Shawn Hopkinsin loistavalle alkukaudelle jatkoa

31.10.2022 08:37 Shawn Hopkins on aloittanut pelinsä Craiovassa vahvasti ja yhdessä Topias Palmin kanssa siivitti Craiovan kauden avausvoittoon Romanian liigassa. Espanjassa Remu Raitanen jatkoi vahvoja esityksiään, Italiassa Mikael Jantusen hyvä alkukausi sai jatkoa ja Alex Murphy tehoili Japanissa.

Shawn Hopkins on aloittanut kauden hienosti Craiovassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Shawn Hopkins oli Craiovan ykkösnimi joukkueen kaataessa Romanian liigassa Miercurea Ciucin 78-76 (36-38). Hopkins johdatti joukkojaan 21 pisteellä, neljällä levypallolla, syötöllä ja riistolla. Topias Palmi tuki 11 pisteen, kolmen levypallon, syötön ja riiston tilastoilla. Voitto oli samalla Craiovan ensimmäinen Romanian liigassa.
Ottelutilastot

Teneriffa palasi voittojen tielle Espanjan liigassa kaatamalla Gran Canarian 86-70 (40-39). Sasu Salin oli tarkasti merkitty Gran Canarian papereissa, sillä Salin sai ottelussa vain kolme heittoa, joista hän pussitti kaksi sisään. Salinille kertyi neljä pistettä, levypallo ja syöttö Teneriffan jatkaessa sarjakärjessä.
Ottelutilastot

LEB Orossa Remu Raitanen oli jälleen vahvalla pelipäällä 11 pisteen, seitsemän levypallon ja peräti neljän riiston saldolla Albaceten voittaessa Castellon 78-74 (44-37).
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Edon Maxhunin Merlins Crailsheim joutui taipumaan Bayern Munchenin vieraana 77-88 (40-49). Maxhuni sai tililleen 12 pistettä, seitsemän syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon valmentama Bonn jatkaa puhtaalla pelillä kaadettuaan Göttingenin 94-85 (48-35). Göttingenin riveissä Max Besselink pyörähti kentällä, mutta jäi ilman tilastomerkintöjä.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon luotsaama Academics Heidelberg ylsi hienoon voittoon kaataessaan jatkoajan jälkeen Oldenbudgin 102-94 (84-84, 40-26). Heidelbergillä on kaksi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutiilastot

ProA:ssa Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen jatkaa voittojen tiellä 73-66 (29-38)-voitolla Eisbären Bremerhavenista. Aatu Kivimäki auttoi joukkuettaan yhdeksän pisteen, kahden levypallon, kolmen syötön ja kahden riiston iltapuhteella. Tigers on voittanut kaikki viisi peliään.
Ottelutilastot

Luukas Vaara nappasi kaksi levypalloa Phoenix Hagenin taipuessa Giessen 46ersille 89-91 (43-53).
Ottelutilastot

Kreikan liigassa AEK koki kauden avaustappionsa kaatuessaan Arisille 63-76 (36-47). Alexander Madsen kasasi kahdeksan pistettä, levypallon ja syötön.
Ottelutilastot

Italiassa Mikael Jantusen Treviso koki niukan 85-87 (46-41)-tappion Varsen vieraana. Jantunen oli jälleen joukkueensa kantavia voimia 11 pisteen ja kahden levypallon tilastorivillä.
Ottelutilastot

Japanin cupissa Erik Murpyn Fukushima Firebondsin taival tuli päätökseen 72-75 (34-26)-tappiolla Iwate Big Bullsille. Murphyn tilastoriviksi muodostui kaksi pistettä, seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Hokkaido selvitti ensimmäisen esteen kaataessaan Artiri Chiban selvästi 96-68 (44-28). Murphy tilastoi 15 pistettä, viisi levypalloa, kuusi syöttöä ja torjunnan.
Ottelutilasto

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Seuraavalla kierroksella Hokkaidon urakka kuitenkin päättyi 75-88 (40-54)-tappioon Chiba Jetsille. Murphy loisti 18 pisteen, viiden levypallon ja syötön tilastoilla.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg taipui Monacolle 75-87 (42-44).
Ottelutilastot

Norjan liigassa Fiifi Aidoon seitsemän pisteen, viiden levypallon ja 10 syötön tilastot eivät riittäneet kantamaan Fyllingeniä voittoon, kun Oppsal oli kotikentällään niukasti vahvempi 78-75 (41-37)
Ottelutilastot

Tuplaviikonloppua viettänyt Fyllingen voitti sunnuntaina Ammerudin 88-78 (48-28). Aidoolle kirjattiin tällä kertaa 13 pistettä, neljä syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Itävallassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentaman Swans Gmundenin lento jatkui 90-78 (47-41)-voitolla Grazista. Swans on puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Korishuuma jatkuu! Susijengi palaa kotiyleisön eteen marraskuussa, kun MM-jatkokarsinnassa vastaan asettuu etelänaapuri Viro. MM-paikan jo saalistaneelle Susijengille jokainen lisävoitto karsinnoissa vie kohti parempaa arvokoria ensi kesän MM-kisoihin, joten panoksia ottelusta ei puutu. Tule ulvomaan historialliseen suoritukseen ja kahdeksan parhaan joukkoon EM-kisoissa yltänyt Susijengi takaisin kotiparketille maanantaina 14.11. Liput >

 
21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

Näytä lisää vastaavia