Kevin Bracy-Davis vahvistamaan Korihaita, Marius van Andringa palaa haipaitaan

4.1.2018 Korisliigan sarjataulukon viimeistä paikkaa miehittävä Uudenkaupungin Korihait on tehnyt muutoksia pelaajistoonsa. Joukkue on purkanut Quinton Chievousin pelaajasopimuksen ja miehen tilalle saapuu 201-senttinen Kevin Bracy-Davis. Marius van Andringa tekee myös paluun Korihaiden kokoonpanoon.

Korihaiden kokoonpano on kokenut muutoksia vuoden vaihteen tienoilla Matthew Gibsonin liityttyä joukkueen vahvuuteen ja muutokset jatkuvat, joukkueen purettua Quinton Chievousin sopimuksen. Chievousin tilalle Korihait on hankkinut 201-senttisen Kevin Bracy-Davisin.

Viime kauteen yliopistouransa Davis & Elkins Collegessa päättänyt Bracy-Davis kirjautti seniorikaudellaan keskiarvoikseen 23 pistettä, 8,6 levypalloa ja 2,3 syöttöä ottelua kohden. Kuluvan kauden alkupuoliskon mies on pelannut Espanjan alasarjajoukkue Ponferrada CDP:n paidassa 24 pisteen, 6,7 levypallon ja 2,5 syötön keskiarvoilla.

Samalla paluun Korihaiden kokoonpanoon vuoden 2018 alkajaisiksi tekee Marius van Andringa, jonka Saksan reissu loppui ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. Mies pelasi haipaidassa jo 3.1. vierasottelussa Espoo Unitedia vastaan.

Lisätiedot: Marius van Andringa
 
19.7.2024 12:24 Korisliiga

Kataja Basket teki kaksi kiinnitystä: Knihtiselle jatkosopimus, Jocelyn siirtyy Joensuuhun Uudestakaupungista

Joensuulainen Korisliiga-joukkue Kataja Basket rakentuu pelaajistonsa osalta hyvää vauhtia kohti tulevaa pelikautta. Tuoreimmat kiinnitykset sinivalkoasuun tekivät 25-vuotiaat laiturit Teemu Knihtinen sekä yhdysvaltalainen, New Jerseystä kotoisin oleva Travis Jocelyn. Kouvot-kasvatti Knihtiselle kausi Katajassa tulee olemaan kolmas, liigaurallaan jo kahdestoista. Uudenkaupungin Korihaiden riveistä tuttu Jocelyn aloittaa syksyllä neljännen ammattilaiskautensa. Molempien sopimukset kattavat kauden 2024–2025.

19.7.2024 12:10 Korisliiga

Bisons ja Jeremiah Wood sopimukseen - Woodille seitsemas kausi Korisliigassa

Miesten Korisliiga-kauteen valmistautuva Bisons Loimaa on solminut sopimuksen 39-vuotiaan Jeremiah Woodin kanssa. Wood tuo Bisonsin korin alle jo seitsemännen kauden Korisliiga-veteraanin.

15.7.2024 12:00 Korisliiga

Kalle Peltonen tuo voimaa ja monipuolisuutta Korihaihin

Uudenkaupungin Korihait on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen laituri Kalle Peltosen kanssa. Jyväskyläläisen HoNsUn kasvatti siirtyy Uuteenkaupunkiin Nokialta, jossa hän voitti viime kaudella uransa toisen Suomen mestaruuden.

10.7.2024 12:00 Korisliiga

Thomas Vehmanen ja Viljami Arvonen jatkavat Korihaissa

Uudenkaupungin Korihait on tehnyt jatkosopimukset takamiehien Thomas Vehmasen ja Viljami Arvosen kanssa. Suomalais-virolaisen Vehmasen jatkosopimus on yksivuotinen, Korihait-kasvatti Arvosen sopimus on mallia 1+1.

8.7.2024 18:37 Korisliiga

Pyrintö teki sopimuksen ammattilaisuransa Suomesta aloittavan Xavier Bledsonin kanssa

Pyrinnön uusin pelaajasopimus on solmittu 24-vuotiaan Xavier Bledsonin kanssa. Viimeiset kolme kautta Indiana Staten yliopistossa pelanneelle Bledsonille luvassa on ensimmäinen kausi ammattilaisena.

5.7.2024 19:16 Korisliiga

Korisliigan vahvistettu sarjaohjelma kaudelle 2024–25 on julkaistu

Pantterijahti käynnistyy lokakuun ensimmäisenä perjantaina ja Suomen mestari on selvillä viimeistään 15.5.2025. Korisliiga jatkaa formaatilla, jossa 22 kierroksen jälkeen joukkueet jaetaan ylempään ja alempaan jatkosarjaan.

18.6.2024 13:33 Korisliiga

Max Besselink palaa BC Nokiaan

Viimeisen kahden kauden aikana Saksan Bundesliigassa ja Belgian ja Alankomaiden yhteissarjassa pelannut Helsingin NMKY:n kasvatti Max Besselink, 202 cm ja 22 vuotta, palaa Suomeen. Besselink palaa yksivuotisella sopimuksella tuoreeltaan Suomen mestaruuden voittaneeseen BC Nokiaan, jota hän edusti viimeksi kaudella 2021–22.

18.6.2024 10:59 Susijengi

Andre Gustavson: ”Tuntuu kuin ei olisi ollut päivääkään poissa”

Andre Gustavson kolkutteli 2010-luvun viimeisinä vuosina Susijengin portteja yhtenä ikäluokkansa lupaavimmista suomalaispelaajista. Vaikka viimeiseen neljään vuoteen Gustavsonia ei ole maajoukkuepaidassa nähty, on hänen tähtäimensä kuusivuotiseksi venähtäneen NCAA-uran ajan ollut koko ajan ammattilaisurassa ja Susijengissä.

18.6.2024 09:29 Pääjuttu

Erotuomari Miltos Ioannidis sai uralleen haluamansa päätöksen: ”Kausi oli hyvä, tunne on loistava”

26 erotuomarivuoden jälkeen Miltos Ioannidis pistää pillin pussiin ja antaa hyvillä mielin tilaa nuoremmalle erotuomaripolvelle. Pitkän uran kulmakiviä ovat olleet koripallon kautta syntyneet ystävyyssuhteet, solidaarisuus ja positiivinen ajattelu.

12.6.2024 09:27 Korisliiga

Timo Heinosen historiallinen ura jatkuu Seagullsissa

Helsinki Seagulls on tehnyt yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen joukkueen pitkäaikaisen luottopelaajan Timo Heinosen kanssa. 1026 Korisliiga-ottelun kokemuksella varustettu 42-vuotias laituri on edustanut joukkuetta jo kaudesta 2015-16 asti.

Näytä lisää vastaavia