Koripalloliitto mukana Your Move –tapahtumassa

18.1.2011 Nuori Suomi, Suomen liikunta ja urheilu sekä lajiliitot järjestävät 27.5.-1.6.2011 Your Move –suurtapahtuman, jossa myös Koripalloliitto on vahvasti mukana. Tapahtumaan odotetaan osallistuvan yli 50 000 nuorta ja paikalla Olympiastadionin ympäristössä on edustettuna 60 lajia.

Your Move -suurtapahtuma Helsingissä 27.5. - 1.6.2011

Laajuudessaan ainutlaatuinen nuorten tapahtuma jakautuu kahteen osaan, aktiiviharrastajien SPORT-päiviin 27.-29.5. ja koululaisten ACTION-päiviin 30.5.-1.6. SPORT-päivät on suunnattu seuratoiminnassa jo mukana oleville lajinuorille ja viikonlopun ohjelma vaihtelee lajeittain.

Beach Korista ja Pre Summer Basket

Koripalloliitto järjestää SPORT-päiville kaksi vaihtoehtoista aktiviteettia, Beach Koris –turnauksen sekä Pre Summer Basketin. Rentoon ja kesäiseen hauskanpitoon keskittyvä Beach Koris pelataan Hietaniemen rannalla 3 vs. 3 –sekajoukkueilla. Kerää kavereistasi joukkue, tule tapahtuma-alueelle tuunaamaan pelipaitasi ja ota varaslähtö kesän rantakaudelle!

Pre Summer Basket on tarkoitettu motivoituneille harrastajille, joilla on tavoitteena kehittyä huipulle ja joskus kenties päästä maajoukkueeseen. Leiri sisältää neljä maajoukkuetason valmentajan vetämää lajitreeniä ja ohjattuja lajikokeiluja. Nyt on siis loistava mahdollisuus saada monipuolisuutta ja ensiluokkaisia vinkkejä omaan kesäharjoitteluun.

Tapahtuma-alueella on lisäksi tarjolla eri lajien kilpailuja, testejä, lajikokeiluja, näytöksiä ja paljon muuta. Lajien lisäksi tapahtuma-alueella löytyy Hullut Japanilaiset –tyyppisiä toimintaratoja ja paljon muuta urheilullista virikettä jokaiseen makuun.

Rannekkeella koko viikonlopuksi

SPORT –viikonloppuna 27.-29.5. tapahtumiin pääsee osallistumaan rannekkeella, joka on sitä edullisempi, mitä aikaisemmin ilmoittaudut. Ennen 2.3. ilmoittautuneille viikonlopun hinta on 70€ / henkilö. Hintaan sisältyy monipuolisen ohjelman lisäksi ruokailut, liikkuminen joukkoliikenteen kulkuneuvoilla, Your Move – tuote sekä vakuutus. Kauempaa saapuville on tarjolla koulumajoitus noin 10 euron hintaan / yö.

Seuraväellä on myös mahdollisuus tulla tutustumaan tapahtumaan yhden päivän lipulla. Päivälippu tulee maksamaan noin 15 euroa per henkilö. Lajitarjonnan lisäksi lippu tarjoaa sinulle SPORT-viikonlopun oheistoiminnot, kuten messumaisen Sporttifoorumin, uudet urheilijoiden ominaisuustestit sekä totta kai ykkösluokan musiikkitarjonnan ja hienon tunnelman.

Näe Jenni Vartiainen ja muut tähdet

Urheilun lisäksi tapahtumasta löytyy paljon oheistarjontaa. Tapahtumalla on koko ajan kasvava joukko niin kutsuttuja Superfaneja, jotka haluavat edistää nuorten liikuntaa ja kannustavat nuoria. Superfanit ovat huippu-urheilijoita sekä muita viihdetaiteilijoita ja muusikoita. Tällä hetkellä tähtikaartiin kuuluvat MotoriikkaMiikka, Tero Tiitu ja Elastinen.

Esiintyjäkattaus tapahtumassa on myös laaja, eikä tähtien tuiketta puutu. Ensimmäiset varmistuneet huippuesiintyjät ovat Jenni Vartiainen ja Fintelligens. Huippuartistien lisäksi lavoilla on päivän aikana nähtävissä tanssiesityksiä, lajien esityksiä sekä paljon muuta.

Vapaaehtoiseksi tapahtumaan?

Vuoden suurin urheilu ja liikuntatapahtuma vaatii luonnollisesti valtavan joukon työntekijöitä. Suurin osa työstä tehdään vapaaehtoisvoimin ja tämän vuoksi vapaaehtoiset ja heidän panoksensa ovat ratkaisevia tapahtuman onnistumisen kannalta. Haluatko olla osana koriksen Your Movea ja nähdä aitiopaikalta ainutlaatuisen tapahtuman kaikkine herkkuineen? Jokainen lenkki ketjussa on yhtä tärkeä ja siksi panostasi kaivataan.

Seuraa tilannetta jatkossa www.basket.fi/yourmove
 
28.10.2021 16:00 Koripalloliitto tiedottaa

Digitaalinen ottelupöytäkirja eSCO on vallannut korissarjat

Digitaalinen ottelupöytäkirja eSCO tuli täksi kaudeksi korvaamaan paperiset pöytäkirjat kaikissa korissarjoissa. Huolimatta täysin vapaaehtoisesta käytöstä siirtymävaiheen aikana, peräti 97 prosentissa kauden otteluista on ollut jo käytössä uusi ottelupöytäkirja.

26.3.2021 14:54 Koripalloliitto tiedottaa

Nuorten sarjatoiminnan jatkaminen kevätkaudella

Suomen Koripalloliitto tavoittelee kilpailemisen jatkamista nuorten alueellisten sarjojen ja valtakunnallisten 16-19-vuotiaiden sarjojen osalta kevään aikana, mikäli yleinen tilanne sen mahdollistaa ja haluaa samalla myös kiittää seuroja turvallisen harjoitteluympäristön mahdollistamisesta. Suomen Koripalloliiton liittohallitus on kuitenkin päättänyt, ettei 15-vuotiaiden SM-sarjana toimivaa Robert Petersen Cupia pelata keväällä, koska suurimmassa osassa Suomea ei päästäisi pelaamaan runkosarjaa vielä huhtikuussakaan. Muut nuorten valtakunnalliset sarjat pyritään vielä pelaamaan loppuun.

26.3.2021 14:49 Koripalloliitto tiedottaa

Aikuisten harrastesarjat, seniorisarjat ja Special Olympics -sarjat pysäytetään

Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt vallitsevasta Suomen koronavirusepidemiasta johtuen pysäyttää Koripalloliiton sarjatoiminnan aikuisten alueellisten harrastesarjojen, seniorisarjojen ja Special Olympics -sarjojen osalta kokonaan. 

12.3.2021 13:21 Pääjuttu

Nuorten valtakunnalliset sarjat ja läntisen alueen nuorten sarjat - kevään tilanne

Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt Nuorten pääsarjaryhmän esityksestä, että 14-vuotiaiden SM-sarjaa ja sen otteluita ei enää tänä keväänä pelata. Lisäksi liittohallitus päätti, että 15-vuotiaiden Robert Petersen Cupissa ei pelata lopputurnauksia vaan pyritään pelaamaan kevään sarjan ottelut (Luokitteluvaihe II) sekä Final Four -turnaus. Koripalloliiton kilpailujaos on päättänyt, että Läntisen alueen nuorten aluefinaaleja ei pelata.

17.12.2020 13:17 Pääjuttu

Kohti koriskevättä 2021

Useat sairaanhoitopiirit ovat suositelleet sisäliikuntatilojen sulkemisen jatkamista 10.1.2021 asti. Rajoitukset ja suositukset aiheuttavat joitain muutoksia kevään sarjaohjelmiin nuorten valtakunnallisten sarjojen sekä kaikkien alueiden sarjojen osalta.

1.12.2020 11:12 Koripalloliitto tiedottaa

Nuorten ja aikuisten harrastesarjat keskeytyvät tiistaina 1.12.2020

Koripalloliiton kilpailujaos on päättänyt vallitsevasta Suomen koronavirusepidemiasta johtuen keskeyttää Koripalloliiton sarjatoiminnan koko Suomessa loppuvuodeksi nuorten ja aikuisten harrastetoiminnan osalta. Myös kaikkien nuorten valtakunnallisten sarjojen pelaaminen keskeytetään tiistaina 1.12.2020. Aikuisten huippu- ja kilpasarjat jatkuvat viranomaismääräysten mukaan eli tyhjille katsomoille niillä alueilla, joilla ei saa yleisöä ottaa ja rajoitusten mukaisesti jos viranomaiset sen sallivat.

27.11.2020 14:57 Koripalloliitto tiedottaa

Koronavirusepidemia keskeyttää sarjatoiminnan koronan leviämisalueilla

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä tiedotti 27.11.2020, että pääkaupunkiseudun nuorten harrastetoiminta keskeytetään. Olympiakomitea ja lajiliitot ovat sopineet yhdessä, että koronaviruksen leviämisalueilla kaikki sarja- ja harjoittelutoiminta aikuisten harrastetoiminnassa keskeytetään. Lasten ja nuorten harjoittelu sisätiloissa keskeytetään Uudellamaalla sekä jatkossa muiden leviämisvaiheen alueiden kaupunkien mahdollisesti tekemien linjausten mukaisesti.

29.10.2019 10:32 Koripalloliitto tiedottaa

Kevään ilmoittautuminen Koripalloliiton alueellisiin sarjoihin on alkanut

Ilmoittautuminen alueiden niihin sarjoihin, joihin otetaan uusia joukkueita kevätkaudeksi, on alkanut. Syksyllä sarjaa pelannut joukkue ei ilmoittaudu uudelleen sarjaan, vain uudet joukkueet siis ilmoittautuvat sarjanhallinnan kautta.

27.2.2019 18:45 Koripalloliitto tiedottaa

II-tason koulutuskokonaisuus käynnistyy maaliskuussa - ilmoittautuminen päättyy 4.3.

Koripalloliitto järjestää II-tason koulutuskokonaisuuden Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. II-tason hyväksytty suorittaminen oikeuttaa Koripalloliiton valmentajalisenssijärjestelmän B-lisenssiin. Ilmoittautuminen maaliskuussa alkavalle kurssille päättyy 4.3.

7.12.2018 13:06 Koulutus

NVS 2019: Seminaarin ohjelma on valmis

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 11. – 12.1.2019. Seminaarin ohjelma on nyt valmis, kun alle 16-vuotiaiden tyttöjen valmennusjohtoa esiintyy lauantain päätteeksi.

Näytä lisää vastaavia