Koriskauden 2024-25 lisenssit myynnissä

1.7.2024 10:15 Koripallokausi 2024-25 käynnistyy virallisesti 1.7.2024 ja samalla on käynnistynyt uuden kauden lisenssien myynti. Myös edustusoikeuksien siirtojen palvelu on jälleen avattu. Lisenssikauppa, rinnakkaisedustusoikeuden ostopalvelu sekä edustusoikeuden siirron palvelu ovat tarjolla sekä suomeksi että englanniksi. 

Osta lisenssit tästä >> 

Lisenssikategorioihin ei tullut edelliskauteen verrattuna muutoksia. Hinnat ja myytävät lisenssit osoitteessa 
https://www.basket.fi/basket/info/lisenssit/lisenssihinnasto/ ja englanniksi (in English) https://www.basket.fi/basketball-finland/license/.  

Lisenssin osto

Lisenssin voi lunastaa osoitteessa https://basket.lisenssikauppa.fi/shop/. Lisenssi on maksettava lunastettaessa tai 24h kuluessa sähköpostiin tulleen linkin kautta. Sähköpostiin ei tule erikseen vahvistusta lisenssistä, vaan yo. sähköpostiosoitteeseen lähetetty linkki muuttuu maksun jälkeen ”maksettu”-linkiksi, josta näkee myös pelaajan Basket-ID -numeron eli lisenssinumeron. Lisenssiä voi korottaa kalliimmaksi lisenssiksi halvemman ostettuaan kirjautumalla uudelleen lisenssin ostoon. Mahdollinen vakuutus tulee korottaa samalla vastaamaan korkeamman lisenssin vakuutusta.  

Lisenssin oston yhteydessä voi muuttaa yhteystietoja (puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Kaikkia muita tietoja voi muuttaa asiointi.basket.fi-palvelussa, johon kirjaudutaan omilla Basket ID -tunnuksilla.   

Rinnakkaisedustusoikeuden osto

Rinnakkaisedustusoikeuden voi hankkia suoraan osoitteessa https://www.edustus.fi/basket/collateral/athlete. Rinnakkaisedustusoikeuden voi lunastaa vasta kun peruslisenssi pelaajalle on maksettu. Nuorten rinnakkaisedustusoikeudet ovat myynnissä 31.12.2024 asti, seniorikorikseen rinnakkaisedustusoikeuden voi lunastaa koko kauden ajan.    

Edustusoikeuden siirrot

Edustusoikeuden siirron palveluun pääsee osoitteessa www.edustus.fi/basket. Palvelussa kuka tahansa voi aloittaa pelaajan seurasiirron. Palvelu lähettää vahvistussähköpostit pelaajan / huoltajan sekä seurojen sähköpostiosoitteisiin. Kun kaikki hyväksynnät on palvelussa suoritettu, siirtyy seurasidonnaisuus lisenssirekisterissä automaattisesti seuraavaksi päiväksi uuteen seuraan. Edustusoikeuden siirron voi tehdä ennen lisenssin maksamista tai sen jälkeen. Siirtoaika päättyy 28.2.2025.   

Katso myös usein kysytyt kysymykset lisensseistä.

 
14.9.2022 09:49 Lisenssit

Koripalloliitto järjestää seuroille webinaarin lisenssitilastoista – tule kuuntelemaan, miten seurat voivat hyötyä datasta

Webinaarissa käydään läpi kauden 2021–2022 loppuun saakka kerättyä lisenssidataa ja siitä johdettua analyysia. Uutena ominaisuutena lisenssityökaluun on saatu päivitetty kunta- ja postinumero selvitys, joka auttaa seuroja tunnistamaan omaan alueensa potentiaalin tarkemmin.

4.5.2022 12:17 Koripalloliitto tiedottaa

Koripallon tuore lisenssitutkimus: Koripallo vastasi erinomaisesti koronan haasteeseen nostaen pelaajamäärän ennätyslukemiin

Koripalloliiton laajassa lisenssiselvityksessä tutkittiin taustoja uuden lisenssiennätyksen takana. Junioripelaajien ennätysmäärä luo loistavat edellytykset pelaajamäärän kasvattamiselle tulevaisuudessa edellyttäen, että uudet harrastajat saadaan pidettyä kiinni hyvin lajin parissa.

27.4.2021 14:47 Koripalloliitto tiedottaa

Koripalloliiton uusi lisenssityökalu on vapaasti seurojen käytössä

Koripalloliitto on tuottanut oman lisenssitilastointisivuston palvelemaan jäsenseurojaan. Tilastosivuilta seurat pystyvät hyödyntämään kerättyä ja suodatettua lisenssidataa oman kehityksensä arviointiin ja tulevaisuuden suunnitelmien laatimiseen.

22.9.2020 09:03 Koripalloliitto tiedottaa

Koripallon lisenssitutkimus: Kasvupotentiaalia löytyy, vaikka väestöennuste haastaa lajin tulevaisuudessa

Koripalloliiton laajassa lisenssiselvityksessä tutkittiin lukuja drop out -ilmiön takaa. Lisäksi lisenssilukuja verrattiin Tilastokeskuksen julkaisemiin lukuihin väestörakenteesta ja piirrettiin lajin tulevaisuuden näkymiä pohjautuen väestömuutoksen ennusteisiin.

1.7.2019 09:28 Pääjuttu

Uusi koripallokausi käynnistyy – lisenssit kaudelle 2019-20 myynnissä

Koripallokausi 2019–2020 käynnistyy virallisesti 1.7.2019. Viime kauden aikana koripalloperheemme oli jälleen suurempi kuin koskaan aiemmin. Toissa kaudella rikoimme historiallisen 20 000 haltijan määrän ja kasvu jatkui viime kaudella. Viime kaudella meitä oli yhteensä 20 496.

19.6.2019 09:57 Koripalloliitto tiedottaa

Koripalloliiton kilpailusäännöt pelikaudelle 2019-20 vahvistettu

Koripalloliiton liittohallitus on vahvistanut pelikauden 2019-20 kilpailusäännöt. Tähän alle on kerätty kilpailusääntöjen suurimmat muutokset, joista merkittävimmät ovat uudistunut lisenssijärjestelmä sekä laajentunut nuorten rinnakkaisedustusoikeus. Muitakin muutoksia on tullut, joten kilpailusääntöjen osalta kannattaa aina tarkistaa asia voimassa olevista säännöistä.

1.7.2024 16:32 Pääjuttu

Suomi vankistaa asemaansa koripallokartalla, FIBA:n pääsihteeri Andreas Zagklis vieraili Suomessa

Suomalaisen koripallon nousujohde on noteerattu myös kansainvälisen koripalloliitto FIBA:n päämajassa, ja viime viikolla Suomessa nähtiinkin varsin korkea-arvoinen vieras: FIBA:n pääsihteeri Andreas Zagklis. Zagklis nautti Suomessa Susijengin Uusi-Seelanti -ottelusta ja vieraili pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urheassa.

17.6.2024 08:28 Pääjuttu

Pidä suomikoris taskussa - seuraa Koripalloliiton kanavia somessa

Koripalloliitto viestii laajasti suomalaisen kilpa- ja harrastekoripallon tapahtumista, ihmisistä ja ilmiöistä.

14.6.2024 09:17 Koripalloliitto tiedottaa

Koripalloliitto hakee ammattierotuomaria

Erotuomaritoiminta on ollut nousujohteisella tiellä viime vuodet, ja aktiivierotuomareiden määrä on kasvanut ennätystasolle. Otamme erotuomaritoiminnassa uuden askeleen matkallamme kohti tavoitettamme saattaa suomalainen erotuomaritoiminta maailmanluokan tasolle, Euroopan kärkimaiden joukkoon. Osana tätä tavoitetta haemme nyt ammattierotuomaria.

27.5.2024 09:18 Koripalloliitto tiedottaa

Saila Asumaniemelle Heikki Tuomala -palkinto - Pekka Valpola pokkasi erikoiselämäntyöpalkinnon

Koriksen Superlauantain yhteydessä lauantaina jaettiin Heikki Tuomala -palkinto. Lisäksi Seurapalveluyksikkö jakoi vuosittaiset palkinnot.

Näytä lisää vastaavia