat 2023-2024

LePyn päävalmentajat tulevalle kaudelle on nimetty. Päävalmentajien lisäksi valmennustiimeihin kuuluu vanhempivalmentajia ja juniorivalmentajia. Staffeja täydennetään kesän aikana.

26.4.2023 14:30 Seura tiedottaa

Hyvinkään Ponteva hakee valmentajia vahvistamaan junioripolkuaan

HyPo hakee koripallovalmentajia vahvistamaan vanhimpien juniorijoukkueiden valmennustiimejä, osaksi aina edustusjoukkueiden apuvalmentajiksi asti. Juniorijoukkueet kilpailevat paikoista valtakunnan sarjoissa.

6.4.2023 09:36 Seura tiedottaa

Valmentajaksi PuHu Junioreihin?

Haemme lasten ja nuorten valmennuksesta kiinnostuneita motivoituneita valmentajia kasvavaan joukkoomme. PuHu Juniorit saavutti tällä kaudella ensimmäistä kertaa historiassaan 700 lisenssipelaajan rajan ja on yksi Suomen suurimmista seuroista. Arvostamme valmentajissamme sitoutumista, korkeaa motivaatiota auttaa pelaajia saavuttamaan tavoitteensa sekä halua kehittyä ja oppia uutta valmentajana.

19.3.2023 13:58 Seura tiedottaa

Valmentajaksi ToPoon

Kauden 23-24 valmennustiimien rakentaminen on lähtenyt hyvin käyntiin ja tiedotamme joukkueita tulevan kauden päävalmentajista kevään aikana. Etsimme mukaan vielä uusiakin tekijöitä.

21.12.2022 16:17 Seura tiedottaa

Valmentajaksi ToPoon

Seuran pelaajamäärän kasvaessa ToPo hakee joukkueisiinsa vastuuvalmentajan sekä apuvalmentajan tehtäviin motivoituneita valmentajia.

4.8.2022 15:02 Seura tiedottaa

LoU Basket hakee koripallokouluvastaavaa

LoU Basket etsii päätoimista valmentajaa, jonka vastuualueena ovat seuran koripallokoulu-, eskarikorisryhmän, sekä nappularyhmän valmennuksen suunnittelu ja toteutus.

23.6.2022 06:56 Seura tiedottaa

Julián de Landaluce Machuca LePyn valmentajaksi

LePy ja espanjalaissyntyinen Julián de Landaluce Machuca (28 v) ovat tehneet valmentajasopimuksen. Julián aloittaa LePyssä päätoimisena valmentajana 1.8.2022.

14.6.2022 10:16 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY koripallon päävalmentajat kaudella 2022–2023

Koripallon päävalmentajat alkaneelle kaudelle on valittu. Helsingin NMKY:ssä on 25 päävalmentajaa.

14.6.2022 09:59 Seura tiedottaa

Sandra Prieto Espanjan naisten pääsarjasta Helsingin NMKY:n valmentajaksi

Helsingin NMKY on tehnyt valmentajasopimuksen Sandra Prieton kanssa. Sandra tulee toimimaan alkavalla kaudella päävalmentajana Helsingin NMKY:n naiset-U19 joukkueessa ja U15 tyttöjen joukkueessa.

3.6.2022 08:12 Seura tiedottaa

Kaisa Höök LePyn valmentajaksi

Kaisa Höök (41 v) aloittaa LePyn valmentajana. Kaisa ottaa vastuulleen LePyn pienimmät poikajuniorit. Hän aloittaa LePyssä elokuussa.

30.5.2022 11:21 Seura tiedottaa

Valmentajaksi PuHu Junioreihin?

PuHu Juniorit hakee lasten ja nuorten valmennuksesta kiinnostuneita motivoituneita valmentajia kasvavaan osaajien joukkoomme. Arvostamme valmentajissamme sitoutumista, korkeaa motivaatiota auttaa pelaajia saavuttamaan heidän asettamat tavoitteensa sekä halua kehittyä ja oppia uutta valmentajana.

25.5.2022 13:12 Seura tiedottaa

Hussain Dassouki palaa Saksasta Tapiolan Honkaan

Tapiolan Hongan miesten ja vanhimpien poikajunioreiden valmennusryhmä saa ensi kaudelle merkittävän vahvistuksen, kun Hussain Dassouki palaa kahden Saksassa vietetyn vuoden jälkeen Tapiolan Honkaan.

13.5.2022 12:43 Seura tiedottaa

LePyn uusin päätoiminen valmentaja on Ignasi Muñoz Gol

LePy ja espanjalaissyntyinen Ignasi Muñoz Gol (26 v) ovat tehneet valmentajasopimuksen kaudesta 2022-2023. Muñoz Gol aloittaa päätoimisena valmentajana LePyssä 1.8.

Näytä lisää vastaavia