Topias Palmi debytoi Belgiassa voittoisasti – Okko Järvi kentän pistekunkku

28.12.2021 09:19 Hiljattain belgialaisen Limburg Unitedin kanssa sopimuksen tehnyt Topias Palmi teki ensiesiintymisensä joukkueen riveissä. Huomion ottelussa varasti kuitenkin Okko Järvi, joka toimi ottelun pistetykkinä, mutta Limburg kuittasi voiton.

Topias Palmi teki ensiesiintymisensä Belgiassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Palmin debyytti oli heti suomalaisten kohtaaminen, kun Limburg kohtasi vieraskentällä Järven Phoenix Brysselin. Järvi heitti ottelun korkeimman pistemäärän 20, mutta Limburg nappasi siitä huolimatta 82-77 (40-35)-voiton. Järven tilastoriville kasattiin myös viisi levypalloa, neljä syöttöä ja riisto. Palmi sai debyytissään peliaikaa reilut kuusi minuuttia ja tilastoihin merkittiin kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik ja Alex Murphy kohtasivat Fukushima Firebondsin kanssa kahdesti Nishinomiya Storksin ja saldona oli voitto sekä tappio.

Ensimmäisessä pelissä Firebonds otti 88-71 (47-29)-voiton Alexin lähennellessä tupla-tuplaa 10 pisteen ja yhdeksän levypallon tilastoilla. Lisäksi hän ruokki joukkuekavereitaan kuudesti korintekoon. Erikille merkittiin viisi pistettä, kahdeksan levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Joukkueiden toisessa koitoksessa Storks liihotti 84-65 (38-33)-voittoon. Alex oli taas joukkueensa parhaimmistoa 15 pisteen, yhden levypallon, kolmen syötön, sekä riiston ja torjunnan tilastorivillä. Erikille kertyi kolme pistettä, kahdeksan levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Itävallan liigassa Aapeli Alasen St. Pöltenin vahva myötätuuli jatkui 88-85 (38-42)-voitolla kärkiottelussa Grazia vastaan. Alanen oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 17 pisteen, viiden levypallon, syötön ja kahden riiston tilastoilla. Voitolla St. Pölten nousi sarjan jaetulle kärkipaikalle.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovia tämän sairausloman aikana tuuraava Aleksi Koskinen johdatti Swans Gmundenin 86-77 (47-47)-voittoon Flyers Welsistä. Swans on sarjassa neljätenä.
Ottelutilastot

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentaman Baskets Bonnin lentokeli Saksan Bundesliigassa sai jatkoa, kun Bonn paukutti Mitteldeutscherin nurin 115-90 (54-47). Bonn on kahdeksan ottelun voittoputkessa ja nousi yksin sarjakärkeen Bayern Münchenin hävitessä samaan aikaan Merlins Crailsheimin vieraana.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen lähti uuteen vuoteen tappio allaan, kun Tigers hävisi kärkiottelussa Jenan vieraana 85-98 (45-46). Aatu Kivimäki lukeutui jälleen Tigersin parhaimmistoon 11 pisteen, levypallon, neljän syötön ja riiston tilastoilla. Tigers on sarjassa tukevasti kolmantena.
Ottelutilastot

 
18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

Näytä lisää vastaavia