EBT:n naisten Korisliiga-joukkueelle tukku sopimuksia

17.7.2020 19:48 Espoo Basket Team solmi jatkosopimukset Venla Salaterän, 23, ja Amanda Niinikosken, 18, kanssa. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Salon Vilppaan kasvatti ja pitkään Turun Riennossa pelannut 19-vuotias Venla Määttänen.

Venla Määttäsellä on vyöllään 29 nuorten maaottelua. Kuva: Ville Vuorinen

Kolmikon sopimukset ovat kestoltaan vuoden mittaisia.

- Amanda siirtyi meille viime kaudella Turun Riennosta. Hänellä on korkea motivaatio itsensä kehittämiseen ja on ollut hienoa nähdä miten hän sitoutuu tavoitteellisen urheilijan elämään.  Molemmat Venlat ovat erittäin kovia urheilijoita ja omaavat siksi poikkeuksellisen korkeaa  potentiaalia lajisuoritusten suhteen. Kaikkien kolmen kohdalla keskitytään laajentamaan osaamista ja kausi tulee koostumaan pelien osalta sekä liigassa että divarissa, avaa joukkueen päävalmentaja Niko Hellman seuran tiedotteessa.

Venla Määttänen pelasi kaudella 2019-20 Turun Riennossa naisten 1.divisioonaa  14,5 pisteen, 7,4 levypallon ja 2,5 koriin johtaneen syötön keskiarvolla. 

- Uusien haasteiden ja oman kehittymisen kannalta on hienoa, että saan mahdollisuuden pelata juuri EBT:ssä. Treenit uuden joukkueen kanssa ovat olleet kehittäviä ja ryhmähenki on kannustava. Lähtökohdat alkavaan kauteen ovat siis hyvät, joten odotan innolla tulevia pelejä EBT:n paidassa, Määttänen kommentoi.

Espoo Basket Teamilla on nyt sopimukset seuraavien pelaajien kanssa: Lotta Hämäläinen, Hannah Little, Venla Määttänen, Amanda Niinikoski, Venla Salaterä, Sanni Tuomisto ja Lotta Vesiluoma. Joukkuetta valmentavat Niko Hellman ja Mikko Rönkä.

 
28.3.2024 21:34 Naisten Korisliiga

Pyrintö taisteli välierien kynnykselle

Naisten Korisliigan puolivälierät jatkuivat yhdellä ottelulla. Siinä Pyrintö kaatoi kotikentällään FoA:n 88-82 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon.

27.3.2024 20:42 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin – Peli-Karhut voiton päässä jatkopaikasta

Naisten Korisliigan ensimmäiset välieräjoukkueet ovat selvillä, kun Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin otteluvoitoin 3-0. Illan kolmas voittaja Peli-Karhut siirtyi johtoon ottelusarjassa Vimpeliä vastaan.

25.3.2024 21:48 Naisten Korisliiga

ToPo ja Kouvottaret voiton päässä välieristä – Pyrintö ja ViVe tasoittivat sarjat

Naisten Korisliigan puolivälierissä pelattiin toiset ottelut. ToPo ja Kouvottaret pelasivat itsensä välierien kynnykselle. Pyrintö ja ViVe avasivat voittotilinsä omissa ottelusarjoissaan.

23.3.2024 19:58 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA voittoihin vieraskentällä – myös ToPo ja PeKa avasivat puolivälierät voitoilla

Naisten Korisliigan puolivälierät käynnistyivät. Kouvottaret ja Forssan Alku kävivät ryöstöretkillä, kun taas ToPo ja PeKa ottivat ensimmäiset kiinnitykset välieräpaikkoihin kotikentillään.

23.3.2024 09:31 Naisten Korisliiga

Puolivälierä ennakko 2/2: HBA haastaa runkosarjan voittaneen ToPo:n – PeKa ja ViVe vastakkain

Naisten Korisliigan puolivälierät alkavat tänään. Välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

22.3.2024 17:50 Naisten Korisliiga

Puolivälierä ennakko 1/2: Honka ja Kouvottaret taistelevat jatkopaikasta – Pyrintö ja FoA kohtaavat jälleen puolivälierissä

Naisten Korisliigan puolivälierät käynnistyvät lauantaina. Edelliskausista poiketen tänä vuonna myös välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

21.3.2024 16:27 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan puolivälierien ohjelma julkaistu

Naisten Korisliigan puolivälierät käynnistyvät lauantaina 23. maaliskuuta, kun kaikki otteluparit pyörähtävät käyntiin.

20.3.2024 20:45 Naisten Korisliiga

HBA nappasi viimeisen pudotuspelipaikan – ToPo vei runkosarjan suvereenisti

Naisten Korisliigassa pelattiin runkosarjan viimeiset ottelut. Voitot kirjattiin HBA:lle, FoA:lle, PeKa:lle sekä ToPo:lle.

16.3.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kouvottaret vahvempi Kymenlaakson derbyssä – ToPo:lle ja Hongalle vierasvoitot

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Illan voittajia olivat Kouvottaret, ToPo ja Honka. Runkosarjan viimeinen pelipäivä on edessä ensi viikon keskiviikkona.

15.3.2024 20:50 Naisten Korisliiga

FoA:n johto kesti loppuun asti

Naisten Korisliigan ainoassa ottelussa FoA haki vieraspisteet Helsingistä. HBA-Märsky jäi joukkueen jalkoihin 65-61.

Näytä lisää vastaavia