Holopainen, Viita, Koskimies, Kalin ja Tulonen tehokkaina – Kuier järjesti blokkiklinikan

22.11.2021 08:32 Annika Holopainen, Silja Viita, Elina Koskimies, Marianne Kalin ja Helmi Tulonen takoivat kovia pistelukemia Euroopan korisparketeilla viime viikolla. Lisäksi Anniina Äijänen ja Awak Kuier lähentelivät tupla-tuplaa Kuierin suojellessa lisäksi omaa koriaan peräti viidellä torjunnalla.

Silja Viita ja Awak Kuier esiintyivät vahvasti maajoukkuetauon jälkeen. (Kuva: Ville Vuorinen)

Awak Kuier jäi pisteen ja levypallon päähän tupla-tuplasta, kun Ragusa voitti Virtus Bolognan 83-70 (31-39). Kuierille merkittiin lisäksi hurjat viisi torjuntaa, kaksi syöttöä ja riisto. Ragusa on Italian liigassa viidentenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen 14 pistettä, kahdeksan levypalloa, kolme riistoa ja torjunta olivat laiha lohtu Carugatelle, kun se hävisi Serie A2:ssa Milanon vieraana 50-58 (19-32). Carugatella on yksi voitto.
Ottelutilastot

Ruotsissa Silja Viita ja Ebba Pekonen urakoivat kahdesti viikon aikana.

Viikolla Viita oli lähellä tupla-tuplaa 11 pisteen, yhdeksän levypallon, neljän syötön, kahden riiston ja yhden torjunnan tilastoilla, kun IK Eos Lund voitti Boråsin selvästi 91-77 (43-34).
Ottelutilastot

Viikonloppuna Viita oli liekeissä heittäessään 23 minuutissa 21 pistettä joukkueen voittaessa Uppsalan 79-69 (48-29). Viita sai lisäksi tilastorivilleen yhden levypallon, kaksi syöttöä ja torjunnan.
Ottelutilastot

Pekosen Helsingborg taipui viikon ensimmäisessä ottelussaan Södertäljelle 53-63 (33-36) Pekosen tilastoidessa yhdeksän pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

Pekonen ei pelannut, kun Helsingborg venyi kuudella pelaajalla 55-46 (26-19)-voittoon A3 Uumajasta. Voitto oli Helsingborgille kauden kolmas.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalin teki uuden piste-ennätyksensä liigassa heitettyään 15 pistettä Bembibren napatessa toisen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Gran Canarian 52-48 (16-30). 37 minuuttia urakoinut Kalin sai tililleen myös yhden levypallon.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Bembibren nousuvire sai jatkoa viikonloppuna sen voittaessa Teneriffan 59-53 (23-26). Tällä kertaa Kalin jäi pisteittä, mutta sai tililleen kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Heta Äijänen palasi loukkaantumisen jälkeen kentille, mutta sekään ei riittänyt siivittämään Maresmea kauden avausvoittoon Espanjan LF2 Challengessa, kun Alcobendas oli vahvempi 83-64 (48-36). Äijänen heitti kaksi pistettä, otti kolme levypalloa, syötti yhden ja torjui kertaalleen. Sara Rokkanen ei ollut Maresmen kokoonpanossa.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa Annika Holopainen hääri jälleen tehokkaana 21 pisteen, neljän levypallon, kahden syötön ja kahden riiston tilastoilla Montbrisonin voittaessa Aulnoyen 63-60. Montbrison pitää seitsemättä sijaa sarjassa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimies oli kuumana Angels Nördlingenin voittaessa Hannoverin selvästi 76-60 (43-25). Koskimies pussitti 19 pistettä, repi 12 levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti vielä kahdesti. Anissa Poundsille kertyi 10 pistettä, kahdeksan levypalloa, viisi syöttöä ja riisto. Angels on seitsemäntenä.

Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sofia Pelanderin Herner voitti Hallen selvin 74-47 (37-17)-numeroin. Pelander heitti neljä pistettä, kahmi viisi levypalloa ja antoi yhden syötön. Herner on tasaisessa sarjassa kuudentena.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Anniina Äijäsen Royals Saarlouis joutui tunnustamaan Kelternin vahvemmakseen lukemin 71-86 (36-54). Äijänen kävi lähellä tupla-tuplaa kahdeksan pisteen, kymmenen levypallon ja riiston tilastoilla. Royals on Angelsin kanssa tasapisteissä.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Veera Pirttisen Piestanske Cajky vietti jälleen murskajaisia Slovakian liigassa voittamalla UMB Banska Bystrican 96-34 (53-17). Pirttinen kartutti tilastojaan yhdeksällä pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä ja neljällä riistolla. Cajky on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Anni Mäkitalo saalisti kaksi pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä PAOK:n voittaessa PAS Gianninan 80-75 (43-27).
Ottelutilastot

 
31.5.2023 11:27 Suomalaiset ulkomailla

Annika Holopainen nautti Espanjassa – ”Yksi parhaista kokemuksista ulkomailla”

Annika Holopainen, 29, pelasi ensimmäisen kautensa Espanjassa. Aiemmin urallaan Saksassa, Puolassa, Islannissa ja Ranskassa pelannut Holopainen nautti ajastaan Espanjassa, vaikka pelikentällä oli välillä haastavaa.

29.5.2023 18:51 Suomalaiset ulkomailla

Kausi jätti Helmi Tuloselle paljon kysymysmerkkejä – ”Jäin kaipaamaan vastauksia”

Helmi Tulosella, 24, oli monivaiheinen kausi Italian Serie A1:n Le Mura Luccassa. Tuloselle jäi kauden jälkeen hieman hämmentyneet tunnelmat.

24.5.2023 12:06 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijänen palaa Ferrolin joukkueeseen – ”Seura haluaa panostaa tulevaan kauteen”

Viime kaudella Espanjan liigan Bembibressä pelannut Anniina Äijänen, 27, vaihtaa seuraa. Äijänen palaa tuttuun ympäristöön, kun hän on tehnyt sopimuksen sarjanousija Universitario Ferrolin kanssa.

18.5.2023 15:37 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Poundsilla vahva kausi Saksassa – ”Voi olla ihan tyytyväinen”

Anissa Pounds pelasi toisen kautensa Saksan Bundesliigan Angels Nördlingenissa ja oli tyytyväinen kauteen, vaikka joukkueen tavoite jäi saavuttamatta. Pounds oli jälleen joukkueensa ehdottomia avainpelaajia.

26.4.2023 09:42 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannasta Saksan mestari – Awak Kuierin kausi myös päätökseen

Linda-Lotta Lehtoranta pääsi juhlimaan Saksan mestaruutta, kun Keltern pyyhkäisi finaalisarjan suoraan kolmessa pelissä. Awak Kuierin Reyer Venezian kausi Italiassa päättyi välieriin.

23.4.2023 10:58 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern kiinni mestaruudessa - Awak Kuierin Venezia tasoitti välieräsarjan

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern on enää voiton päässä Saksan mestaruudesta. Awak Kuierin Reyer Venezia piti puolestaan finaalihaaveensa elossa Italiassa.

20.4.2023 09:08 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannan Kelternille ensimmäinen kiinnitys Saksan mestaruuteen

Saksan Bundesliigassa alkoivat finaalit ja Linda-Lotta Lehtorannan Keltern nappasi avausvoiton. Awak Kuierilla puolestaan alkoivat välierät Italiassa.

16.4.2023 21:52 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtoranta taistelee Saksan mestaruudesta – Keltern finaaliin

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern eteni Saksan Bundesliigan finaaliin. Sofia Pelanderin Norrköping puolestaan jäi voiton päähän finaalista Ruotsissa.

12.4.2023 09:38 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia välieriin - Sofia Pelanderin Norrköping kiinni finaalipaikassa

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni suoraan kahdella voitolla Italian Serie A1:n välieriin. Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on voiton päässä Ruotsin SBL Damin finaalipaikasta.

10.4.2023 10:35 Suomalaiset ulkomailla

Kuier kiusasi entistä seuraansa – Lehtorannan joukkueelle kiinnitys finaalipaikkaan

Italiassa pudotuspelit alkoivat Awak Kuierin Reyer Venezian osalta voittoisasti ja Linda-Lotta Lehtorannan Keltern otti otteen finaalipaikasta Saksassa. Marianne Kalinin kausi Espanjassa päättyi nousujuhliin.

2.4.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezialle tappio Italian cupin finaalissa

Awak Kuierin Reyer Venezia ei pystynyt haastamaan Italian cupin finaalissa Schiota ja kanaalikaupungin joukkueen oli tyydyttävä cup-hopeaan.

1.4.2023 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier säväytti donkillaan ja taistelee Italian cupin voitosta

Awak Kuier iski donkin, kun Italiassa vietetään cup-viikonloppua. Kuierin Reyer Venezia raivasi tiensä myös cup-finaaliin. Saksassa Linda-Lotta Lehtorannan Keltern eteni jatkoon pudotuspeleissä ja Anissa Pounds pamautti peräti 30 pistettä, mutta Angels Nördlingenin kausi tuli päätökseen.

27.3.2023 09:46 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin pääsi juhlimaan nousua - Sofia Pelander Ruotsissa välieriin

Marianne Kalinin Ferrol varmisti Espanjan LF Challengen voiton ja sitä kautta suoran nousun Liga Femeninaan. Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins eteni välieriin ja Saksassa starttasivat pudotuspelit.

24.3.2023 07:00 Suomalaiset ulkomailla

Reyer Venezian kiri ei riittänyt – Awak Kuierin EuroCup-taival päättyi

Awak Kuierin Reyer Venezian urakka EuroCupissa päättyi välierävaiheeseen, kun se taipui yhteistuloksella 118-134 Galatasaraylle. Ruotsissa pudotuspelien suomalaiskohtaamisessa Sofia Pelander pääsi juhlimaan avausvoittoa.

23.3.2023 10:20 Suomalaiset ulkomailla

Ruotsin SBL Damissa pudotuspelit käynnistyvät suomalaiskohtaamisella

Ruotsin liigan puolivälierissä nähdään suomalaisittain mielenkiintoinen ottelupari, kun Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins kohtaa Lotta Vesiluoman Alvikin.

20.3.2023 11:06 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannalle cup-pronssia

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern saalisti viikonloppuna Saksan cupin pronssia. Marianne Kalinin Ferrol on enää voiton päässä suorasta noususta Espanjan liigaan.

18.3.2023 08:36 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtoranta jahtaa kahta pokaalia – ”Hyvillä mielin kohti kevään ratkaisupelejä”

Saksassa alkavat kauden ratkaisuhetket, kun viikonloppuna pelataan cupin lopputurnaus ja ensi viikolla alkavat pudotuspelit. Linda-Lotta Lehtorannan Keltern kuuluu kummassakin voittajasuosikkeihin.

16.3.2023 22:20 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezialle tappio EuroCupin välierän avausosassa

EuroCupin välierät käynnistyivät Awak Kuierin edustaman Reyer Venezian osalta torstaina turkkilaista Galatasarayta vastaan. Venezia joutuu lähtemään toiseen osaotteluun 25 pisteen takamatkalta.

13.3.2023 12:41 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Helmi Tulonen hurjastelivat Italiassa – Saksassa runkosarja päätökseen

Awak Kuier ja Helmi Tulonen loistivat Italian Serie A1:n viikon otteluissa molempien rikkoessa 20 pisteen rajan. Saksassa saatiin runkosarja pakettiin ja mestaruustaistelua jatkaa neljä suomalaispelaajaa.

2.3.2023 22:56 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni EuroCupin välieriin

Awak Kuier heitti 12 pistettä, kun hän oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin. Reyer Venezia kaatoi Elitzur Ramlan kahden osaottelun yhteispistein 134-128.

Näytä lisää vastaavia