Pirkka pop-up -kauppa PM-kisojen yhteydessä oli menestys

6.7.2018 14:21 Nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisat pelattiin Kisakalliossa 28.6.-2.7.2018. Susi Training Centeriin PM-kisojen yhteyteen rakennettiin yhdessä Pirkan ja Lohjan K-Market Puistokadun kanssa Pirkka pop-up kauppa, jossa oli myynnissä välipalaa niin pelaajille kuin katsojille.

Pirkka pop-up -kauppa Susi Training Centerissä. Kuva: Vesa Koivunen

18- ja 16-vuotiaiden nuorten Pohjoismaiden mestaruuksista pelattiin 28.6.-2.7. Lohjan Kisakalliossa. Viisipäiväiseen turnaukseen osallistui kaikkiaan 24 joukkuetta 6 eri maasta. Susi Training Centerissä ja Kisakallion palloiluhallissa pelattiin turnauksen aikana yhteensä 60 ottelua.

Susi Training Centerin yhteyteen rakennettiin vuoden tauon jälkeen nyt toisen kerran Pirkka pop-up kauppa. Pop-up kaupan monipuolinen valikoima piti huolen siitä, että kisaturistit ja pelaajat saivat ravitsevaa välipalaa ja pientä naposteltavaa pelien välissä.  

Pirkka pop-up kaupassa riitti asiakkaita aamusta iltaan jokaisena turnauspäivänä ja pop-up kaupan suosio yllätti positiivisesti Lohjan K-Market Puistokadun kauppias Pilvi Ala-Huikun, joka oli ensimmäistä kertaa mukana järjestämässä pop-up kauppaa.

- Kyllä tämä yllätti, miten hyvä myynti kaupassa on ollut. Mutta ei tämä ilman näin osaavia apureita olisi mahdollista, totesi Pilvi Ala-Huikku.

Pirkka pop-up kaupassa myyjinä toimivat Suomen Koripalloliiton vapaaehtoiset, joilla oli vankkaa kokemusta elintarvikealalta. Kauppaa pyöritettiin rakkaudesta lajiin – koripalloon ja asiakaspalveluun – eikä kassa mennyt kiinni ennen kuin viimeiset olivat iltaisin poistuneet hallilta.

- Koripallo, ihmiset ja asiakkaat tekee tästä kivaa, totesi vapaaehtoisena toiminut Jaana Turunen.

K-Market Puistokadun kauppias Pilvi Ala-Huikku aikoo hyödyntää toimivaa konseptia myös jatkossa tapahtumien yhteydessä ja suosittelee sitä ilman muuta myös muille.

- Täällä on paljon nuoria paikalla ja mielellään heille tarjoaa terveellisiä tuotteita, tuumii Pilvi Ala-Huikku.

Pirkka näkyy nuorisomaajoukkueiden peliasuissa. Mustapha Amzil MU18-joukkueesta. Kuva: Vesa Koivunen

WU16-joukkuekuva PM-kisat 2018. Kuva: Vesa Koivunen

Yhteistyö Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän välillä näkyy kaikissa sudenpolun vaiheissa. Pikkusudet- ja Pirkka Street Basket -tapahtumissa K-ruokakaupat ja Pirkka ovat olleet suuressa roolissa liikuttamassa lapsia. Nuorten maajoukkueiden, Sudenpentujen, matkassa Pirkka oli taas vahvasti PM-kisoissa ja tänä kesänä Pirkka-tuotemerkki on näkynyt myös Susijengin matkassa.

 
15.1.2024 10:48 Pääjuttu

Motonet ja Suomen Koripalloliitto yhteistyöhön

Suomalainen perheyritys Motonet ja Suomen Koripalloliitto ovat sopineet yhteistyöstä. Motonet aloittaa koripallon juniorimaajoukkueiden toisena pääyhteistyökumppanina. Yhteistyön kohokohtiin kuuluvat heinä–elokuussa Tampereella pelattavat 18-vuotiaiden poikien EM-kisat.

14.1.2020 09:00 Susijengi

Aviasta Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani monivuotisella sopimuksella

Yhdysvaltalainen urheiluvaatemerkki Avia vaatettaa jatkossa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet. Avia saapui vuoden alusta yksinoikeudella K-Citymarketeihin, jonka valikoimista löytyy jatkossa Susijengin fanituotteita.

23.7.2024 10:00 Sudenpennut

Suomen kaikkien aikojen Top 10 juniorimaajoukkueet: Hakalasta ja Kulosesta 2020-luvun urotekoihin

U18 poikien EM-kotikisoja odotellessa on aika luoda katsaus Suomen koripallohistorian kaikkien aikojen parhaiten sijoittuneisiin juniorimaajoukkueisiin. Lea Hakalan ja Kari Kulosen johtamien joukkueiden uroteot ovat listalla edelleen kovaa valuuttaa, mutta seitsemästä parhaasta suomalaissijoituksesta viisi on tullut viimeisen kahdeksan vuoden sisään.

22.7.2024 11:32 Sudenpennut

Markkas-maniaa, yleisöennätyksen hätyyttelyä ja uuden sukupolven esiinmarssi: muistoja kesän 2016 FIBA U20-kotikisoista

Tällä ja ensi viikolla Tampereella nähdään harvinaista herkkua, kun Suomi isännöi 18-vuotiaiden poikien EM-kotikisoja Hakametsässä. Edellisen kerran juniorien EM-kisoja pelattiin Suomessa kahdeksan vuotta sitten Helsingin U20-kotikisojen merkeissä. Nuo kisat muistuvat mieleen erityisesti Lauri Markkasen esiinmarssista, yleisöryntäyksestä ja Suomi-koriksen uuden sukupolven esittäytymisestä.

22.7.2024 10:32 Nuorten EM-kilpailut

Viljami Vartiainen valittiin 20-vuotiaiden miesten B-divisioonan EM-kisojen tähdistöviisikkoon

Eilen päättyneissä 20-vuotiaiden miesten B-divisioonan EM-kisoissa Suomen Viljami Vartiainen valittiin turnauksen tähdistöviisikkoon. Suomi sijoittui kolmanneksi ja nousi ensi kesäksi A-divisioonaan.

22.7.2024 10:00 Nuorten MM-kilpailut

Italia Sudenpentuja parempi 17-vuotiaiden tyttöjen MM-kisojen päätösottelussa – ”Isossa kuvassa teimme historiaa”

Suomen 17-vuotiaiden tyttöjen MM-kisat Meksikossa päättyivät tappioon Italialle 64-73 (26-40). Suomi sijoittui historiallisesti kahdeksanneksi, mikä on Sudenpentujen kaikkien aikojen korkein sijoitus MM-kisoissa.

21.7.2024 21:41 Sudenpennut

Suomen 16-vuotiaille tytöille käsittämätön 49 pisteen kotivoitto Kroatiasta Susi Training Centerissä

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue jatkaa erinomaisesti alkanutta maajoukkuekesäänsä, kun Sudenpennut kairasi komean 95-46 (46-29) -voiton Kroatiasta Kisakallion Susi Training Centerissä. Suomen 16-vuotiaat pojat taas hävisivät vieraissa Puolalle.

21.7.2024 21:10 Nuorten EM-kilpailut

Nousu A-divisioonaan! Suomen 20-vuotiaat miehet kolmanneksi B-divisioonan EM-kisoissa

Suomen 20-vuotiaiden miesten maajoukkue juhli kolmatta sijaa ja täten myös nousua A-divisioonaan ensi kesäksi, kun Sudenpennut voitti Romaniassa pidettävissä B-divisioonan EM-kisojen päätösottelussaan Alankomaat 73-56 (43-28).

21.7.2024 09:34 Nuorten MM-kilpailut

Australia liian kova Suomelle 17-vuotiaiden tyttöjen MM-kisojen toiseksi viimeisessä pelissä

Meksikossa pidettävissä 17-vuotiaiden tyttöjen MM-kisoissa Suomi hävisi Australialle 78-61 (42-33). Suomi pelaa täten sijoista 7-8 jo tänään 21:00 Suomen aikaa Italiaa vastaan.

20.7.2024 21:21 Nuorten EM-kilpailut

Suomen 20-vuotiaille miehille tappio kisaisäntä Romanialle – ottelupallo A-divisioonanousuun Kreikkaa vastaan

Romaniassa pidettävissä 20-vuotiaiden miesten B-divisioonan EM-kisoissa Sudenpennut hävisi välierissä kisaisännille 72-77 (29-26). Suomi pelaa täten pronssiottelussa huomenna ja voitolla Sudenpennut nousee A-divisioonaan ensi kesäksi.

Näytä lisää vastaavia