Annika Holopainen hurjana Ranskassa

31.1.2022 10:13 Annika Holopainen pisti kovat tehot taululle Montbrisonin venyttäessä voittoputkensa kuuteen Ranskan LF2:ssa. Anni Mäkitalo pääsi pitkän tauon jälkeen tositoimiin ja oli heti vahvana.

Annika Holopainen loisti Ranskassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Annika Holopainen oli pitelemätön, kun Montbrison otti tärkeän voiton Ranskan LF2:ssa kaatamalla Pole Francen 57-43. Holopainen heitti peräti 26 pistettä ja otti kahdeksan levypalloa sekä yhden riiston. Montbrison on nyt seitsemäntenä. Voitto oli samalla Montbrisonin kuudes peräkkäinen ja se on noussut seitsemänneksi.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Anni Mäkitalo ja PAOK pääsivät tositoimiin puolentoista kuukauden tauon jälkeen. PAOK aloitti vuotensa 83-72 (39-32). Mäkitalo puursi yli 32 minuuttia tilastoiden 15 pistettä, kolme levypalloa, kuusi syöttöä ja kolme riistoa. PAOK on neljäntenä.
Ottelutilastot

Marianne Kalin pääsi viikolla kahdesti tositoimiin Bembibren kanssa. Viikon ensimmäisessä ottelussa se puristi 66-62 (38-28)-voiton Ferrolista Kalinin uurastaessa yli 30 minuuttia ja keräten kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa, syötön ja torjunnan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Viikonloppuna tuli kuitenkin kylmää kyytiä kärkiseuroihin kuuluvalta Valencialta 47-83 (27-49). Kalin painoi taas isot minuutit tilastoiden yhden levypallon, syötön ja riiston. Bembibre on sijalla 13.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelander oli tehokkaana 12 pisteellä ja neljällä levypallolla, Herner TC:n voittaessa Osnabrückin jatkoajan jälkeen 87-77 (70-70, 33-34).
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastotietoja.

Slovakian liigassa Veera Pirttisen Piestanske Cajky hävisi Young Angels Kosicelle 52-62 (37-37). Pirttinen tilastoi seitsemän pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Silja Viita heitti IK Eos Lundille yhdeksän pistettä, mutta Norrköping Dolphins 81-75 (46-33)-vahvempi. Viita sai tilastoihinsa myös kolme syöttöä.
Ottelutilastot

 
5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

Näytä lisää vastaavia