Porvoon Tarmoon uusia valmentajia kaudelle 2024–2025

12.7.2024 15:23 Tulevalla kaudella Porvoossa pelataan korista eri tasoilla junioreiden SM-Sarjasta aina aikuisten divareihin.

Seuran toimintaan liittyy mukaan Ali Kupiainen. Ali ottaa vetovastuun U18 ja U10 poikien joukkueista. Valmennuksen lisäksi Ali on mukana seuran kehitystyössä. Tämän lisäksi Alin osaamista päästään hyödyntämään koko seuran junioreiden ravitsemus- sekä hyvinvointivalmentajana. Sopimus on kahden vuoden mittainen.

Alin oma tausta koripalloon on kertynyt luonnollisesti ensiksi pelaajana ja tämän jälkeen hän aloitti valmennustyön 2016 WB-Panttereissa 08-ikäluokan kanssa, viimeiset kolme vuotta on vierähtänyt Joensuussa, jossa koripalloa hän observoi pillin takaa eli toimi tuomarina. Alilla on siis pitkä ja monimuotoinen kokemus koripallosta.
Koripallon lisäksi hänellä on vahva osaaminen ravitsemuksesta kokin ammattitutkinnon ja restonomitutkinnon muodossa. Tällä hetkellä Ali opiskelee Itä-Suomen yliopistossa opettajaksi pääaineenaan kotitaloustiede, joten opiskelujen yhdistäminen tutun lajin ja omien vahvuuksien hyödyntäminen seuratyössä tuntui luontevalta ratkaisulta.

– Mahtavaa muuttaa takaisin pääkaupunkiseudulle ja päästä takaisin koriksen pariin Porvoossa. Iran kanssa käyty keskustelu osoitti, että seurassa on hyvät resurssit ja selkeä visio tulevista vuosista. Oman panoksen tulen antamaan samalla tavalla kuin aikaisemminkin asioissa, joihin olen lähtenyt mukaan: Kokonaisvaltainen valmennus, jossa yhdistyy lajiosaamisen, sekä tämän ajan hegemoniassa ravitsemuksen ja levon korostaminen kehityksen tukemisessa, Kupiainen kertoo.

Ali Kupiainen tuo Porvoon Tarmoon valmennus- ja ravitsemusosaamista.
Ali Kupiainen tuo Porvoon Tarmoon valmennus- ja ravitsemusosaamista.


Ira Hyvärinen mainitsee olevansa tyytyväinen, että rekrytointiprosessi saatiin suoritettua näin pikaisella aikataululla ja seuraan saatiin hyviä tekijöitä lisää.

–Mahtavaa saada seuran toimintaan mukaan henkilö, jolla on asenne sekä motivaatio kohdallaan. Alin tietotaito niin lajiosaamisessa kuin ylipäätään nuoreksi urheilijaksi kasvattamisessa on asia, josta uskon olevan seuralle suuri etu tulevaisuudessa. Odotamme innolla tulevaa alkavaa kautta ja yhteistyötä Alin kanssa.

Myös Porvoon Tarmon muissa joukkueissa on muutoksia ja uusia kasvoja valmennuksessa. Tulevan kauden joukkueet:

  • Naiset, Valmentaja Antti Busk
  • Tytöt U16, Valmentaja Santtu Sinkkonen
  • Tytöt U14, Valmentaja Seba Lind
  • Tytöt U13-U12, Valmentaja Santtu Sinkkonen
  • Tytöt U11-U9, Valmentajat Anton Telih & Markus Leponen
  • Tytöt U8, Valmentaja Jussi Lopperi
     
  • Pojat U18-U17, Valmentaja Ali Kupiainen
  • Pojat U16-U15, Valmentaja Mixu Holme
  • Pojat U14-U12 Kilpa, Valmentajat Ira Hyvärinen & Matias Forslund
  • Pojat U14-U12, Valmentaja Santtu Sinkkonen
  • Pojat U11, Valmentaja Antti Busk
  • Pojat U10-U9, Valmentaja Ali Kupiainen & Ira Hyvärinen
  • Pojat U8, Valmentaja Jussi Lopperi

Henkilöt

 
10.5.2024 14:25 Seura tiedottaa

PuHun päävalmentajat kaudella 2024–2025

PuHu Juniorit on yksi Suomen suurimmista seuroista lähes 700 lisenssipelaajan joukollaan. PuHu oli kaudella 2023–202424 ainoa seura Suomessa, jolla oli kaikissa ikäluokissa nuorten SM-sarjajoukkueet. Alkavan kauden ikäluokkien päävalmentajissa on jälleen paljon kokeneita ja koulutettuja oman toimen ohella valmentavia tai päätoimisia valmentajia.

26.4.2024 14:41 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY hakee valmentajia

Helsingin NMKY on Suomen suurin koripalloseura noin 1500 lisenssipelaajalla. Toimintaa on päiväkoti-ikäisestä aikuisten kilpatoimintaan.

23.4.2024 14:39 Seura tiedottaa

Jussi Laakso ToPoLan päävalmentajaksi

Jussi Laakso aloittaa ToPoLassa päävalmentajana 17.5.2024.

26.3.2024 08:00 Seura tiedottaa

Sykki etsii valmentajia

Helsingissä Haagan alueella toimiva Koripallo Sykki ry etsii kaudelle 2024–2025 valmentajia ja ohjaajia erityisesti nuorempien pelaajien joukkueisiin. Tarjolla on sekä pää- että apuvalmentajien paikkoja.

28.2.2024 13:35 Seura tiedottaa

LePy hakee valmentajia Unified-toimintaan

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa.

23.1.2024 15:41 Seura tiedottaa

Porvoon Tarmo hakee juniorivalmentajaa

Porvoon Tarmo hakee innokasta ja osaavaa valmentajaa. Tule mukaan kehittämään juniorikoripalloa Porvoossa.

19.1.2024 12:25 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan vahva panostus juniorityöhön tuottaa tuloksia

Tapiolan Honka tukee pelaajien kehityskaarta vahvasti tarjoamalla huippuluokan valmennuksen ja harjoitusmahdollisuudet sekä mahdollistaa polun juniorijoukkueista aikuisten kilpa- ja huippukoripallosarjoihin. Timo Mannosen tekemät tilastotutkimukset naisten ja miesten koripallon maajoukkue- ja pääsarjapelaajien pelaajapoluista osoittavat, että Tapiolan Honka on onnistunut pitkäjänteisessä työssä kasvattajaseurana.

7.8.2023 10:36 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY:n päävalmentajat kaudelle 2023-2024

Päävalmentajat vastaavat joukkueen valmentamisesta yhdessä valmennustiiminsä kanssa. Ylpeänä seura julkaisee kauden päävalmentajat, joista löytyy pitkän linjan valmennuskokemusta sekä osaavia, motivoituneita nuoria valmentajia hyvässä suhteessa!

19.7.2023 10:03 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Porvoon Tarmoon

Seura hakee päätoimista valmentajaa seuran eri ikäisille junioreille.

19.6.2023 19:12 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Sykkiin?

Seuramme nuorimpien joukkueissa on vielä muutama valmentajapaikka avoinna.

Näytä lisää vastaavia