Alex Murphyn Gipuzkoa jatkaa vahvasti Espanjassa

24.11.2019 08:22 Espanjan LEB Orossa Alex Murphy oli jälleen yksi Gipuzkoa Basketin avainpelaajista joukkueen jatkaessa sarjan piikkipaikalla. Alexander Madsen osoitti taas monipuolisuuttaan VEF Riian porskuttaessa puhtaalla pelillä Viron ja Latvian yhteisliigassa.

Alex Murphyn kausi on alkanut hyvin. (Kuva: Ville Vuorinen)

Petteri Koposen Bayern München hävisi viikon toisessa Euroliiga-ottelussaan Panathinaikosille kotonaan 75-87 (35-36). Koponen kasasi kolme pistettä ja levypallon. Bayernilla on kymmenestä pelistä neljä voittoa.
Ottelutilastot

Murphyn Gipuzkoa Basket jatkaa Espanjan LEB Oron kärjessä voittaessaan vieraskentällä Lleidan 69-65 (37-37). Murphy oli jälleen joukkueensa kantavia voimia tilastoidessaan 12 pistettä ja neljä levypalloa. Gipuzkoa Basketilla on kymmenestä ottelusta kahdeksan voittoa.
Ottelutilastot

Roope Ahosen Breogan nappasi 72-56 (47-25)-voiton Galegosta. Ahonen heitti kolme pistettä, kahmi viisi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja yhden riiston. Breoganilla on kymmenen kierroksen jälkeen kuusi voittoa.
Ottelutilastot

Matti Nuutisen Oviedo koki kolmannen peräkkäisen tappionsa hävitessään kotonaan Valladolidille 65-71 (37-30). Nuutinen uurasti 35 minuuttia kuuden pisteen, kuuden levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla. Oviedolla on yhdeksästä ottelusta kaksi voittoa.
Ottelutilastot

LEB Platassa Edon Maxhuni joutui maistelemaan karvasta tappiota, kun Gran Canaria taipui Vallarrobledon vieraana 89-95 (50-39). Maxhunin tilastoriville kirjattiin viisi pistettä, levypallo ja kaksi syöttöä. Gran Canarilla on 11 ottelun jälkeen neljä voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins on aloittanut kautensa hyvin. (Kuva: Oma Design)

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins palasi parin tappion jälkeen voittojen tielle Saksan Bundesliigassa kukistamalla kotikentällään Vechtan 101-88 (48-39). Crailsheimilla on nyt kahdeksasta ottelusta kuusi voittoa.

- Valmistauduimme Vechtan prässiin koko viikon, mutta meillä oli neljä menetystä ensimmäisillä minuuteilla. Pick and roll -tilanteet pitivät meidät pelissä mukana ja pystyimme hyökkäämään joukkueena, Iisalo analysoi Bundesliigan sivuilla.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners taipui kotikentällään Brose Bambergille 72-87 (35-47). Skylinersilla on yhdeksän ottelun jälkeen kolme voittoa.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentama Strasbourg otti tärkeän voiton hakiessaan pisteet Le Mansin vieraana lukemin 90-82 (36-42). Voitto oli Strasbourgille Ranskan ProA:ssa neljäs peräkkäinen. Voitolla Strasbourg on nyt voittanut puolet 10 pelistään.
Ottelutilastot

ProB:ssä Ilari Seppälän Aix-Maurienne hävisi kotonaan kärkijoukkue Souffelweyersheimille 77-90 (36-41). Seppälän tilastot karttuivat seitsemällä pisteellä, kolmella levypallolla, kuudella syötöllä sekä riistolla. Aix-Maurienne on voittanut seitsemästä pelistään kolme.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa VEF Riika jatkaa puhtaalla pelillä sen voitettua kotonaan Pärnun 85-74 (37-41). Madsen oli jälleen joukkueensa kulmakiviä kahdeksan pisteen, kahdeksan levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

 
30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

25.3.2024 10:43 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen johdatti Kalev/Cramon runkosarjan ykköseksi

Viron ja Latvian yhteisliigassa saatiin runkosarja paketoitua ja Severi Kaukiaisen Kalev/Cramo lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana. Alexander Madsen pääsi juhlimaan tärkeitä pisteitä Espanjassa ja Perttu Blomgren heitti joukkueensa ABA2:n pudotuspeleihin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

8.3.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa

Teneriffa puristi lähemmäs Mestarien liigan puolivälieräpaikkaa ilman Sasu Saliniakin. Ranskassa, Liettuassa ja Islannissa suomalaispelaajat pääsivät juhlimaan tärkeitä voittoja.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

20.1.2024 09:36 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaismiehet onnistuivat laajalla rintamalla Euroopan kentillä

Alkuviikon aikana useat suomalaispelaajat saivat onnistumisia ympäri Eurooppaa. Henri Kantonen jatkoi vahvasti Liettuassa ja Severi Kaukiainen on pääsemässä vauhtiin Virossa. Perttu Blomgrenin oli iskussa Sloveniassa, Antti Kanervo tarkkakätisenä Islannissa ja Mikael Laihonen tehokkaana Puolassa.

Näytä lisää vastaavia