Studio 6: Päävalmentaja Henrik Dettmann vieraana keskiviikkona

11.5.2020 09:49 Poikkeusajalle käyntiin polkaistu Studio 6 -keskusteluohjelma tulee päätökseensä keskiviikkona. Päätösjaksossa on vieraana Susijengin ja Koripalloliiton päävalmentaja Henrik Dettmann.

Susijengin huimaan EM-kisaputkeen luotsannut Dettmann saapuu studioon vieraaksi paikan päälle keskiviikkona 13.5. Hän saavutti jo 400 valmennetun A-maaottelun rajapyykin helmikuun EM-karsintaikkunassa, kun Dettmannin Saksan ja Suomen peräsimessä valmentamat ottelut lasketaan yhteen. 

Saksan vuosinaan Dettmann johdatti Saksan EM-pronssipeliin 2001 sekä MM-pronssille 2002. Suomen maajoukkueen Dettmann on puolestaan luotsannut EM-kisoihin vuosina 1995, 2011, 2013, 2015 ja 2017 sekä MM-kisoihin 2014. 

Suomen Koripalloliitossa Dettmann toimii päävalmentaja-nimikkeellä toimien kaikkien maajoukkuetoimintojen johtohahmona.  

Lähetyksessä otetaan kiinni muun muassa ajankohtaiseen koronatilanteeseen ja sen vaikutuksille. Taloustutkimuksen mukaan koripallon arvostus on nousussa – mitkä ovat seuraavat askeleet koriksen nousulle? Mikä on mahdollistanut sen, että suomalaisia korisvalmentajia on viime vuosina noussut merkittäviin pesteihin Euroopassa? 

Sinulla on mahdollisuus päästä kysymään  Dettmannilta. Lähetä ennakkokysymyksiä alapuolella olevan lomakkeen kautta,  somekanavissa  sekä lähetyksen ollessa käynnissä YouTuben  chatin sekä Twitterin kautta käyttäen  hashtagia  #studio6.    

Studio 6 esitetään suorana Koripalloliiton YouTube-kanavalla sekä Elisa Viihteessä  keskiviikkona alkaen kello 18.00.  

Studio 6 – keskiviikkoisin kello kuusi.  

Katso aiemmat jaksot:  

1. jakso:  Shawn Huff  

2. jakso:   Awak  Kuier  

3. jakso:  Juho Nenonen  

4. jakso:  Lauri Markkanen  

5. jakso: Sasu Salin 

 
12.2.2024 15:05 Susijengi

Susijengin vuosi käyntiin timantinkovien EM-karsintojen merkeissä

Susijengi käynnistää tapahtumarikkaan vuotensa ensi viikolla alkavan EM-karsintaikkunan ja Serbia- ja Tanska-maaotteluiden merkeissä. EM-karsintamiehitykseen viisitoista pelaajaa kutsunut päävalmentaja Lassi Tuovi ennakoi karsinnoista äärimmäisen kovatasoisia ja pitää niitä optimaalisena avauksena uudelle susivuodelle.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

11.1.2024 21:57 Susijengi

Urheilugaalasta koripallon juhlaa: Lauri Markkanen vuoden urheilija, Gordon Herbert vuoden valmentaja!

Torstai-illan Urheilugaala muuttui koripallon juhlaksi, kun Susijengin johtotähti Lauri Markkanen nimettiin vuoden urheilijaksi ensimmäisenä koripalloilijana kautta aikain. Korisjuhlat jatkuivat vuoden valmentajan kategoriassa, kun Gordon Herbert palkittiin vuoden valmentajana ensimmäisenä koripallon edustajana vuosikymmeneen.

11.1.2024 11:55 Susijengi

Susijengin Tanska-ottelun aitiot ja VIP-paketit myynnissä

Susijengi aloittaa EM-karsinnat helmikuussa. Maanantaina 26.2. joukkue kohtaa kotikentällään Espoo Metro Areenalla Tanskan. Aitiot ja VIP-paketit otteluun ovat nyt myynnissä.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

Näytä lisää vastaavia