Nuorten PM-kisat peruutettu toistaiseksi, pojille korvaavat Viro-ottelut

16.7.2020 09:04 18- ja 16-vuotiaiden nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisat on peruutettu elokuulta. Poikien puolella PM-kisojen tilalla järjestetään maaotteluita Viroa vastaan.

Omien maidensa koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi Islanti perui osallistumisensa maan viranomaisten suosituksesta ja päivää myöhemmin samoin teki myös Tanska. PM-kisojen järjestämiseksi kartoitetaan uusia päivämääriä, mikäli vallitseva tilanne niin sallii.

– Viimeiseen asti yritettiin, että nuorten PM-kisat olisi voitu pelata myös tänä kesänä Kisakallion urheiluopistolla, mutta koronaviruksen aiheuttamista matkustushaasteista johtuen joudumme ne nyt elokuulta peruuttamaan, Suomen Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara kertoo.

– Seuraamme tilanteen kehittymistä ja pohdimme jatkotoimenpiteitä. Viimeistään ensi kesänä PM-kisat palaavat taas ohjelmaan.

18- ja 16-vuotiaiden poikien maajoukkueet pelaavat elokuussa maaotteluita Viroa vastaan Susi Training Centerissä. Tyttömaajoukkueille vastaavia maaotteluita ei ole saatu sovittua.

Suomen poikamaajoukkueet kerääntyvät valmistaville maajoukkueleireille Susi Training Centeriin 27.-30.7.2020. Poikien Viro-otteluiden tarkemmat ajankohdat tiedotetaan myöhemmin.

Lisätietoja: Suomi ja Kisakallio isännöivät nuorten PM-kisoja ainakin vuoteen 2021 asti

8.7.2024 21:09 Nuorten PM-kilpailut

Suomen 16-vuotiaille tytöille Pohjoismaiden mestaruus – 16-vuotiaat pojat hävisi Islannille ja sijoittui neljänneksi

Kisakalliossa tänään päättyneissä 16-vuotiaiden PM-kisoissa Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue juhli Pohjoismaiden mestaruutta voittamattomana. 16-vuotiaiden poikien maajoukkue sijoittui neljänneksi, kun Sudenpennut hävisi päätöspäivänä Islannille.

6.7.2024 15:55 Nuorten PM-kilpailut

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet juhlivat Pohjoismaiden mestaruutta Södertäljessä

Södertäljessä pidettävissä 18-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Sudenpennut pääsi tuulettamaan kultamitalia sekä tytöissä että pojissa voittamattomina. Suomelta Lilli Onnela, Stella Jokela, Olavi Suutela ja Jelani Towa valittiin turnauksen tähdistöviisikoihin.

5.7.2024 21:55 Nuorten PM-kilpailut

Suomen 16-vuotiaiden maajoukkueet jatkavat voittokulkuaan Kisakallion PM-kisoissa – Ruotsi kaatui kahdesti selkein numeroin

Kisakallion Susi Training Centerissä pelattavissa Pohjoismaiden mestaruuskisoissa molemmat Suomen maajoukkueet jatkavat voittamattomina kolmen ottelun jälkeen. Sudenpennut voittivat kahdesti Ruotsin.

4.7.2024 21:20 Nuorten PM-kilpailut

Sudenpennuille kaksi voittoa Norjasta Kisakallion 16-vuotiaiden PM-kisoissa

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet voittivat Norjan Kisakalliossa pidettävissä Pohjoismaiden mestaruuskisoissa. Pojille voitto tuli niukasti kolmella pisteellä, tytöt taas voittivat peräti 68 pistettä.

3.7.2024 21:36 Nuorten PM-kilpailut

Sudenpennuilla voitokas avauspäivä Kisakallion 16-vuotiaiden PM-kisoissa

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet olivat molemmat voitokkaita Kisakallion Susi Training Centerissä pidettävien Pohjoismaiden mestaruuskisojen avauspäivänä. Sudenpentujen kynsiin joutui Tanska.

3.7.2024 00:06 Nuorten PM-kilpailut

Sudenpennut jatkaa voittojen tiellä Södertäljen PM-kisoissa, kun Ruotsi kaatui kahdesti

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet nappasivat toiset voitot Södertäljessä pidettävissä Pohjoismaiden mestaruuskisoissa kaatamalla Ruotsin. Molemmat joukkueet ovat voittaneet molemmat otteluistaan.

2.7.2024 17:57 Nuorten PM-kilpailut

Kisakallion 16-vuotiaiden PM-kisat käynnistyvät huomenna keskiviikkona

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien Pohjoismaiden mestaruuskisat pelataan Kisakallion Susi Training Centerissä 3.-8.7.2024. Otteluita voi saapua katsomaan paikan päälle ja ne ovat myös katsottavissa Koristv:ltä.

30.6.2024 21:15 Nuorten PM-kilpailut

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkue aloittaa PM-kisansa Södertäljessä maanantaina

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet ovat matkustaneet tänään Södertäljeen, jossa käynnistyy maanantaina 1.7. ikäluokkien Pohjoismaiden mestaruuskisat. Suomen lisäksi mukana kisoissa ovat Tanska, Viro, Islanti, Norja ja Ruotsi.

26.6.2024 22:59 Sudenpennut

20-vuotiaiden miesten maajoukkue säkitti 100 pistettä ja kaatoi Tanskan PM-kisojen avausottelussa

Suomen 20-vuotiaiden miesten maajoukkue aloitti Pohjoismaiden mestaruuskisansa Södertäljessä voittamalla Tanskan. 18-vuotiaiden poikien maajoukkue taas hävisi Riiassa pelatussa maaottelussa Latvian.

25.6.2024 10:12 Sudenpennut

20-vuotiaiden miesten maajoukkue kisaa Pohjoismaiden mestaruudesta Södertäljessä

Suomen 20-vuotiaiden miesten maajoukkue ottaa varaslähdön nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisoihin, kun Sudenpennut aloittaa PM-turnauksensa huomenna Södertäljessä.