Ilari Seppälä debytoi vahvasti Romaniassa

25.10.2021 10:37 Ilari Seppälä teki ensiesiintymisensä Romanian liigassa ja pelasi heti vahvasti. Aatu Kivimäki merkkautti Saksassa tupla-tuplan ja Edon Maxhunin Heroes Den Bosch jatkaa puhtaalla pelillä.

Ilari Seppälä teki ensiesiintymisensä Romanian liigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Seppälä teki debyyttinsä Romanian pääsarjassa tyylillä, kun hän oli isossa roolissa Pitestin voittaessa jatkoajalla Constantan 77-76 (70-70, 37-39). Seppälä heitti 12 pistettä ja antoi kaksi syöttöä, joista yksi oli ratkaisevaan voittokoriin viime sekunneilla.

Seppälä missasi alkukauden neljä ensimmäistä peliä lievän vamman takia, mutta pääsi nyt tositoimiin.

- Hyvä voitto joukkueelta ja rekordi on nyt 5/0. Itselläni on aika ilkeä loukkaantuminen takana ja kuuden viikon tauon jälkeen parit treenit alle ja askiin. Alkukankeuksien jälkeen olen ihan tyytyväinen omaan suoritukseen lähtökohdat huomioon ottaen, Seppälä mietti.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa sekä Sasu Salin että Elias Valtonen joutuivat maistamaan tappion karvasta kalkkia.

Teneriffa hävisi kotonaan Joventut Badalonalle 72-79 (40-39). Salin heitti kuusi pistettä ja Emir Sulejmanovicille kertyi kolme pistettä, viisi levypalloa, riisto ja torjunta. Teneriffalla on nyt neljä voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Valtosen Manresa kärsi kirvelevän 82-90 (45-47)-tappion Fuenlabradan vieraana. Valtonen keräsi Manresan kolmanneksi suurimmat minuutit (23,5) ja tilastorivi täyttyi neljällä pisteellä, neljällä levypallolla ja syötöllä. Manresalla on kolme voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Belgiassa Heroes Den Boschin tiukka puolustuspelaaminen päätösneljänneksellä johdatti sen 68-62 (35-37)-voittoon Groningenista. Heroes piti isäntänsä kuudessa pisteessä neljännellä jaksolla säilyttäen puhtaan pelin tilaston. Edon Maxhuni oli jälleen Heroesin sankareita 13 pisteen, viiden levypallon, neljän syötön ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Alex ja Erik Murphyn Fukushima Firebonds jakoi peliviikonlopun voitot Yamagata Wyvernsin kanssa. Kuten parina edellisviikonloppuna, niin Firebonds voitti ensimmäisen pelin, mutta hävisi toisen.

Ensimmäisessä kohtaamisessa Firebonds kiri päätösjaksolla 37-19 ja voitti lopulta 79-73 (27-43). Erik heitti 14 pistettä, napsi viisi levypalloa ja petasi joukkuekaverille korin. Alex komppasi 10 pisteellä, kolmella levypallolla ja riistolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Toisessa kohtaamisessa oli kotijoukkueen vuoro nousta tappioasemasta 86-73 (30-34)-voittoon. Alex oli tällä kertaa tehokkaampi 12 pisteen, seitsemän levypallon ja syötön tilastoilla. Erikille pöytäkirjan pitäjä kuittasi 10 pinnaa, kaksi levypalloa ja torjunnan. Firebonds on voittanut ja hävinnyt neljä peliä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Baskets Bonn hävisi Ludwigsburgin vieraana niukasti 86-91 (38-40).
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentaman Tigers Tübingenin hyvä alkukausi sai jatkoa 87-76 (41-40)-voitolla Giants Leverkusenista. Aatu Kivimäki merkkautti komean 11 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan ja tilastoi hatuiksi vielä kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Tigers on voittanut kuudesta pelistään neljä.
Ottelutilastot

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Ranskan NM1:ssä Les Sables hävisi Angersille 54-69 Daniel Dolencin tilastoidessa Les Sablesille kuusi pistettä ja kuusi levypalloa. Les Sablesilla on kaksi voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

VEF Riika palasi takaisin raiteille Viron ja Latvian yhteisliigassa viime viikonlopun tappion jälkeen voittamalla Viimsin 87-64 (46-34). Madsenille kirjattiin seitsemän pistettä, viisi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbom nappasi neljä levypalloa Sopotin taipuessa kotikentällään Bydgoszczille jatkoajan jälkeen 81-86 (72-72, 37-30). Sopotilla on neljä voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Itävallassa Aleksi Koskinen valmensi Swans Gmundenin jatkoon cupissa 98-75 (52-37)-voitolla Grazista.
Ottelutilastot

 
21.5.2022 09:04 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni ja Mikael Jantunen valmiina finaaleihin

Hollannissa ja Belgiassa alkavat viikonloppuna kansallisten liigojen finaalisarjat. Hollannissa Edon Maxhuni havittelee Heroes Den Boschin kanssa mestaruutta ja Belgiassa Mikael Jantunen hakee Oostenden kanssa pokaalia. Kansallisten sarjojen jälkeen molempien kaudet jatkuvat vielä Belgian ja Hollannin yhteisliigan pudotuspeleissä.

20.5.2022 23:07 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenista taas Latvian mestari – ”Aikamoinen lopetus kaudelle”

Alexander Madsen pääsi juhlimaan kolmatta Latvian mestaruuttaan VEF Riian kaataessa finaalisarjassa Ventspilsin. VEF Riika voitti kauden aikana myös Viron ja Latvian yhteisliigan sekä Latvian cupin.

19.5.2022 10:24 Suomalaiset ulkomailla

Carl Lindbomilla kokemusten täyteinen kausi

Carl Lindbom aloitti kauden Puolassa ja päätti sen Islannissa. Lindbomin kauteen mahtui kokonaisuudessaan paljon.

15.5.2022 20:39 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni ja Mikael Jantunen finaaleihin – Alexander Madsen mestaruudessa kiinni

Edon Maxhunin Heroes Den Bosch eteni Hollannin liigan finaaliin ja Mikael Jantusen Oostende teki saman tempun Belgiassa. Alexander Madsenin VEF Riika on sen sijaan voiton päässä Latvian mestaruudesta.

9.5.2022 00:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan mestaruuteen – ”Ihan mahtava fiilis!”

Sasu Salin kirjoitutti suomalaista koripallohistoriaa, kun hänestä tuli ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on voittanut Mestarien liigan. Teneriffa kaatoi finaalissa Elias Valtosen edustaman Manresan 98-87 (49-50).

8.5.2022 07:30 Susijengi

Salin ja Valtonen kohtaavat Mestarien liigan finaalissa klo 21 – katso ottelu suorana YouTubesta

Koripallon Mestarien liiga saa ensimmäisen suomalaisvoittajan sunnuntaina, kun Sasu Salinin Teneriffa sekä Elias Valtosen Manresa kohtaavat finaalissa.

7.5.2022 09:08 Susijengi

Miro Little siirtyy Yhdysvaltain high school -kentille

Aiemmin keväällä Yhdysvaltain yliopistoliiga NCAA:n huippujoukkueisiin lukeutuvaan Bayloriin sitoutunut Suomi-koriksen suurlupaus Miro Little, 17, lähtee syyskuussa Atlantin taakse. Viime kaudet HBA Märskyä edustanut Tampereen Pyrinnön kasvatti siirtyy ensi kaudeksi kansasilaiseen Sunrise Christian Academyyn pelaamaan high school -koripalloa.

7.5.2022 00:14 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa saadaan suomalaisvoittaja! Teneriffa ja Manresa etenivät finaaliin

Koripallon Mestarien liiga saa ensimmäisen suomalaisvoittajan sunnuntaina, kun Sasu Salinin Teneriffa sekä Elias Valtosen Manresa selvittivät tiensä finaaliin.

6.5.2022 09:35 Suomalaiset ulkomailla

Shawn Hopkins sai mitä haki Islannista – ”Opettavainen kausi”

Shawn Hopkins pelasi ensimmäisen kautensa ammattilaisen Islannissa Stjarnanin joukkueessa. Vaikka joukkueen taival päättyi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, niin Hopkins oli kokonaisuudessaan tyytyväinen kauden antiin.

5.5.2022 17:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen jahtaavat Mestarien liigan voittoa

Mestarien liiga huipentuu viikonloppuna Bilbaossa pelattavaan Final Four -lopputurnaukseen. Susijengin pelaajista pokaalia havittelevat Sasu Salin ja Elias Valtonen.

5.5.2022 08:56 Suomalaiset ulkomailla

Palmi ja Järvi lähellä jatkopaikkaa

Belgian ja Hollannin yhteisliigassa pudotuspelit käynnistyivät suomalaisittain hienosti, kun Topias Palmin ja Okko Järven joukkueet ottivat tiukan otteen jatkopaikasta.

2.5.2022 07:52 Suomalaiset ulkomailla

Madsenilla kolmas pokaali tähtäimessä – Jantuselle vuoden kuudennen pelaajan palkinto

Mikael Jantunen sai hienosti alkaneen ammattilaisuransa ensimmäisen henkilökohtaisen palkinnon, kun hänet valittiin Belgian ja Hollannin yhteisliigan vuoden parhaaksi kuudenneksi pelaajaksi. Alexander Madsenin VEF Riika eteni Latvian liigan finaaliin.

30.4.2022 08:38 Suomalaiset ulkomailla

Hollannin ja Belgian yhteisliigan jatkosarjat päätökseen – Romaniassa myös runkosarja paketissa

Belgian ja Hollannin yhteisliigassa saatiin jatkosarjat loppuun ja seuraavaksi edessä ovat pudotuspelit. Samoin Romaniassa pudotuspelit siintävät edessä.

24.4.2022 23:46 Suomalaiset ulkomailla

Valtosen Manresa varmisti pudotuspelipaikan

Elias Valtosen Manresa varmisti pudotuspelipaikan, vaikka hävisi vieraskentällä Baskonialle. Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen Swans Gmunden aloitti pudotuspelit voitolla.

24.4.2022 12:21 Suomalaiset ulkomailla

Itävallassa alkavat pudotuspelit – Mirolybovin ja Koskisen Swans Gmunden puolustaa mestaruutta

Itävallan liigassa pudotuspelit käynnistyvät suomalaisten osalta sunnuntaina. Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama hallitseva mestari Swans Gmunden kohtaa Flyers Welsin ja Aapeli Alasen St. Pölten Grazin.

24.4.2022 00:20 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovin Strasbourgille tappio cupin finaalissa

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg joutui tunnustamaan Pau-Lacq-Orthezin paremmakseen Ranskan Cupin finaalissa. Mikael Jantusen Oostende varmisti Belgian ja Hollannin liigan yhteisliigan ylemmän loppusarjan voiton.

23.4.2022 11:08 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi johdattaa Strasbourgin Ranskan cupin finaaliin – ”Nämä ovat pelaajille suuria hetkiä”

Ranskassa vietetään viikonloppuna cupin finaalitapahtumaa, jossa ratkotaan cup-voittajat. Lassi Tuovin valmentama Strasbourg kohtaa lauantaisessa finaalissa Pau-Lacq-Orthezin.

22.4.2022 12:11 Susijengi

Fede Federiko Pittsburghin yliopistoon

Jo aiemmin West Virginian yliopistoon sitoutunut Rekolan Urheilijoiden kasvatti Fede Federiko, 20, siirtyykin tulevaksi kaudeksi Pittsburghin yliopistoon. Viime kesänä Susijengissä debytoinut 211-senttinen Federiko pelasi viime kaudella junior college -tasolla ja vaihtaa nyt kirjansa Yhdysvaltain yliopistoliiga NCAA:han.

21.4.2022 08:11 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen, Maxhuni ja Palmi kovassa iskussa

Belgian ja Hollannin yhteisliigassa suomalaiskolmikko Mikael Jantunen, Edon Maxhuni ja Topias Palmi esittivät vahvoja otteita alkuviikon otteluissa.

18.4.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen juhlivat taas voittoja Espanjassa

Sasu Salinin ja Elias Valtosen joukkueet käyvät kovaa taistelua sijoista 3-6 Espanjan liigassa. Saksassa Aatu Kivimäki oli jälleen vedossa Tigers Tübingenin ottaessa jo toisen voittonsa pudotuspelien avauskierroksella.

Näytä lisää vastaavia