Awak Kuierin huima putki sai jatkoa

21.2.2022 10:38 Awak Kuierin vankisti asemaansa Serie A1:n kovimpana torjujana, kun hän teki vastustajan aikeet turhiksi kolmasti viikonloppuna. Kuierin blokit eivät kuitenkaan riittäneet siivittämään Ragusaa voittoon.

Awak Kuier on Italian liigan paras torjuja. (Kuva: Ville Vuorinen)

Italian Serie A1:ssä Awak Kuierin 12 pistettä, kahdeksan levypalloa, syöttö, riisto ja kolme torjuntaa eivät riittäneet tuomaan Ragusalle voittoa sen hävitessä Virtus Bolognalle 57-84 (30-44). Ottelu oli Kuierille 11. peräkkäinen, jossa hän merkkauttaa vähintään yhden torjunnan. Kuierin kauden torjuntakeskiarvo on 2,2, jolla hän pitää sarjan kärkipaikkaa hallussaan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Serie A2:ssa Helmi Tulosen Carugate hävisi kotikentällään kärkijoukkue Cremalle selvin luvuin 53-84 (26-39). Tulonen oli jälleen joukkueensa ykkönen 12 pisteen, seitsemän levypallon, syötön, neljän riiston ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Anni Jämsän Teen Basket Torino oli lähellä kauden avausvoittoa, mutta joutui lopulta taipumaan Vicenzan vieraana 69-73 (39-42). Jämsä sai vastuuta koko pelin ja oli joukkueensa parhaimmistoa 15 pisteen, neljän levypallon, kolmen syötön ja kahden riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Marianne Kalin oli Bembibren kanssa kahdesti tositoimissa Espanjan liigassa viikon aikana ja molemmista oli tuloksena tappio.

Torstaina Promete oli kotonaan vahvempi 77-50 (45-33) Kalinin kasatessa kuusi pistettä ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Bembibre taipui Leganesille 66-72 (30-42). Kalin sai tililleen neljä pistettä ja kolme levypalloa. Bembibre on sarjassa 14.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelander oli joukkueensa parhaimmistoa 10 pisteen ja kuuden levypalon tilastoilla Hernerin voittaessa Veilchen BG74:n 62-41 (35-14). Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Elina Koskimiehen ja Anissa Poundsin Angels Nördlingen taipui Eisvögel Freiburgin vieraana 69-87 (43-40). Koskimies heitti 14 pistettä, kahmi neljä levypalloa ja antoi yhden syötön. Poundsin tilastoriville kertyi kahdeksan pistettä ja viisi levypalloa. Angels taistelee pudotuspelipaikasta ollen yhdeksäntenä.
Ottelusta ei ole saatavissa tarkempia tilastoja.

Ranskan LF2:ssa Annika Holopaisen yhdeksän pistettä, levypallo ja riisto eivät riittäneet, kun Montbrison hävisi kärkijoukkue Toulouselle 69-77. Montbrison pitää kahdeksatta sijaa.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Anni Mäkitalo uurasti peräti 37 minuuttia, mutta PAOK hävisi Gianninan vieraana 64-66 (30-39). Mäkitalon tilastoihin merkittiin kahdeksan pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

 
19.2.2024 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezialle finaalitappio Italian cupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni Italian cupin finaaliin, mutta joutui taipumaan Schiolle. Roosa Lehtoranta heitti joukkueensa voittoon Saksassa.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

29.1.2024 09:27 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiset juhlivat voittoja Saksassa - Elina Aarnisalo jälleen vahvana Belgiassa

Saksassa suomalaisnelikko pääsi tuulettamaan voittojen kunniaksi ja Belgiassa Elina Aarnisalon hieno kausi sai jatkoa. Awak Kuier oli puolestaan palauttamassa Veneziaa taas voittojen tielle.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

Näytä lisää vastaavia