Tampereen Pyrintö ja Larry Kuimi sopimukseen

14.8.2024 15:22 Larry Kuimi, 25, täydentää Pyrinnön ulkomaalaisnelikon. Seura ja korinaluspelaaja Larry ovat solmineet korisliigakauden kestävän sopimuksen.

Larry Kuimi valmistui Edward Watersista (NCAA2) yliopistosta. Kauden 2022-23 päätteeksi hänen tilastonsa kirjattiin kaksitoista pistettä ja seitsemän levypalloa ottelua kohden. Kuimi pelasi ensimmäisen ammattilaisvuotensa kaudella 2023-24 Portugalin Liga Betclicissa, Vitoriassa, yhdentoista pisteen ja kuuden levypallon ottelukohtaisella keskiarvolla.

- Larry on pelaaja, jonka kanssa keskusteltiin jo viime kesänä. Olen seurannut hänen otteitaan Portugalissa menneellä kaudella ja tämä teki minuun vaikutuksen. Larry on erittäin urheilullinen isonpään pelaaja, joka liikkuu kentällä erinomaisen hyvin. Tämän lisäksi hän on aktiivinen puolustuksessa, päävalmentaja Tero Vasell kommentoi seuran tiedotteessa.

Kuimin sopimuksen myötä Pyrinnöllä on koossa kymmenen liigapelaajaa. Seuralla on tulevan kauden sopimukset Antero Lehdon, Jordan Gilesin, Valtteri Mervolan, Riku Laineen, Jaylyn Richardsonin, Kion WIlliamsin, Larry Kuimin, Ilmari Toikkasen, Arttu Pitkäsen ja Xavier Biedsonin kanssa. Joukkuetta valmentavat Tero Vasell, Santeri Liljeberg ja Erkko Ojala. 

Asiat

 
15.8.2024 14:11 Korisliiga

Samu Adler siirtyy HBA:sta Vilppaan Korisliiga-joukkueeseen

Salon Vilppaan Korisliiga-miehistö saa vielä yhden lisäpalasen, kun elokuussa 17 vuotta täyttänyt Samu Adler siirtyy Vilppaan riveihin kahden vuoden sopimuksella. Tapiolan Hongan 196-senttinen kasvatti kuului tämän kesän Tampereen EM-kisoissa Suomen U18-ikäluokan kärkinimiin.

15.8.2024 14:02 Korisliiga

Anthony Roberts Tapiolan Honkaan

Hongan miesten Korisliiga-joukkue vahvistuu ammattilaisuraansa aloittavalla ja takakentällä viihtyvällä Anthony Robertsilla, 22.

15.8.2024 10:00 Korisliiga

Seagulls solmi kansainvälisen kumppanuussopimuksen ja tähtää Euroopan sarjoihin

Koripalloseura Helsinki Seagulls solmii uuden strategisen kumppanuuden liettualaisen Basketball Holding Companyn ostaessa osuuden yhtiön omistuksesta. Holdingyhtiön on tarkoitus kasvaa yhdeksi seuran pääomistajista ja edistää joukkueen matkaa Euroopan sarjoihin. Kaupan seuraavassa vaiheessa selvitetään myös tulevia halliolosuhteita erityisesti Helsinki-hallin osalta. 

13.8.2024 10:02 Korisliiga

Tevin Olison Seagullsin riveihin

Helsinki Seagullsin tulevan kauden ensimmäinen uusi ulkomaalaisvahvistus on yhdysvaltalainen takapelaaja Tevin Olison. 25-vuotias Olison on edustanut ammattilaisurallaan kahden viime kauden ajan englantilaisseura Bristol Flyersia.

13.8.2024 09:10 Korisliiga

Britti Amin Adamu Vilppaan neljäs vahvistus

Salon Vilppaan neljäs ulkomaalaisvahvistus, 194-senttinen Amin Adamu saapuu Saloon brittipassilla. 26-vuotias laitahyökkääjä kuuluu Ison-Britannian maajoukkueeseen ja on pelannut aiemmin Itävallassa ja Tsekissä.

12.8.2024 09:18 Korisliiga

BC Nokian joukkue täydentyy Clevon Brownilla

Italian Serie A2:sta Korisliigaan siirtyvä Brown teki vaikutuksen päävalmentaja Gibsoniin erityisesti persoonallaan.

9.8.2024 09:22 Korisliiga

Tyrone Lyons vahvistamaan Näätiä

201-senttinen laitahyökkääjä saapuu Nokialle Pohjois-Makedonian liigasta.

9.8.2024 09:02 Korisliiga

Kouvot sopimukseen James Bishop IV:n kanssa

Kouvot on solminut tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen James Bishop IV:n kanssa. Bishop pelasi yliopistouransa Louisiana Staten ja George Washingtonin yliopistoissa. Bishop aloittaa ammattilaisuransa Kouvoissa.

7.8.2024 17:12 Korisliiga

Yhdysvaltalaistakamies Victor Bailey Jr. ensi kaudella Kataja Basketin paidassa

Joensuulainen Kataja Basket vahvistaa miehistöään teksasilaislähtöisellä takamiehellä Victor Bailey Juniorilla.193-senttisen Baileyn edellinen kausi päättyi kesäkuun alussa juhliin, kun hän tuuletti saksalaisjoukkue Karlsruhen riveissä ProA-liigan mestaruutta ja 25-vuotias ”VJ” valittiin loppuottelusarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Näytä lisää vastaavia