Iisalon veljesten joukkueet voittoputkessa

10.4.2023 11:00 Valmentajaveljesten Tuomas ja Joonas Iisalon joukkueet venyttivät voittoputkiaan Saksan Bundesliigassa. Suomalaispelaajat sen sijaan kokivat tappioita europarketeilla. Kreikassa ja Romaniassa saatiin runkosarja päätökseen.

Tuomas Iisalon valmentama Bonn jatkaa Bundesliigan piikkipaikalla. (Kuva: FIBA Europe)

Saksan Bundesliigassa Edon Maxhuni ja Elias Valtonen joutuivat pettymään omien joukkueidensa tappioihin, kun taas Iisalon veljesten valmentamat joukkueet jatkoivat voittoputkessa.

Maxhunin 13 pistettä, levypallo ja syöttö eivät tällä kertaa riittäneet viemään Merlins Crailsheimia voittoon Ludwigsburgin vieraana, kun Merlins joutui taipumaan 77-82 (37-41). Crailsheim on sarjassa 13.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Valtosen Rostock Seawolvesin pudotuspelihaaveet kokivat kolauksen, kun Frankfurt haki pisteet rannikkokaupungista 99-77 (42-38)-voitolla. Valtonen täytteli tilastorivejään seitsemällä pisteellä ja kahdeksalla levypallolla. Rostock on yhdeksäntenä voiton päässä pudotuspelirajasta.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon luotsaama Bonn sai tusinan täyteen peräkkäisissä voitoissa Bundesliigassa voitettuaan Oldenburgin 87-76 (35-39). Bonn jatkaa sarjan kärjessä yhdessä ALBA Berliinin kanssa.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg otti tiukan otteen sarjapaikasta napattuaan kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun Bamberg kaatui 109-100 (51-56). Heidelberg on nyt 11.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Aatu Kivimäki oli loistovireessä heitettyään 16 pistettä ja jakaessaan kuusi syöttöä, mutta Tigers Tübingen joutui taipumaan Giessenin vieraana 91-94 (45-46). Daniel Janssonin valmentama tiikerilauma istuu tukevasti toisena.
Ottelutilastot

Kreikassa saatiin runkosarja päätökseen ja Alexander Madsenin AEK taipui kotonaan Olympiakosille 78-85 (35-38). Madsen kasasi pelissä neljä pistettä, kolme levypalloa ja syötön. AEK sijoittui runkosarjassa kuudenneksi ja kohtaa puolivälierissä Peristerin.
Ottelutilastot

Italiassa Mikael Jantunen ja Treviso tekivät tappiollisen vierailun Sardiniaan, kun kotijoukkue Dinamo Sassari oli vahvempi numeroin 81-68 (49-33). Jantunen heitti ottelussa yhdeksän pistettä, nappasi neljä levypalloa ja riisti kertaalleen. Treviso on sijalla 12.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova taipui kotonaan Voluntarille 77-87 (36-44). Palmi oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 18 pisteen, viiden levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla. Hopkins kantoi kortensa kekoon kahdeksalla pisteellä ja kolmella levypallolla.

Samalla Romaniassa saatiin runkosarja päätökseen Craiovan sijoituttua seitsemänneksi. Pudotuspelien avauskierroksella se saa vastaansa Cluj-Napocan.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Saint-Chamond taipui kotonaan Lillelle 81-93 (49-46). Seppälä heitti joukkueelleen yhdeksän pistettä, jakoi viisi syöttöä ja riisti kertaalleen. Saint-Chamond on sarjassa 15.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Remu Raitasen Albacete koki kirvelevän 74-79 (37-43)-tappion Iraugille. Raitanen kerrytti tilastojaan yhdeksällä pisteellä, kuudella levypallolla ja syötöllä. Albacete on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

 
7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

4.12.2023 11:40 Suomalaiset ulkomailla

Maxhunin Le Portel tekee nousua Ranskassa – Laaksolle avausvoitto Saksassa

Edon Maxhunin Le Portelin vahva vire Ranskan liigassa jatkui, kun se kirjautti jälleen tärkeän vierasvoiton. Jussi Laakso kirjautti avausvoittonsa Merlins Crailsheimin peräsimessä, kun hän veti pidemmän korren suomalaistaktikkojen yhteenotossa.

3.12.2023 11:07 Susijengi

Severi Kaukiainen loppukaudeksi BC Kalev/Cramon paitaan

Syyskauden ajan Patrioti Leviceä FIBA Europe Cupissa ja Slovakian liigassa edustanut Peli-Karhujen kasvatti ja hallitseva Korisliigan MVP Severi Kaukiainen, 25, vaihtaa maata ja seuraa. 185-senttinen Kaukiainen on allekirjoittanut loppukauden kattavan sopimuksen Viron ja Latvian yhteisliigaa pelaavan perinteikkään tallinnalaisjoukkue BC Kalev/Cramon kanssa.

30.11.2023 10:49 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball jatkaa vahvasti EuroCupissa – Mubashar Ali hurjasteli Qatarissa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkaa oman lohkonsa kärkipaikalla EuroCupissa joukkueen kirjauttaessa yhdeksännen voittonsa. Mubashar Ali puolestaan tilastoi Qatarissa komean tupla-tuplan.

27.11.2023 11:28 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset onnistuivat laajalla rintamalla Euroopan parketeilla

Sasu Salin pääsi juhlimaan Kanariansaarten derbyn voittoa, kun Teneriffa jatkoi nousuvirettään. Remu Raitanen jatkoi vahvoja esityksiään Espanjassa, Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni olivat iskussa Ranskassa ja Henri Kantonen johdatti joukkueensa voittoon Liettuassa.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

20.11.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy taas suomalaiskohtaamisen voittoon

Espanjassa, Islannissa ja Ranskassa nähtiin viikonloppuna suomalaisten kohtaamiset ja Erik Murphy, Antti Kanervo ja Mikko Larkas pääsivät maistelemaan voittoa.

18.11.2023 13:17 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhunin riski kannatti – ”Joskus kannattaa luottaa vaistoihin”

Edon Maxhunin kesäinen kärsivällisyys palkittiin, kun hän sai sopimuksen Ranskan huippusarjaan Le Portelin joukkueeseen. Maxhuni on nopeasti ottanut ison roolin joukkueessa ja johdattanut joukkueen voitosta voittoon.

16.11.2023 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Henri Kantonen vauhditti joukkueensa voittoon Liettuassa

Henri Kantonen oli hyvässä heittovireessä auttaessaan Mazeikiain voittoon Liettuan liigassa. Myös eurokentillä suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

13.11.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Jantunen taas voiton makuun Ranskassa

Edon Maxhunin Le Portel ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkoivat vahvaa virettään Ranskan liigassa. Espanjassa Remu Raitasen vahvat otteet saivat jatkoa.

9.11.2023 13:08 Susijengi

Mikko Larkas SIG Strasbourgin apuvalmentajaksi

Susijengin valmennusjohtoon jo seitsemän vuotta kuulunut Mikko Larkas, 42, siirtyy Ranskan pääsarjaa ja FIBA Mestareiden Liigaa pelaavan SIG Strasbourgin apuvalmentajaksi 1+1-vuotisella sopimuksella. Viimeisen neljän vuoden ajan Larkas on työskennellyt vantaalaisseura PuHu Junioreissa urheilutoimenjohtajana.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

7.11.2023 00:04 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni jälleen täysin pysäyttämätön

Edon Maxhunin upea alkukausi Ranskan liigassa sai jatkoa, kun hän oli johdattamassa Le Portelia voittoon. Euroopan kentillä muutenkin vauhdikas viikonvaihde.

2.11.2023 10:27 Suomalaiset ulkomailla

Jacob Grandison debytoi Espanjassa – Remu Raitanen hyvässä heittovireessä

Susijengin paidassa MM-kisoissa nähty Jacob Grandison debytoi uuden seuransa Menorcan riveissä. Remu Raitasen sihti oli kohdillaan ja Mikael Jantusen loisto-otteet EuroCupissa saivat jatkoa.

30.10.2023 11:05 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset juhlivat voittoja Espanjassa

Sasu Salin, Elias Valtonen ja Alex Murphy pääsivät tuulemaan voittojen kunniaksi Espanjassa ja Remu Raitanen esiintyi muuten vahvasti. Henri Kantonen oli tehokkaana Liettuassa ja Osku Heinonen pisti sukan laulamaan Islannissa.

29.10.2023 18:57 Susijengi

Jacob Grandisonin ammattilaisura käyntiin Menorcassa

Viisivuotisen yliopistoliigauransa viime keväänä päättänyt ja Susijengiä Okinawan MM-kisoissa edustanut Jacob Grandison, 25, aloittaa ammattilaisuransa. Duken yliopistossa viime kaudella pelannut 198-senttinen Grandison liittyy Espanjan kakkosliigassa (LEB Oro) pelaavan Menorcan joukkueeseen.

26.10.2023 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa

Tuomas Iisalon luotsaama Paris Basketball jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa, kun Mikael Jantunen oli jälleen isossa roolissa voitto-ottelussa. Severi Kaukiainen puolestaan loisti FIBA Europe Cupissa ja Erik Murphy debytoi uudessa seurassaan.

24.10.2023 11:56 Susijengi

Erik Murphy Japanin pääsarjaan

Viimeiset kolme kautta Fukushima Firebondsia Japanin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla edustanut Susijengin veteraanisentteri Erik Murphy, 33, nousee sarjatasoa ylemmäs. 208-senttinen Murphy on allekirjoittanut yksivuotisen sopimuksen Japanin B1-liigan itälohkossa pelaavan Gunma Crane Thundersin kanssa.

23.10.2023 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Edon Maxhunin hienoille alkukausille jatkoa

Mikael Jantusen vahva debyyttikausi Paris Basketballin riveissä sai jatkoa viikonloppuna ja Edon Maxhuni oli jälleen liekeissä Le Portelin riveissä. Alex Murphy ja Remu Raitanen pääsivät juhlimaan voittoja Espanjassa.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

Näytä lisää vastaavia