Petteri Koponen huimassa heittovireessä – Alex Murphy säväytti Espanjassa

6.10.2019 22:02 Petteri Koponen oli Bayern Münchenin ykkösnimi, kun joukkue nappasi toisen voittonsa Saksan Bundesliigassa. Koponen tykitti Frankfurtia vastaan 17 pistettä. Alex Murpy oli niin ikään vahvassa iskussa Espanjassa, Alexander Madsen lähenteli tupla-tuplaa Viron ja Latvian yhteisliigassa ja Carl Lindbom jatkoi hyviä pelejään Puolassa.

Petteri Koponen heitti viisi kolmen pisteen heittoa koriin. (Kuva: Ville Vuorinen)

Daniel Herbertin valmentama Frankfurt piti Bayernia pitkään pinteensä, mutta Koponen nosti hallitsevan mestarin johtoon reilu minuutti ennen loppua kylmällä kolmosellaan ja lopulta Bayern otti 81-77 (33-45)-voiton.

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Koponen naulasi kaikki viisi kolmen pisteen heittoyritystään sukan pohjalle ja laittoi lisäksi molemmat vapaaheittonsa sisään. Tilastoihin kertyi myös kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim jatkaa puhtaalla pelillä otettuaan kauden toisen voittonsa kukistaessaan Bayreuthin 83-76 (48-41).

- Puolustimme ensimmäisellä neljänneksellä huonosti ja meillä oli ongelmia pick and roll -puolustuksemme kanssa. Bayreuth löysi aina vapaan kolmen pisteen heiton. Sen jälkeen olimme paljon parempia ja olen siitä iloinen, sillä olemme tehneet sen eteen töitä. Kolmannella neljänneksellä olimme kontrollissa, mutta sitten tuli 0-12-juoksu ja peli oli taas uusi. Meidän täytyy tehdä sen eteen töitä, mutta tämä oli askel oikeaan suuntaan, Iisalo kommentoi Bundesliigan sivuilla.
Ottelutilastot

Murphy oli Gipuzkoan paras pistemies, kun hän johdatti joukkueensa 77-67 (41-47)-voittoon Espanjan LEB Oron ottelussa Leyma Corunaa vastaan. Murphy heitti 13 pistettä, otti seitsemän levypalloa, antoi syötön ja nappasi riiston. Voitto oli Gipuzkoalle kauden ensimmäinen, kun kaksi kierrosta on pelattu.
Ottelutilastot

LEB Platassa Edon Maxhuni heitti Gran Canarialle 11 pistettä 84-78 (46-38) päättyneessä voitto-ottelussa Benicarloa vastaan. Maxhuni jakoi myös kolme syöttöä ottelussa. Voitto oli Gran Canarialle toinen peräkkäinen ja sen saldo on nyt kaksi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Alexander Madsen on aloittanut hyvin VEF Riian riveissä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Viron ja Latvian yhteisliigassa Madsen lähenteli tupla-tuplaa 11 pisteen ja yhdeksän levypallon tilastoilla, kun hänen edustamansa VEF Riika voitti vieraskentällä BC Valga-Valkan 97-57 (52-30). Madsen koristeli tilastojaan myös kolmella syötöllä ja kahdella riistolla. Hänen teholukunsa 23 oli joukkueen paras.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbomin 10 pistettä, kahdeksan levypalloa, riisto sekä torjunta eivät riittäneet Radomille voittoon, kun se taipui kotonaan Lublinille 66-77 (42-44). Radom on hävinnyt molemmat pelinsä.
Ottelutilastot

Italian liigassa Topias Palmi ja Vanoli Cremona kokivat kirvelevän 94-97 (49-50)-tappion Virtus Rooman vieraana. Palmi kirjautti seitsemässä minuutissa kaksi pistettä.
Ottelutilastot

 
27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

Näytä lisää vastaavia