Tuukka Kotin ja David Gonzalvezin pienryhmäleirit ja treenit kesä-heinäkuussa

30.5.2024 14:30 Tapiolan Honka tarjoaa 2009-2012 syntyneille junioreille mahdollisuuden saada tukea ja ohjausta kesän treenaamiseen kahden pienryhmäleirin sekä heinäkuun omatoimijaksolle ajoittuvien ohjattujen pienryhmäharjoitteiden kautta. Ilmoittautuminen leireille ja valmennuksiin on auki nyt. Lue lisää alta!

Summer Boost Camp 1
PE 28.6. (POJAT) ja LA 29.6. (TYTÖT)
Hinta: Hongan jäsenet 55 EUR, muut 60 EUR
Ilmoittautuminen: Tapiolan Hongan myClub

Hongan Korisliiga-tähtien Tuukka Kotin ja David Gonzalvezin valmentama lyhytleiri, jonka tarkoituksena on antaa vinkkejä ja intoa jokaisen pelaajan omaan kesäharjoitteluun. Leiri on tarjolla 2009-2012 syntyneille junioreille ja mukaan otetaan rajallinen määrä pelaajia yksilöllisen valmennuksen varmistamiseksi.

Leiriin sisältyy kaksi intensiivistä tunnin mittaista lajitaitoharjoitusta, joissa Tuukka ja David auttavat pelaajia saamaan harjoittelustaan enemmän irti, sekä tarjoavat omasta kokemuksestaan parhaat vinkit parempaan suorittamiseen. Ensimmäinen harjoitus ajoittuu aamupäivään ja toinen iltapäivään.

Summer Boost Workouts
1.-5.7. JA 22.-24.7. klo 9:30-10:30 (pojat) ja 10:30-11:30 (tytöt)
Hinta: Hongan jäsenet 200 EUR, muut 220 EUR
Ilmoittautuminen: Tapiolan Hongan myClub:

Heinäkuun omaharjoittelujaksolle ajoittuva harjoituspaketti joka on tarkoitettu Innokkaimmille kesäharjoittelijoille. Kokonaisuus on tarjolla 2009-2012 syntyneille junioreille. Kesäharjoitteluun otetaan mukaan rajallinen määrä pelaajia yksilöllisen ja laadukkaan valmennuksen varmistamiseksi.

Pakettiin sisältyy kahdeksan kappaletta tunnin mittaista intensiivistä lajitaitoharjoitusta. Harjoitusten tarkoituksena on tukea ja tehostaa pelaajan kesäharjoittelua, sekä auttaa pelaajaa parantamaan omatoimiharjoittelunsa laatua. Tuukka ja David hyödyntävät valmennuksessa heidän mittavien ammattilaisuriensa tuomaa kokemusta kovasta harjoittelusta.

Kesäharjoittelupaketti sopii hyvin yhteen Summer Boost Camp 1 & 2:n kanssa.

Summer Boost Camp 2
LA 27.7. (POJAT) ja SU 28.7. (TYTÖT)

Hinta: Hongan jäsenet 55 EUR, muut 60 EUR
Ilmoittautuminen: Tapiolan Hongan myClub

Toisen Summer Boost Campin tarkoituksena on painottaa ahkeraa harjoittelua ja viimeistellä pelaajan omaharjoittelujaksoa siirtäen tähtäimet pikkuhiljaa alkavaan kauteen. Leiri on tarjolla 2009-2012 syntyneille junioreille ja mukaan otetaan rajallinen määrä pelaajia yksilöllisen valmennuksen varmistamiseksi.

Leiriin sisältyy kaksi intensiivistä lajitaitoharjoitusta, joissa Tuukka ja David auttavat pelaajia saamaan harjoittelustaan enemmän irti, sekä tarjoavat omasta kokemuksestaan parhaat vinkit parempaan suorittamiseen. Ensimmäinen harjoitus ajoittuu aamupäivään ja toinen iltapäivään.

Leiri toimii hyvänä jatkumona Boost Camp 1:lle, ja Summer Sessions – kesäharjoittelulle, mutta ei edellytä niille osallistumista.

Valmentajista: Tuukka Kotti ja David Gonzalvez

Tuukka Kotti on pelannut mittavan ammattilaisuran Italiassa, Ranskassa, Saksassa ja Suomessa. Tulevalla kaudella kotimaisessa Korisliigassa Hongan rivejä tähdittävä Kotti on myös pitkäaikainen Susijengin pelaaja, jolla on takanaan kautta aikojen eniten miesten A-maaotteluita (225). Valmentajana Tuukalla on kokemusta leiri- ja yksilövalmennuksesta. Lisäksi hän on toiminut mentorina monelle nuorelle pelaajalle ja siinä hän hyödyntää laajaa kokemustaan ja näkemystään kansainvälisiltä pelikentiltä.

David Gonzalvez on pelannut ammattilaisena 14 vuotta, ja on voittanut mestaruuksia Saksassa, Hollannissa, Itävallassa ja Suomessa. 14 Kauden aikana hänellä on kuusi mestaruutta ja hän on esiintynyt finaaleissa yhteensä kahdeksan kertaa. David siis ymmärtää mitä sellainen voittaminen ja menestyminen, josta moni nuori pelaaja haaveilee, vaatii. Hänellä on erinomainen kyky jakaa tätä tietoa pelaajille ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Davidin erityisosaamista on kyky kommunikoida ja opettaa pelaajille pieniä yksityiskohtia heidän taitoharjoittelussaan, niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Edelleen aktiivisena huippupelaajana hän tarjoaa erityisen tarkkuuden yksityiskohtiin ammattilaisen perspektiivistä. Pelinrakentajana, joka viihtyy myös korin läheisyydessä, hän pystyy auttamaan niin takamiehiä kuin sisäpelaajiakin viemään heidän peliään seuraavalle tasolle.


Tämä on seuran ilmoitus. Koripalloliitto tarjoaa jäsenseuroilleen mahdollisuuden ilmoittaa koripallotoimintaansa liittyvistä asioista Seura tiedottaa -uutisissa. 

 
12.7.2024 15:23 Seura tiedottaa

Porvoon Tarmoon uusia valmentajia kaudelle 2024–2025

Tulevalla kaudella Porvoossa pelataan korista eri tasoilla junioreiden SM-Sarjasta aina aikuisten divareihin.

3.7.2024 21:31 Seura tiedottaa

Tervetuloa Hyvinkään Pontevan katukoristapahtumaan lauantaina 10.8.2024

Hyvinkään 31. katukoristapahtuma pelataan Hotel Sveitsin parkkialueella elokuun toisena viikonloppuna.

3.7.2024 16:14 Seura tiedottaa

Unified- tai junnuvalmentajaksi Pyrintöön

Tampereen Pyrintö hakee lisää valmentajia ja partneripelaajia Unified-korikseen sekä valmentajia eri ikäluokkien juniorijoukkueisiin. Haluamasi roolin ja vastuuta saat varmasti riittävästi, mutta pienempikin apu on arvokasta.

2.7.2024 08:14 Seura tiedottaa

Delfin-turnaus on koriskesän huipentuma

Ensin tärkein: Vielä ehtii mukaan! Vaikka Delfin-turnaukseen on ilmoittautunut jo yli 300 joukkuetta, vielä löytyy muutama paikka useimpiin sarjoihin. Ilmoittautumisaika loppuu 12. heinäkuuta, joten ehditte joukkueenne kanssa mukaan, mutta nyt on aika toimia.

1.7.2024 11:04 Seura tiedottaa

Torpan Poikien alkavan kauden valmennustiimit ovat hyvällä mallilla

Joukkueisiin on saatu kasaan loistavat valmennustiimit ja lähes kaikilta päävalmentajilta löytyy Koripalloliiton HKVT-tutkinto tai tason II-koulutus, tai joku muu liikunta-alan koulutus.

26.6.2024 09:22 Korisleirit

Susi Training Center -pelileiri järjestetään korisjunnuille 15.-17.7 Kisakalliossa

Ainutlaatuinen korisjunnujen Susi Training Center -pelileiri Kisakalliossa on suunnattu 2012-2014 -syntyneille, paikkana Susijengin ja Susiladiesin kotipesä, Susi Training Center. Vastaavaa konseptia ei ole aiemmin toteutettu, isona asiana tuoda esikuvat lähemmäksi junioreita ja vankistaa heidän itseluottamustaan.

24.6.2024 10:39 Seura tiedottaa

Salon Vilpas ja italialainen huippuseura Reyer Venetsia yhteistyöhön

Salon Vilpas Koripallo ry on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen arvostetun italialaisseura Reyer Venetsia Mestren kanssa. Yhteistyö on osa Reyer Venetsian kunnianhimoista Reyer Projektia, joka pyrkii luomaan Euroopan laajuisen koripallokeskuksen, keskittyen erityisesti nuorten pelaajien kehittämiseen heidän matkallaan kohti korkeimpia kansallisia ja kansainvälisiä huippuja.

18.6.2024 12:46 Seura tiedottaa

Vuoristopässi-katukoris - kesän rennoin koristurnaus Karkkilassa

KaU Karkkila järjestää tuttuun tapaan kesän kuumimman ja rennoimman koristurnauksen Karkkilassa. Tapahtuma järjestetään Tekopan parkkipaikalla Ala-Emalin upeassa ruukkimiljöössä lauantaina 27.7.

18.6.2024 08:42 Seura tiedottaa

EBT kutsuu koko kaupungin 3x3 turnaukseen!

Lomalta paluu tuntuu hieman paremmalta katukoristurnauksen myötä! Lauantaina 17.8. EBT järjestää Espoon keskuspuiston luonnonkauniissa Puolarmaarissa 3x3 katukoristurnauksen, jonka tuotot ohjataan suoraan EBT naisten edustusjoukkueen toiminnan tukemiseksi.

12.6.2024 12:06 Seura tiedottaa

HoNsUn kauden 2024-2025 päävalmentajat julkaistu

HoNsUn tulevan kauden 2024-2025 juniorijoukkueiden päävalmentajat on julkaistu.

Näytä lisää vastaavia