Sofia Pelander ja Kaisa Kuisma tehokkaina voitoissa

2.12.2019 09:19 Sofia Pelander ja Kaisa Kuisma esittivät hienoja otteita johdattaessaan joukkueensa voittoihin. Veera Pirttisen vahvoja pelejä ei sen sijaan palkittu voitolla.

Sofia Pelander merkkautti jälleen tupla-tuplan. (Kuva: Ville Vuorinen)

EuroCupissa Pelanderin hieno 12 pisteen, seitsemän levypallon, kolmen syötön ja kahden riiston ottelua ei palkittu voitolla, kun A3 Basket Uumaja hävisi turkkilaiselle Kayserille 80-83 (35-43). A3 on hävinnyt kaikki viisi otteluaan EuroCupissa.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa A3 pääsi voiton makuun kaadettuaan Wetterbygdenin 81-74 (43-32). Pelander teki komeasti 12 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan. Uumajalla on seitsemästä ottelusta viisi voittoa.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasin Visby hävisi Mark Basketin vieraana 75-91 (36-43). Kaukopaasi ei ollut Visbyn kokoonpanossa. Visby on hävinnyt kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

Kaisa Kuisma jatkoi hyvää kauttaan Portugalissa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Portugalin liigassa Kaisa Kuisma oli vahvalla pelipäällä johdatettuaan Vitoria SC:n 75-65 (32-30)-voittoon Ovarensestä. Kuisma tilastoi 15 pistettä, viisi levypalloa ja kaksi syöttöä. Voitto oli Vitorialle kauden neljäs kahdeksan kierroksen jälkeen.
Ottelutilastot

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Elina Koskimiehen Ibaizabal koki kauden avaustappionsa hävitessään kärkiottelussa Estudiantesille 56-66 (22-24). Ibaizabalin kohtaloksi koitui heikko viimeinen neljännes, jonka se hävisi 7-28. Koskimies heitti viisi pistettä, otti kolme levypalloa, antoi syötön ja nappasi kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen Baxi Ferroll voitti kotonaan Pozuelon selvästi 96-52 (53-23). Äijäsellä oli täydellinen heittopäivä keräten seitsemän pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston. Voitto oli Baxi Ferrolille neljäs peräkkäinen ja joukkueella on nyt seitsemän voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen pääsi myös juhlimaan voittoa yhdessä Celta Vigon kanssa, kun se voitti Real Canoen vieraskentällä 82-66 (39-34). Tulonen jäi ottelussa ilman tilastomerkintöjä. Voitto oli Zelta Vigolle kauden viides kahdeksan ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen Barakaldo hävisi kotonaan Aros Leonille selvästi 50-83 (28-41). Kesänen jäi ilman pisteitä, mutta sai tilastoihinsa kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Barakaldon saldo on kolme voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Veera Pirttinen sai paljon vastuuta ja onnistumisia Islannissa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Veera Pirttinen urakoi viikolla kahdesti Islannin liigassa. Keskiviikkona hän oli Snæfellin tehopelaaja 19 pisteellä 70-93 (34-55) tappio-ottelussa Valuria vastaan. Pirttinen kasasi myös kuusi levypalloa ja neljä syöttöä.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Snæfellin taipui Skallagrimurille 65-76 (35-43). Pirttinen pelasi peräti 35 minuuttia ja tilastot karttuivat kuudella pisteellä, kuudella levypallolla ja kolmella syötöllä. Snæfellillä on kymmenen pelin jälkeen kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Ranskan Ligue Feminine 2:ssa Annika Holopaisen ja Reimsin hyvä kausi sai jatkoa 73-68 (36-40)-voitolla Mondevillestä. Holopainen merkkautti kahdeksan pistettä ja riiston. Reims on sarjassa toisena viidellä voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Heta Äijäsen Donau-Ries eteni Saksan cupissa kahdeksan parhaan joukkoon luovutusvoitolla Recklinghausenista.

 
11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

9.12.2023 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen palasi loukkaantumisen jälkeen vahvempana takaisin

Lotta-Maj Lahtisen oli määrä tehdä debyyttinsä ammattilaiskentillä jo viime kaudella, mutta paha loukkaantuminen juuri kauden alkua siirsi suunnitelmia vuodella. Täksi kaudeksi Lahtinen palasi tositoimiin täydessä kunnossa ja teki sopimuksen espanjalaisen EuroCup-joukkue AE Sedis Basquetin kanssa.

1.12.2023 09:49 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupissa saatiin lohkovaihe päätökseen - kolme Susiladies-pelaajaa pudotuspeleihin

EuroCupin alkulohko saatiin päätökseen tällä viikolla. Pudotuspeleissä suomalaispelaajista nähdään Awak Kuier, Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

Näytä lisää vastaavia