Janne Pulkkanen Hongan valmennukseen

12.4.2022 10:48 Tapiolan Hongan tulevan kauden valmennuksen suunnittelu etenee aikataulussa. Tulevan kauden päävalmentajien lista tullaan julkaisemaan lähiaikoina, sitä ennen julkaistaan uusia valmennussopimuksia. Ensimmäisenä uutena valmennussopimuksena julkaistaan Janne Pulkkasen sopimus. Hämeenlinnalaisesta Punaportin Bluesista Tapiolan Honkaan siirtyvä Pulkkanen ottaa tulevalla kaudella ison roolin seuran nuorempien poikajunioreiden valmennuksesta. Pulkkanen aloittaa kesäkuun alussa ensimmäisen kautensa päätoimisena koripallovalmentajana.

Kuka on Janne Pulkkanen, millä mielin hän siirtyy uusien haasteiden pariin ja mitä hän uskoo tuovansa Honkaan? Annetaan Jannen itsensä kertoa:

Kuka olet?

Olen Janne Pulkkanen. 29 vuotta vanha ja alun perin kotoisin Lahesta. Viimeiset noin 5 vuotta olen asunut Hämeenlinnassa. Perheeseeni kuuluu avovaimo ja vähän alle vuoden ikäinen tytär. Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Fysioterapeutin töitä tein nyt ennen Honkaan siirtymistä varsinaiseksi leipätyökseni useamman vuoden.

Hämeenlinnassa olen keskittynyt alakouluikäisten valmentamisen, eli olen toiminut etupäässä supermikrojen, mikrojen ja minien kanssa. Hämeenlinnassa toiminta on aloitettu käytännössä tyhjästä noin kuusi vuotta sitten, jonka johdosta olen päässyt tekemään ja miettimään täällä muutakin seuran ja toiminnan kehittämiseen liittyvää työtä.

Fiilikset uusista haasteista Hongassa?

Päällimmäisinä ajatuksina Honkaan siirtymisestä nousee mieleen kiitollisuus ja innostus. Monella eri tasolla. Ensinnäkin kiitollisuus siitä, että Honka ja Antti tarjosi mahdollisuuden valmentaa Hongassa sekä innostus uudesta toimintaympäristöstä ja etenkin työyhteisöstä, josta olen kuullut paljon hyvää. Varsinkin toimintaympäristön muutos nykyisestä hyvinkin erilaiseen on varmasti haaste, mutta mielestäni hyvin tervetullut sellainen. Olen luonteeltani, ainakin mielestäni, varsin rauhallinen ja tasainen kaveri, mutta nyt sopimuksen syntymisestä lähtien on ”henkseleissä pysyminen” ollut välillä hyvinkin hankalaa. Odotan suurella innolla kesäharjoittelun ja uuden kauden alkua sekä kaikkiin uusiin ihmisiin tutustumista.

Samalla mielessäni on myös kiitollisuus taakse jäävää yhteisöä ja ympäristöä kohtaan, josta itse sain paljon arvokkaita kokemuksia ja oppeja koripalloon, mutta myös elämään yleensä. Tämän lisäksi, myös innostus siitä, mitä on mahdollista saada aikaan varsin tyhjästä lujalla työllä ja mistä pisteestä Hämeenlinnan koripallo voi nyt jatkaa matkaansa kohti uusia ennätyksiä.

Mitä tuot mukanasi Honkaan?

Olen nyt viimeiset viisi vuotta ollut ympäristössä, jossa käytännössä kaikki toimintatavat on pitänyt rakentaa täysin tai lähes nollasta. Oppeja on tarttunut mukaan useita, mutta suurimpina varmasti se, että omalla ahkeruudella, aktiivisuudella, motivaatiolla, innolla ja näistä syntyvällä osaamisella on mahdollista saada aikaan varsin paljon asioita. Tähän liittyen olen joutunut paljon pohtimaan ja ratkomaan sitä, että miten koripalloharjoittelua pystyisi alakouluikäisten kanssa toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla siten, että pelaajat innostuvat ja rakastuvat koripalloon sekä samalla myös toivottavasti oppisivat jotain hyödyllistä elämän tai koripallon kannalta. Vaikka itselläkin opittavaa vielä varmasti riittää, niin toivottavasti näistä kokemuksista ja opeista pystyn tuomaan jotain uutta tai ainakin virkistävää Hongankin toimintatapoihin. Toisaalta, jos se ei ole rikki, niin ei sitä kannata korjata. Eli en kannata muutosta pelkän muutoksen vuoksi. Uskon myös itse vahvasti siihen, että yhteistyössä on voimaa ja voimme halutessamme oppia toisiltamme valtavasti asioita. Vaikka olisimme kuinka eri mieltä tahansa, tulisi asiat mielestäni pystyä keskustelemaan halki ja jatkaa yhdessä eteenpäin.

Ehkä eräänlaisena erikoisominaisuutena itselläni pidän fysioterapian opintojen ja työkokemuksen sekä koripallo-osaamisen yhdistelmää. Varsinkin nuorempien pelaajien hyvä harjoittelu, myös fysiikkavalmennuksen näkökulmasta on ollut itselleni viime vuodet suuri mielenkiinnon kohde ja toivon pystyväni viemään Hongassa asiaa entisestään eteenpäin.

Minkälaisen valmentajan Honka saa?

Honka saa ahkeran, innokkaan ja motivoituneen valmentajan, jolle pelaajan parhaan löytäminen on ykkösjuttu. Oli kyseessä koripallo, tai jonkin muu asia elämässä.

Hongan urheilutoimenjohtaja Antti Viitanen kommentoi Jannen saapumista Honkaan seuraavasti:

Sain Jannesta erinomaisia suosituksia sekä hänen kanssaan JVV-koulutuksessa olleilta Hongan valmentajilta että hänen kanssaan aiemmin työskenneiltä valmentajilta. Keskustelut Jannen kanssa synnyttivät hyvin nopeasti käsityksen erittäin innostuneesta ja kehittymishaluisesta valmentajasta, jolla on kokemusta monenlaisista rooleista juniorivalmennuksessa. Kiinnostus ja osaaminen fysiikkavalmennuksen puolella oli iso plussa. Olen erittäin iloinen, että Janne lähtee kokeilemaan, mitä koripallovalmentaminen on ammattina ja luonnollisesti tyytyväinen, että se tapahtuu Tapiolan Hongassa.

Tervetuloa Honkaan Janne!

 
19.3.2023 13:58 Seura tiedottaa

Valmentajaksi ToPoon

Kauden 23-24 valmennustiimien rakentaminen on lähtenyt hyvin käyntiin ja tiedotamme joukkueita tulevan kauden päävalmentajista kevään aikana. Etsimme mukaan vielä uusiakin tekijöitä.

21.12.2022 16:17 Seura tiedottaa

Valmentajaksi ToPoon

Seuran pelaajamäärän kasvaessa ToPo hakee joukkueisiinsa vastuuvalmentajan sekä apuvalmentajan tehtäviin motivoituneita valmentajia.

4.8.2022 15:02 Seura tiedottaa

LoU Basket hakee koripallokouluvastaavaa

LoU Basket etsii päätoimista valmentajaa, jonka vastuualueena ovat seuran koripallokoulu-, eskarikorisryhmän, sekä nappularyhmän valmennuksen suunnittelu ja toteutus.

23.6.2022 06:56 Seura tiedottaa

Julián de Landaluce Machuca LePyn valmentajaksi

LePy ja espanjalaissyntyinen Julián de Landaluce Machuca (28 v) ovat tehneet valmentajasopimuksen. Julián aloittaa LePyssä päätoimisena valmentajana 1.8.2022.

14.6.2022 10:16 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY koripallon päävalmentajat kaudella 2022–2023

Koripallon päävalmentajat alkaneelle kaudelle on valittu. Helsingin NMKY:ssä on 25 päävalmentajaa.

14.6.2022 09:59 Seura tiedottaa

Sandra Prieto Espanjan naisten pääsarjasta Helsingin NMKY:n valmentajaksi

Helsingin NMKY on tehnyt valmentajasopimuksen Sandra Prieton kanssa. Sandra tulee toimimaan alkavalla kaudella päävalmentajana Helsingin NMKY:n naiset-U19 joukkueessa ja U15 tyttöjen joukkueessa.

3.6.2022 08:12 Seura tiedottaa

Kaisa Höök LePyn valmentajaksi

Kaisa Höök (41 v) aloittaa LePyn valmentajana. Kaisa ottaa vastuulleen LePyn pienimmät poikajuniorit. Hän aloittaa LePyssä elokuussa.

30.5.2022 11:21 Seura tiedottaa

Valmentajaksi PuHu Junioreihin?

PuHu Juniorit hakee lasten ja nuorten valmennuksesta kiinnostuneita motivoituneita valmentajia kasvavaan osaajien joukkoomme. Arvostamme valmentajissamme sitoutumista, korkeaa motivaatiota auttaa pelaajia saavuttamaan heidän asettamat tavoitteensa sekä halua kehittyä ja oppia uutta valmentajana.

25.5.2022 13:12 Seura tiedottaa

Hussain Dassouki palaa Saksasta Tapiolan Honkaan

Tapiolan Hongan miesten ja vanhimpien poikajunioreiden valmennusryhmä saa ensi kaudelle merkittävän vahvistuksen, kun Hussain Dassouki palaa kahden Saksassa vietetyn vuoden jälkeen Tapiolan Honkaan.

13.5.2022 12:43 Seura tiedottaa

LePyn uusin päätoiminen valmentaja on Ignasi Muñoz Gol

LePy ja espanjalaissyntyinen Ignasi Muñoz Gol (26 v) ovat tehneet valmentajasopimuksen kaudesta 2022-2023. Muñoz Gol aloittaa päätoimisena valmentajana LePyssä 1.8.

13.5.2022 12:41 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan päävalmentajat kaudella 2022-2023

Tapiolan Hongan joukkueiden päävalmentajat kaudelle 2022-2023 on pääosin valittu.

7.5.2022 09:18 Seura tiedottaa

ToPoLan uusi päätoiminen valmentaja on Toni Leikas

Toni Leikas aloittaa ToPoLan kautta aikain ensimmäisenä päätoimisena valmentajana 1.8. Toni on elokuusta alkaen mukana ainakin neljän joukkueen valmennuksessa. Joukkueet tarkennetaan myöhemmin keväällä.

27.4.2022 08:11 Seura tiedottaa

Linda Ikonen KorsKun päätoimiseksi valmentajaksi

Linda Ikonen on aloittaa 1.8. KorsKussa päätoimisena valmentajana. Linda tulee toimimaan WU15 ja WU14 ikäluokkien päävalmentajana sekä WU17 ja WU16 apuvalmentajana. Lisäksi Linda ottaa vastuuta uusien joukkueiden perustamisesta nuorimpiin ikäluokkiin. Linda aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.

22.4.2022 13:42 Seura tiedottaa

Jenni Laaksonen LePyn valmentajaksi

LePy on tehnyt kaksivuotisen valmentajasopimuksen entisen naisten maajoukkuepelaaja Jenni Laaksosen (40 v) kanssa. Laaksonen liittyy alle 14-vuotiaiden poikien valmennustiimiin.

19.4.2022 15:07 Seura tiedottaa

LePyn uusin päätoiminen valmentaja on Ángel de Juan Jausás

LePyn valmennustiimi vahvistuu espanjalaissyntyisellä Ángel de Juan Jausásilla (25 v). Ángel ja LePy viimeistelivät sopimuksen yksityiskohdat pääsiäspyhinä, kun Àngel oli käymässä Suomessa. Ángel muuttaa Suomeen toukokuun lopussa ja aloittaa tehtävässään LePyssä 1.8.

13.4.2022 13:14 Seura tiedottaa

Juniorivalmentajaksi Keravan Kori-80 ry:hyn?

Jätä jälkesi Keski-Uudenmaan koripalloon! Sykkiikö sydämesi tälle rakastamallemme lajille? Haluatko olla merkittävä osa perinteikkään kasvattajaseuran seuraavaa lukua? Uskotko seuran lailla, että liikunnan ja mielekkään harrastuksen tulisi olla osana lasten kasvupolkua kohti aikuisuutta?

22.3.2022 12:03 Seura tiedottaa

Santeri Savolainen PuHu Junioreiden valmennukseen

PuHu Juniorit on palkannut Santeri Savolaisen vahvistamaan jo entuudestaan kovatasoista ammattivalmentajien joukkoa. Savolaisen tyotehtävät keskittyvät naisten edustusjoukkueen ja tyttöjoukkueiden valmentamiseen sekä laadukkaan harjoittelun ja kilpailukulttuurin nostamiseen uudelle tasolle erityisesti seuran tyttökoripallon puolella.

18.3.2022 12:30 Seura tiedottaa

ToPoLa hakee päätoimista valmentajaa juniorijoukkueisiin

ToPoLa hakee kokenutta ja kunnianhimoista valmentajaa päätoimiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kasvavana seurana ToPoLa kehittää jatkuvasti valmennuksen laatua ja pelaajapolkua aina alle kouluikäisistä nuoriin harrastajiin sekä kilpaurheilijoihin.

15.3.2022 17:05 Seura tiedottaa

ToPoLa rekrytoi - seura hakee vastuuvalmentajia, valmentajia ja kerho-ohjaajia

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry on koripalloseura, joka on toiminut Helsingin Lauttasaaressa vuodesta 1978 lähtien. ToPoLassa vallitsee lämmin yhteishenki, joka mahdollistaa turvallisen ja kehittävän kasvualustan nuorille ja rennon ja pitkäaikaisen harrastuksen aikuisille. Joukkueita ToPoLassa on 33, valmentajia noin 40 ja jäseniä noin 600.

8.3.2022 09:22 Seura tiedottaa

Hyvinkään Ponteva hakee koripallon juniorijoukkueiden vastuuvalmentajia ja valmentajia

HyPo hakee koripallon juniorijoukkueille vastuuvalmentajia sekä valmentajia useisiin ikäryhmiin, niin tyttö- kuin poikajoukkueisiin. Osa joukkueista pelaa valtakunnallista sarjaa ja osan lähiajan tavoitteena on nousta korkeimmalle sarjatasolle.

Näytä lisää vastaavia