Saksassa ja Italiassa nähtiin suomalaiskohtaamiset

28.2.2022 10:47 Saksassa ja Italiassa nähtiin suomalaispelaajat vastakkain. Voittoja pääsivät tuulettamaan Elina Koskimies, Anissa Pounds sekä Helmi Tulonen. Awak Kuier kasasi tupla-tuplan ja Annika Holopainen heitti kovat pisteet.

Anissa Pounds uurasti Angels Nördlingenin voitossa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Koskimiehen ja Poundsin Angels Nördlingen kaatoi tärkeässä ottelussa Anniina Äijäsen Royals Saarlouisin jatkoajan jälkeen 80-73 (72-72, 41-36). Pounds urakoi peräti 43 minuuttia tilastoiden 12 pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja kolme riistoa. Virhevaikeuksista kärsineelle Koskimiehelle kirjattiin kuusi pistettä, kolme levypalloa ja kolme riistoa. Äijäselle kertyi neljä pistettä ja viisi levypalloa. Tappiosta huolimatta Royals on vielä kahdeksantena Angelsin edellä, mutta voitolla Angels piti pudotuspelihaaveensa elossa.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja

Sofia Pelander oli Herner TC:n parhaimmistoa, mutta HTC taipui Hannoverin vieraana 69-74 (34-47). Pelander merkkautti 10 pistettä, kuusi levypalloa, syötön, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa. HTC on sarjassa neljäntenä.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja

Awak Kuierin 15 pisteen ja 11 levypallon tupla-tupla ei riittänyt tuomaan Ragusalle voittoa Campobasson vieraana, vaan Campobasso voitti niukasti 75-72 (37-39). Kuier tilastoi myös yhden riiston.
Ottelutilastot

Serie A2:ssa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Anni Jämsän Teen Basket Torino emännöi Helmi Tulosen Carugatea. Tulonen lähti kotimatkalle 72-59 (33-33)-voitto mukanaan. Molemmat olivat isossa roolissa pelaten noin 38 minuuttia. Tulonen keräsi rivilleen 14 pistettä, yhdeksän levypalloa, kolme syöttöä, torjunnan ja riiston. Jämsä kokosi 10 pistettä, kuusi levypalloa, kuusi syöttöä ja kaksi riistoa. Carugate on kahdeksantena ja Torino viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre taipui Sedis Basquetin vieraana 47-57 (16-27). Kalin kasasi kaksi pistettä, neljä levypalloa ja kaksi riistoa. Bembibre on sarjassa 14.
Ottelutilastot

LF Challengessa Ella Pekosen Maresme pisti kampoihin kärkipään Jairisille vielä ensimmäisen puoliajan, mutta toisella Jairis karkasi 82-38 (37-27)-voittoon. Pekonen kerrytti tilastojaan neljällä pisteellä, yhdellä levypallolla, yhdellä syötöllä ja yhdellä riistolla. Maresme on sarjataulukon hännillä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Kreikan liigassa Anni Mäkitalo oli joukkueensa parhaimmistoa ja kellotti yli 37 minuuttia peliaikaa, mutta PAOK hävisi kotonaan Esperides Kallitheasille 56-83 (34-29). Mäkitalo heitti 11 pistettä, otti kolme levypalloa, antoi kuusi syöttöä ja riisti kahdesti.
Ottelutilastot

 
5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

Näytä lisää vastaavia