PostNordin ja Koripalloliiton mittava yhteistyö laajenee, PostNord mukaan 3x3 SM-kiertueelle

24.1.2023 10:00 Susijengin ja Susiladiesin pääyhteistyökumppanina toimiva PostNord on jatkossa olympialaji 3x3-koripallon SM-kiertueen yhteistyökumppani. PostNord on merkittävä toimija We deliver -rahastossa, jonka avulla autetaan vähävaraisten perheiden pysymistä koripalloharrastuksessa.

Kuva: Samira Lee

Vuodesta 2016 alkanut yhteistyö Koripalloliiton kanssa syvenee entisestään, kun Pohjoismaiden johtavaan logistiikkakonserniin kuuluva PostNord Oy on myös tulevana kesänä pelattavan 3x3-koriksen SM-kiertueen yhteistyökumppani.

- On kerrassaan upeaa, että jatkossa PostNord on mukana myös 3x3-koriksessa. Yhteinen kumppanimatkamme on kestänyt jo vuosia sekä vahvistunut vuosi vuodelta. Kun molempien arvot ovat yhtenäisiä, oli yhteistyötä helppo laajentaa entisestään, Koripalloliiton yhteyspäällikkö ja 3x3 projektipäällikkö Jussi Laurila avaa.

- Meillä on tullut Koripalloliiton kanssa tavaksi laajentaa yhteistyötämme uusille areenoille aina silloin, kun olemme oivaltaneet keinoja tehdä se diversiteetin ja yritysvastuun viitoittamana. Yhteistyömme alkoi Susijengistä, ja vuosien varrella olemme laajentaneet ensin naisurheilun tukemiseen (Susiladies) ja sitten vähävaraisten perheiden lasten harrastusmahdollisuuksien tukemiseen (We deliver -rahasto). 3x3-koriksen myötä olemme nyt mukana tukemassa myös harvaan asuttujen alueiden lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia, PostNordin viestintäjohtaja Katja Luotola sanoo.

- Väestöennusteeseen peilaavat lisenssiennusteemme kertovat siitä, että tulevaisuudessa on yhä vaikeampaa saada pienemmillä paikkakunnilla joukkueita kasaan, kun ikäluokissa harrastajamäärät voivat jäädä vähäisiksi. On hienoa, että PostNord lähti ennakkoluulottomasti mukaan 3x3-kumppaniksimme. Uskon, että yhdessä pystymme pitämään 3x3:n avulla myös ne nuoret lajin parissa niillä alueilla, joissa voi olla tulevaisuudessa haastavaa saada täysiä ikäluokkajoukkueita kasaan, Laurila näkee.

Tulevana kesänä 3x3:n Suomen mestaruuksista pelataan jo kuudennen kerran.

 
3.1.2020 09:47 Yhteistyökumppanit

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu entistä laajempana, keskiössä edelleen nuorten liikuttaminen

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmän päivittäistavaratoimiala ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyölleen. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön jalokiviä ovat olleet alakoululaisille suunnatut Pikkusudet-tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -kiertue. Uutena pilottihankkeena käynnistyy mm. yläkoululaisten liikkumisen lisääminen 3x3-koriksen avulla.

13.2.2024 09:58 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahasto jakoi stipendejä vähävaraisille

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakoi helmikuussa 83 stipendiä vähävaraisten perheiden korisharrastusta. Kaikkiaan rahasto on jakanut historiansa aikana jo yli 1000 stipendiä.

22.1.2024 11:00 Tukijärjestelmät

We deliver -rahaston haku on käynnistynyt – hae tukea 31.1. mennessä

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakaa tukia jo 15. kerran vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Hae tukea keskiviikkoon 31. tammikuuta mennessä.

15.1.2024 10:48 Pääjuttu

Motonet ja Suomen Koripalloliitto yhteistyöhön

Suomalainen perheyritys Motonet ja Suomen Koripalloliitto ovat sopineet yhteistyöstä. Motonet aloittaa koripallon juniorimaajoukkueiden toisena pääyhteistyökumppanina. Yhteistyön kohokohtiin kuuluvat heinä–elokuussa Tampereella pelattavat 18-vuotiaiden poikien EM-kisat.

12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

12.12.2023 09:40 Yhteistyökumppanit

Kohti Susijengin EM-kotikisoja: Koripalloliitto jatkaa tapahtumatuotantoyhteistyötään

Suomen Koripalloliitto on solminut yhteistyösopimuksen Stamenion kanssa. Sopimuksen myötä jatkuu Koripalloliiton järjestämien ottelutapahtumien tuottamista ja ohjaamista koskeva yhteistyö.

30.10.2023 12:47 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahasto jakoi stipendejä – Susijengi ja Sasu Salin lahjoittivat varusteita vähävaraisille

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakoi lokakuussa 70 stipendiä tukemaan vähävaraisten perheiden korisharrastusta.

25.9.2023 13:40 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahaston haku on käynnistynyt – hae 8.10. mennessä

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakaa tukia jo 14. kerran vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Hae tukea sunnuntaihin 8.10. mennessä.

21.8.2023 10:00 Yhteistyökumppanit

Millpoint Koripalloliiton ja Korisliigan yhteistyökumppaniksi

Suomen Koripalloliitto on solminut yhteistyösopimuksen mainos- ja liikelahjamaailman syövereissä vaikuttavan Millpointin kanssa. Millpoint tulee avuksi kehittämään Koripalloliiton virallista verkkokauppaa.

Näytä lisää vastaavia