Frimodig ja Piipari jatkavat Kouvottarien valmennuksessa

30.4.2021 10:37 Naisten Korisliigassa pelaava Kouvottaret jatkaa tulevalla kaudella tutussa komennossa, kun Joonas Frimodig jatkaa päävalmentajana ja Reetta Piipari hänen apunaan.

Frimodig palasi Kouvottarien päävalmentajaksi viime kaudeksi. Kuva: Ville Vuorinen/Naisten Korisliiga

Kouvolalaisen koripallokasvatuksen saanut Frimodig sai menneellä kaudella vyölleen ensimmäisen kautensa päävalmentajana naisten Korisliigassa. Frimodig luotsasi joukkueensa runkosarjassa 18 voiton turvin viidennelle tilalle. Puolivälieristä Forssan Alkua vastaan muodostui huikea näytelmä, josta Alku eteni lopulta välieriin otteluvoitoin 2–0. 

Ennen viime kautta Frimodig toimi kaksi kautta Kouvottarien apuvalmentajana ja päävalmentajan roolissa mies nähtiin kausilla 2014–16, kun hän oli nostamassa Kouvottaret kahdessa kaudessa alueellisesta 2-divisioonasta pääsarjaan. Menneellä kaudella Frimodig suoritti myös loppuun huippukoripallovalmentaja (HKVT)-tutkintonsa. 

- Viime kaudesta jäi puolivälierien pettymyksestä paljon hampaankoloon. Palautekeskustelut pelaajien kanssa olivat antoisia puolin ja toisin, tarjoten eväitä toiminnan kehittämiseen paremmaksi. Toukokuussa startataan kesäharjoittelu ja itse olen intoa täynnä, kun pääsee taas tauon jälkeen saliin sorvin ääreen, Frimodig avaa seuran tiedotteessa.

Kouvojen junioripäällikkönäkin toimiva Reetta Piipari sai menneellä kaudella vyölleen ensimmäisen kautensa aikuisten valmennuspestissä. Ennen viime kautta Piipari oli toiminut juniorivalmentajana niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin. 

- Viime kausi oli vielä jollain tasolla opettelua myös itseltä. Uskon kuitenkin, että minulla on vielä paljon annettavaa. Joonaksen kanssa homma toimi hyvin ja jatko tuntui luontevalta. Tietysti paljon jäi viime kaudesta hampaankoloon, Piipari kommentoi.

 
17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

2.4.2024 09:55 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan välierät käyntiin keskiviikkona

Naisten Korisliigan välierät pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 3.4., kun molemmat sarjat käynnistyvät. Välierässä kohtaavat Torpan Pojat – Kouvottaret ja Peli-Karhut – Forssan Alku.

Näytä lisää vastaavia