WU18

14.7.2024 20:37 Sudenpennut

Suomen 20-vuotiaat naiset sijoittuivat viimeiseksi EM-kisoissa Serbia-tappiolla

Suomen 20-vuotiaiden naisten maajoukkue sijoittui Liettuassa pidetyissä A-divisioonan EM-kisoissa viimeiseksi. Päätösottelussaan Sudenpennut hävisi Serbialle 60-67 (25-28). Suomi putosi ensi kesäksi B-divisioonaan.

13.7.2024 23:20 Nuorten EM-kilpailut

Suomen 20-vuotiaille naisille tappio Montenegroa vastaan EM-kisoissa

Suomen 20-vuotiaiden naisten maajoukkue hävisi EM-kisojen toiseksi viimeisessä ottelussaan Montenegrolle. Suomi pelaa täten sijoista 15-16. Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue taas hävisi niukasti Saksalle valmistavassa maaottelussa.

6.7.2024 15:55 Nuorten PM-kilpailut

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet juhlivat Pohjoismaiden mestaruutta Södertäljessä

Södertäljessä pidettävissä 18-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Sudenpennut pääsi tuulettamaan kultamitalia sekä tytöissä että pojissa voittamattomina. Suomelta Lilli Onnela, Stella Jokela, Olavi Suutela ja Jelani Towa valittiin turnauksen tähdistöviisikoihin.

5.7.2024 23:24 Nuorten PM-kilpailut

Suomen 18-vuotiaiden maajoukkueille kolmannet voitot Södertäljessä – Sudenpennut kaatoi Islannin kahdesti

Södertäljessä pidettävissä 18-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Sudenpennut jatkaa voittamattomana kolmen ottelupäivän jälkeen. Suomi kaatoi sekä pojissa että tytöissä Islannin.

4.7.2024 23:14 Nuorten PM-kilpailut

Suomen 18-vuotiaille tytöille voitto Virosta vaikeuksien jälkeen PM-kisoissa

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue jatkaa voittamattoman kolmen ottelun jälkeen Södertäljessä järjestettävissä Pohjoismaiden mestaruuskisoissa. Suomi voitti Viron jännittävien hetkien jälkeen 85-90 (47-45).

3.7.2024 00:06 Nuorten PM-kilpailut

Sudenpennut jatkaa voittojen tiellä Södertäljen PM-kisoissa, kun Ruotsi kaatui kahdesti

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet nappasivat toiset voitot Södertäljessä pidettävissä Pohjoismaiden mestaruuskisoissa kaatamalla Ruotsin. Molemmat joukkueet ovat voittaneet molemmat otteluistaan.

1.7.2024 23:07 Sudenpennut

Sudenpennut saalisti kaksi voittoa Norjasta 18-vuotiaiden PM-kisojen avauspäivänä

Södertäljessä tänään alkaneissa 18-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Suomi voitti Norjan sekä tytöissä että pojissa. Sudenpennut kohtaa huomenna Ruotsin.

30.6.2024 21:15 Nuorten PM-kilpailut

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkue aloittaa PM-kisansa Södertäljessä maanantaina

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet ovat matkustaneet tänään Södertäljeen, jossa käynnistyy maanantaina 1.7. ikäluokkien Pohjoismaiden mestaruuskisat. Suomen lisäksi mukana kisoissa ovat Tanska, Viro, Islanti, Norja ja Ruotsi.

11.6.2024 10:01 Sudenpennut

18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue kutsuttu Kisakallioon

Suomen Koripalloliitto on kutsunut Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen Kisakallion Susi Training Centeriin leirille, joka pidetään 16.-19.6.2024.

6.2.2024 16:35 Sudenpennut

Sudenpentujen EM-kisojen lohkot kesälle arvottu – MU18 saa kotikisoihin mielenkiintoisen alkulohkon

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA järjesti tiistaina Saksan Freisingissa ensi kesän koripallon nuorten EM-turnausten lohkoarvonnat. Tampereen kotikisoissa esiintyvä 18-vuotiaiden poikien maajoukkue kohtaa alkulohkossaan Slovenian, Espanjan ja Liettuan.