FoA kampesi sarjan tasoihin

3.4.2023 20:27 Välieräsarja jatkui Forssassa. Kotijoukkue tuli otteluun sisuuntuneena ja otti tärkeän voiton 84-73. Sarja on tilanteessa 1-1.

Jade Vega oli iskussa. Kuva: Ville Vuorinen / Naisten Korisliiga

Ensimmäinen jakso oli vielä tasainen. Kotijoukkue kuitenkin otti pelin hallintaansa vielä ennen puoliaikaa. Se sai vieraiden hyökkäyksen tyrehdytettyä. Sen omat heitot puolestaan löysivät tiensä kohteeseen ja puoliajalla kotijohto oli 20 pistettä.

PeKa ei hevillä luovuttanut ja kiri eroa kiinni Natalie Kleemann-Dayn johdolla. Seitsemää pistettä lähemmäs se ei kuitenkaan päässyt ja ottelusarja tasoittui.

- Pelisuunnittelmassa oli, että täytyy tehdä enemmän töitä. Siinä onnistuimme tänään. Me onnistuimme riistämään pallon tänään 14 kertaa ja saimme aiheutettua PeKa:lle menetyksiä. Heitto kulki hyvin alussa ja saimme heidän paikkapuolustustaan auki. Toisella puoliajalla otimme vaikeita heittoja ja PeKa sai hallittua pelin rytmiä, Alun päävalmentaja Juri Heinämäki kertasi.

Jade Vega oli kotijoukkueen pistekuningatar 20 pisteellä. Lisäksi hänelle kirjattiin kuusi koriin johtanutta syöttöä sekä kahdeksan pallonriistoa. Breon Gunnels pussitti 18 pistettä. Kleemann-Day teki tupla-tuplan 24 pisteellä ja 13 levypallolla.

Ottelusarja jatkuu torstaina Kotkassa.

Ottelutilasto

 
21.4.2024 20:15 Naisten Korisliiga

ToPo voiton päässä mestaruudesta

ToPo haki vierasvoiton Naisten Korisliigan finaaleissa. Helsinkiläiset kaatoivat PeKa:n 97-77 ja siirtyivät finaalisarjassa 2-0 johtoon.

19.4.2024 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret päätti kauden pronssijuhliin

Naisten Korisliigan tämän kauden ensimmäinen mitalisti on selvillä. Kouvottaret kaatoi Forssassa pelatussa pronssiottelussa FoA:n 97-85.

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

Näytä lisää vastaavia