Jamar Wilson pääsi juhlimaan kovaa voittoa

17.3.2019 23:32 Jamar Wilson ja Lietkabelis hakivat hienon voiton sarjakakkosen Neptunasin vieraana. Wilson oli tutusti joukkueensa parhaimmistoa kuten myös Sasu Salin, Roope Ahonen, Erik Murphy ja Carl Lindbom.

Jamar Wilson pääsi juhlimaan isoa voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Lietkabelis haki vieraskentältä kovan 74-72 (41-43)-voiton. Wilson oli Lietkabelisin toiseksi paras pistemies yhdeksällä pisteellä ja kasasi tilastokirjoihinsa myös yhden levypallon ja kolme syöttöä. Lietkabelis pitää hallussaan sarjataulukon neljättä sijaa.
Ottelutilastot

Koposella lievä loukkaantuminen

Petteri Koponen kärsi lievästä keskivartalovammasta eikä pelannut Bayern Münchenin voittaessa kotonaan Mitteldeutscherin selvästi 92-67 (55-38). Bayern pitää ykköspaikkaa tukevasti hallussaan.
Ottelutilastot

Petteri Koponen huilasi viikonloppuna. (Kuva: Ville Vuorinen)

Shawn Huffin kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja syöttö eivät riittäneet siivittämään Frankfurtia voittoon Würzburgia vastaan. Gordon ja Daniel Herbertin luotsaama Frankfurt taipui kotikentällään 77-91 (29-41). Frankfurt on sarjassa 13.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim hävisi Ulmille numeroin 87-99 (40-45). Crailsheimin kompastuskiveksi koitui avausneljännes, jonka se hävisi 9-27.

- Ulm aloitti ensimmäisen neljänneksen energisesti - toisin kuin me. Olimme hitaita, passiivisia emmekä olleet valmiina. Se on sääli, sillä onnistuimme muilla neljänneksillä, Iisalo harmitteli Bundesliigan sivujen mukaan.

Crailsheim on Bundesliigassa 15.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin kausi ProB:ssä tuli OrangeAcademy Ulmin kanssa päätökseen Janssonin miehistön taivuttua kolmannessa ja ratkaisevassa pudotuspeliottelussa Bernaulle 65-79 (38-40).
Ottelutilastot

Ahosen Oviedolle neljäs peräkkäinen voitto

Espanjassa Salinin Malaga joutui tunnustamaan Gran Canarian paremmakseen 76-85 (36-49). Salin oli jälleen joukkueensa kantavia voimia 12 pisteen, viiden levypallon ja riiston saldollaan. Malaga on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Murphy ja Manresa jäivät Real Madridin jyrän alle häviten 57-91 (38-46). Murphy oli yhdeksällä pisteellään joukkueensa paras pistemies ja tilastot karttuivat myös kahdella levypallolla. Manresa taistelee tiukasti paikasta pudotuspeleissä ollen tällä hetkellä seitsemäs.
Ottelutilastot

Roope Ahosen ja Oviedon vahva vire sai jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

LEB Orossa Ahosen Oviedo otti neljännen peräkkäisen voittonsa, kun se kukisti kotonaan Araberrin 71-63 (34-29). Ahonen oli totutusti joukkueensa johtohahmoja yhdeksän pisteen, neljän levypallon, viiden syötön ja riiston iltapuhteellaan. Oviedo nousi sarjassa jo toiseksi.
Ottelutilastot

Lindbomin 15 pistettä eivät riittäneet tuomaan Rosa Radomille voittoa Puolan liigan ottelussa Anwil Wloclawekia vastaan. Radom hävisi selvästi 73-97 (36-53). Lindbom kahmi myös seitsemän levypalloa ja riiston. Rosa Radom on 13.
Ottelutilasto

 
12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

Näytä lisää vastaavia