Koskimies tuuletti Saksan suomalaiskohtaamisen voittoa – Aarnisalo loisti Belgiassa

27.11.2023 11:46 Elina Koskimies pääsi kuittailemaan suomalaishengessä, kun Keltern kaatoi Roosa Lehtorannan Angels Nördlingenin Saksassa. Elina Aarnisalo säkenöi Belgian liigan kärkiottelussa ja Sofia Pelander dominoi koria Ruotsissa.

Elina Koskimiehen Keltern jatkaa puhtaalla pelillä Saksassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Saksan Bundesliigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Stars Keltern sai vieraakseen Angels Nördlingenin. Elina Koskimies heitti kuusi pistettä ja antoi kaksi syöttöä Kelternin jatkaessa sarjan piikkipaikalla 90-72 (42-41)-voitolla. Roosa Lehtoranta sai tililleen kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Linda-Lotta Lehtoranta ei ollut Kelternin kokoonpanossa. Keltern on aloittanut kauden puhtaalla pelillä ja Angelsin tilillä on neljä voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Anissa Poundsin Lions Halle taipui vieraskentällä Veilchen BG 74:lle 64-71 (31-40). Pounds nakutti kolme pistettä kartuttaen tilastojaan lisäksi myös kolmella levypallolla ja kolmella syötöllä. Lions on Angelsin kanssa tasapisteissä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Belgian liigan kärkikamppailussa Elina Aarnisalo oli Kangoeroes Mechelenin kärkinimiä, kun kengurut nappasivat 69-63 (46-30)-voiton Royal Castors Brainen vieraana. Aarnisalo viimeisteli Mechelenin kuudesta viimeisestä pisteestä neljä ja heitti koko ottelussa 19 pistettä. Hän täydensi vahvaa iltaansa myös yhdeksällä levypallolla, neljällä syötöllä ja riistolla. Mechelen on voittanut kaikki seitsemän otteluaan.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Sofia Pelander dominoi korin alla kahmien 15 levypalloa Norrköping Dolphinsn voittaessa Visbyn 78-55 (36-32). Pelander oli lähellä tupla-tuplaa, kun hän heitti myös yhdeksän pistettä ja sai tilastoihinsa myös kolme syöttöä ja torjunnan. Norrköping on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lotta Vesiluoman Alvik taipui kotonaan niukasti Mark Basketille 86-88 (46-39). Vesiluoma heitti yhdeksän pistettä, nappasi kaksi levypalloa sekä antoi neljä syöttöä ja riisti kahdesti. Alvik on kahdeksantena.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet piti sarjakärki Avenidan tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan 59-65 (30-32). Lahtisen tilastoihin merkittiin kaksi levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol puolestaan taipui kotonaan Valencialle 55-66 (30-29). Äijänen merkkautti viisi pistettä ja neljä levypalloa ja Kalinin tilastoriville kirjattiin piste ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Awak Kuierin Reyer Venezia jatkaa puhtaalla pelillä Italian liigassa, kun se taivutti San Giovannin nurin 63-57 (33-24). Kuier kasasi tilastoikseen kaksi pistettä, viisi levypalloa, kolme syöttöä ja torjunnan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulosen Sagna Milano ei pystynyt haastamaan vieraskentällä Roomaa, vaan taipui 57-95 (17-32). Tulonen auttoi joukkuettaan kahdeksan pisteen ja viiden levypallon tilastoilla.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Sara Rokkasen KARA Trutnov jäi Zabiny Brnon vieraana vaille mahdollisuuksia häviten 61-86 (31-43). Rokkanen heitti yhdeksän pistettä.
Ottelutilastot

 
22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

11.12.2023 09:01 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtoranta palasi kentille - Awak Kuier kuritti entistä seuraansa

Linda-Lotta Lehtoranta teki paluun tositoimiin pienen tauon jälkeen ja Italiassa Awak Kuier kuritti entistä seuraansa Venezian jatkaessa voittojen tiellä.

Näytä lisää vastaavia