Helmi Capitals on 19-vuotiaiden tyttöjen Suomen mestari

10.5.2022 22:02 19-vuotiaiden tyttöjen Suomen mestari ratkesi tänään tiistaina, kun Helmi Capitals voitti Helmi Centerissä Honka 1:n 79-48 (42-20). Capitals voitti finaalisarjan täten 2-1.

Helmi Basket pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta kotikentällä. Kuva: Harri Vallila / Basketball.kuvat.fi

Capitalsin parhaimmistoon kolmannessa finaaliottelussa kuuluivat Fiia Hellsten (18/14), Oona Koskelainen (13/4/4 riistoa) ja Aada Tuukkanen (11/5).

Hongan korkeimman pistemäärän taas heitti Peppi Tyynilä (16/1).

> Ottelutilastot

Henkilöt

5.10.2023 16:00 Nuorten SM-sarjat

Nuorten valtakunnallisissa sarjoissa (U16, U17, U19) luvassa ennätysten kausi: sarjoissa edustettuna 29 kaupunkia, 47 eri seuraa

Viime viikonloppuna pelattiin viimeisetkin nuorten SM-karsinnat, joiden myötä kauden 2023–24 nuorten SM-sarjajoukkueet ovat selvillä 16-, 17- ja 19-vuotiaiden SM-sarjoissa.

27.7.2022 13:38 Nuorten SM-sarjat

Ilmoittautuminen nuorten valtakunnallisiin sarjoihin ja karsintoihin päättyy 1.8.2022

Koripalloliiton nuorten valtakunnallisten sarjojen kilpailukalenteri on nyt julkaistu. Valtakunnallisten sarjojen karsinnat alkavat 10.-11.9.2022 viikonloppuna 17- ja 19-vuotiaiden osalta. Ilmoittautuminen näihin sarjoihin ja karsintoihin päättyy 1.8.2022.

23.6.2022 08:11 Nuorten SM-sarjat

Nuorten valtakunnalliset sarjat 2022-23 – merkittävimmät muutokset

Nuorten valtakunnallisten sarjojen ja karsintojen pelaamiseen on tehty muutamia muutoksia, jotka on kerätty tähän yhteenvetona. Tarkemmin nuorten valtakunnallisten sarjojen ja karsintojen pelaamiseen voit tutustua sarjamääräyksissä.

Honka 1 tasoitti 19-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjan finaalit 1-1:een

19-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjan finaalit tasoittuivat tilanteeseen 1-1, kun Honka 1 voitti Honkahalli Tallinkissa pelatussa finaalisarjan kakkosottelussa Helmi Capitalsin 78-69 (43-38). Ratkaiseva finaaliottelu pelataan tiistaina klo 19:00 Helmi Centerissä.

7.5.2022 08:36 Nuorten SM-sarjat

WB-Pantterit 16-vuotiaiden tyttöjen pronssille – Feeniks Basket huuhtoi pronssia 19-vuotiaissa tytöissä

Kaksi nuorten SM-sarjojen pronssimitalistia selvisi perjantaina, kun WB-Pantterit juhli pronssia 16-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjassa. 19-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjassa taas pronssin nappasi Feeniks Basket.

Helmi Capitals 19-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjan finaaleihin

19-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjan toinenkin finaalipari selvisi tänään Helmi Centerissä, kun Helmi Capitals voitti Peli-Karhut 71-57 (33-32). Capitals voitti välieräsarjan 0-2.

2.5.2022 09:11 16-vuotiaiden poikien SM

HNMKY finaaleihin 16-vuotiaiden poikien SM-sarjassa – Honka 19-vuotiaissa tytöissä

Viikonlopun aikana selvisi nuorten SM-sarjojen finalisteja, kun HNMKY voitti 16-vuotiaiden poikien SM-sarjan välierät WB-Panttereita vastaan 2-0. Honka 1 taas eteni finaaleihin 19-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjassa, kun Honka voitti Feeniks Basketin 0-2.

8.10.2021 10:19 Nuorten SM-sarjat

Nuorten valtakunnallisten sarjojen joukkueet selvillä

Edellisviikonloppuna pelattiin viimeisetkin nuorten SM-karsinnat, joiden myötä kaikki kauden 2021-22 nuorten SM-sarjajoukkueet ovat selvillä. 19-vuotiaiden SM-sarjat alkavat tänä viikonloppuna, 16-vuotiaiden SM-sarjat viikon päästä, mutta 17-vuotiaiden SM-sarjat ottivat jo varaslähdön kauteen syyskuun puolella.

13.8.2021 07:27 15-vuotiaiden nuorten SM

Nuorten valtakunnallisten karsintojen ranking-listat ja karsintalohkot on julkaistu kaudelle 2021-22

16-, 17- ja 19-vuotiaiden tyttöjen ja poikien SM-karsintojen lohkot on tehty rankingien mukaisesti ja lohkoille on arvottu järjestäjät. Lisäksi 15-vuotiaiden Robert Petersen Cupin pelaamistapa on vahvistettu syksylle ja keväälle.

21.1.2021 16:45 Nuorten SM-sarjat