Petteri Koposen Bayern München päätti vuoden tappioitta Bundesliigassa

31.12.2019 09:27 Petteri Koposen Bayern München jatkoi voittokulkuaan Saksan Bundesliigassa myös vuoden viimeisessä ottelussa ja pääsee lähtemään uuteen vuoteen tappioitta. Alex Murphy loisti jälleen Espanjan LEB Orossa, kun Gipuzkoa päätti vuotensa sarjan kärkipaikalla.

Petteri Koposen Bayern München etenee vahvasti Bundesliigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern kukisti vuoden viimeisessä ottelussaan Bambergin 82-76 (43-39) Koposen nakuttaessa tilastoikseen yhdeksän pistettä, levypallon, syötön ja riiston. Bayern on voittanut kaikki 13 peliään Bundesliigassa.
Ottelutilastot

Suomalaisvalmentajien kohtaamisessa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins nappasi niskalenkin Daniel Janssonin apuvalmentamasta Ulmista. Crailsheim päätti vuotensa 91-79 (46-36)-voittoon. Crailsheim nousi vaikean kolmannen neljänneksen jälkeen voittoon viemällä päätösjakson 29-9.

- Tämä oli meille erittäin vaikea peli. Braunschweig-ottelun jälkeen meillä oli 36 tuntia aikaa valmistautua tähän peliin. Pojat tekivät erinomaista työtä. Ensimmäinen ja kolmas jakso olivat meiltä todella huonoja ja on vaikea sanoa miksi, mutta kolmannella meillä oli isoja ongelmia puolustuslevypalloissa. Se oli ongelmamme myös Würzburgia ja Braunschweigia vastaan. On uskomatonta kuinka paljon sydäntä pelaajamme osoittavat tällä hetkellä. Ei ole helppoa pelata kahta peliä kolmeen päivään ja olla riittävästi voimia näyttää tällaista asennetta, Iisalo kiitteli Bundesliigan sivujen mukaan.

Crailsheimilla on nyt kahdeksan voittoa ja viisi tappiota. Ulmilla on sen sijaan kuusi voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners hävisi vieraskentällä Ludwigsburgille 64-82 (38-46). Skylinersilla on neljä voittoa ja kahdeksan tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa hävisi vieraskentällä Valencialle 91-98 (45-47). Salin merkkautti 10 pistettä, kaksi syöttöä ja yksi riisto. Teneriffa lähtee seuraavalle vuosikymmenelle yhdeksän voiton ja kuuden tappion saattelemana.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

LEB Orossa Murphy näytti jälleen vahvuutensa olemalla joukkueensa ykköstykki 16 pisteellä ja lisäksi hän keräsi kuusi levypalloa sekä kaksi syöttöä Gipuzkoan voitettua Alicanten 83-58 (32-27). Voitolla Gipuzkoa pääsee ensi vuoteen sarjan kärkipaikalta kerättyään 12 voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Carl Lindbomin Radom koki kirvelevän 83-84 (50-43)-tappion Sopotille. Ottelu ratkesi Jeff Robersonin kolmen pisteen heittoon juuri pelikellon täyttyessä.

Lindbomille kertyi ottelussa kuusi pistettä, neljä levypalloa ja kolme syöttöä. Radomilla on Puolan liigassa seitsemän voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Italian liigassa Topias Palmin Vanoli Cremona hävisi vieraskentällä Dinamo Sassarille 74-84 (44-38). Palmi jäi kuudessa minuutissa ilman tehomerkintöjä. Cremonalla on kahdeksan voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden pääsee vuoteen 2020 Itävallan liigan piikkipaikalta, kun se päätti vuotensa murskaavaan 90-49 (49-27)-voittoon Traiskirchen Lionsista. Swans on kerännyt alkukauden aikana 12 voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

 
26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

25.3.2024 10:43 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen johdatti Kalev/Cramon runkosarjan ykköseksi

Viron ja Latvian yhteisliigassa saatiin runkosarja paketoitua ja Severi Kaukiaisen Kalev/Cramo lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana. Alexander Madsen pääsi juhlimaan tärkeitä pisteitä Espanjassa ja Perttu Blomgren heitti joukkueensa ABA2:n pudotuspeleihin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

8.3.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa

Teneriffa puristi lähemmäs Mestarien liigan puolivälieräpaikkaa ilman Sasu Saliniakin. Ranskassa, Liettuassa ja Islannissa suomalaispelaajat pääsivät juhlimaan tärkeitä voittoja.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

Näytä lisää vastaavia