Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

5.2.2019 13:24 Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

Kataja kohtaa FIBA Europe Cupin jatkolohkon viimeisessä ottelussa Joensuussa ZZ Leidenin. Kuva: FIBA Europe Cup

VeikkausTV:n viikon 6 koristarjonta käynnistyy tänään, kun Sasu Salinin edustama Unicaja Malaga kohtaa EuroCupin ottelussa Crvena Zvezdan. Malaga on varmistanut jatkopaikkansa jo ennen tämän viikon viimeistä jatkolohkon ottelua.

Espanjan liigassa Malaga kohtaa lauantain suomalaiskohtaamisessa Manresan, jonka paidassa Erik Murphy teki ensiesiintymisensä viime viikolla. Murphy siirtyi tammikuussa Saksan Bundesliigan Fraport Skylinersistä loppukaudeksi Manresaan.

Skylinersin suomalaisia, Shawn Huffia sekä valmentajakaksikkoa Gordon ja Daniel Herbertiä, VeikkausTV:n kautta pääsee seuraamaan kahdesti: keskiviikon EuroCupin ottelussa Skyliners matkaa BC Kubanin vieraaksi ja Sunnuntaina joukkue isännöi Bundesliigassa Ludwigsburgia.

Mestarien liigassa Jamar Wilsonin BC Lietkabelis kohtaa keskiviikkona Fuenlabradan ja Lassi Tuovin Strasbourg saa vastaansa BC Oostenden. Samana iltana selviää myös Kataja Basketin jatkopaikan kohtalo FIBA Europe Cupissa.

Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München ottaa tällä viikolla mittaa Baskoniasta ja Bundesliigassa BG Gottingenista, ja Lauri Markkasen Chicago Bulls urakoi kolme ottelua NBA:ssa.

Viikonloppuna VeikkausTV:n otteluista pääsevät nauttimaan myös kotimaisen Korisliigan ystävät, kun lauantaina kanavalla nähdään Kauhajoen ja Pyrinnön kohtaaminen, ja sunnuntaina viikko päättyy Töölön Kisahalliin Helsinki Seagullsin ja Salon Vilppaan väliseen kamppailuun.

VeikkausTV:n koristarjonta viikolla 6:

Ti 5.2. klo 20.00 Crvena Zvezda–Unicaja Malaga (EuroCup)

Ke 6.2. klo 19.00 BC Kuban–Fraport Skyliners (EuroCup)
Ke 6.2. klo 19.00 Kataja Basket–ZZ Leiden (Europe Cup)
Ke 6.2. klo 19.30 BC Oostende–Strasbourg IG (Mestarien liiga)
Ke 6.2. klo 21.30 Fuenlabrada–BC Lietkabelis (Mestarien liiga)

To 7.2. klo 03.00 Chicago Bulls–New Orleans Pelicans (NBA)

Pe 8.2. klo 21.30 Baskonia–Bayern München (Euroliiga)

La 9.2. klo 02.30 Brooklyn Nets–Chicago Bulls (NBA)
La 9.2. klo 17.00 Kauhajoki–Pyrintö (Korisliiga)
La 9.2. klo 21.30 Unicaja Malaga–Manresa (Espanjan liiga)

Su 10.2. klo 03.00 Chicago Bulls–Washington Wizards (NBA)
Su 10.2. klo 16.00 Bayern München–BG Gottingen (Bundesliiga)
Su 10.2. klo 16.00 Fraport Skyliners–Ludwigsburg (Bundesliiga)
Su 10.2. klo 17.00 Helsinki Seagulls–Salon Vilpas (Korisliiga)

VeikkausTV:n ohjelmatiedot >

Susijengin pelaajat kokoontuvat seuraavan kerran kotimaahan muutaman viikon kuluttua, kun joukkue päättää MM-karsinnat kotiottelulla Ranskaa (21.2.) ja vierasottelulla Venäjää (24.2.) vastaan. 

Osta liput Espoo Metro Areenalla pelattavaan Ranska-otteluun >

 
28.1.2019 14:23 Susijengi

VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

22.11.2018 09:44 Susijengi

Sasu Salin kuumassa heittovireessä - Gerald Lee Junior hurjasteli tupla-tuplan

Sasu Salinin käsi kävi kuumana, kun hän nakutti 17 pistettä johdattaessaan Malagan voittoon EuroCupin ottelussa. Gerald Lee Junior oli huippuvireessä tilastoiden 17 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Ironi Ness Zionan varmistaessaan jatkopaikan FIBA Europe Cupissa.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

12.12.2018 23:10 Susijengi

Erik Murphy ja Shawn Huff johdattivat Frankfurtin voittoon EuroCupissa

Erik Murphy ja Shawn Huff olivat isossa roolissa, kun Frankfurt Skyliners otti voiton EuroCupissa. Murphy oli ottelun paras pistemies ja Huff sinetöi Frankfurtin voiton viime hetkillä.

15.11.2018 10:10 Susijengi

Sasu Salinin Malaga varmisti jatkopaikan EuroCupissa

EuroCupissa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun vahvan suomalaisedustuksen omaava Frankfurt Skyliners isännöi Sasu Salinin Malagaa. Malaga kävi hakemassa Saksasta tärkeän voiton ja varmisti jatkopaikkansa EuroCupissa. FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj varmisti niin ikään paikkansa seuraavalla kierroksella.

7.11.2018 23:52 Susijengi

Erik Murphyn hirmuvire jatkuu – heitti 33 pistettä EuroCupissa

Erik Murphy on erinomaisessa iskussa tärkeiden MM-karsintaotteluiden alla, kun hän johdatti Frankfurt Skylinersin tärkeään voittoon EuroCupissa Torinoa vastaan. Murphy tuli penkiltä sisään ja heitti peräti 33 pistettä. Mukaviin pistelukuihin ylsivät myös Gerald Lee Junior sekä Jamar Wilson.

1.11.2018 09:37 Susijengi

Susijengiläiset tehokkaina eurokentillä

Susijengin pelaajat osoittivat oivaa pelikuntoa tärkeiden MM-karsintaotteluiden lähestyessä, kun peräti kuusi pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin keskiviikon otteluissa.

26.10.2018 08:18 Susijengi

Susijengiläisille komeita voittoja eurokentillä - Wilson jälleen huippuvireessä

Susijengin pelaajat pääsivät viikolla juhlimaan komeita voittoja eurokentillä. Jamar Wilson oli suomalaisten johtotähtenä komeilla suorituksillaan Mestarien liigassa.

19.10.2018 08:26 Suomalaiset ulkomailla

Erik Murphy hurjana EuroCupissa

Erik Murphy oli jälleen Frankfurtin ykkösnimi, kun hän pamautti 23 pistettä vajaassa 25 minuutissa, kun Frankfurt Skyliners voitti EuroCupin ottelussa Rytas Vilnan. Eurokentillä suomalaispelaajista Murphy ja joukkuekaverinsa Shawn Huffin lisäksi voittoja pääsivät juhlimaan myös Sasu Salin ja Alex Murphy.

11.10.2018 07:47 Susijengi

Salinin Malaga vei EuroCupin suomalaiskohtaamisen

EuroCupissa nähtiin harvinaista herkkua, kun pelikentällä oli samanaikaisesti kolme suomalaispeluria Malagan ja Frankfurtin välisessä ottelussa.

9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

12.1.2023 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

22.12.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK hurjan nousun jälkeen jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

15.12.2022 07:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

Näytä lisää vastaavia